“`html
دستور تهیه تصویری برای کوفته قلقلی برای ۴ نفر
کوفته قلقلی یک نوع کوفته گوشتی است که میتوان آن را با انواع غذاها سرو کرد. این کوفته را میتوان در خورش، برنج، سوپ یا با پاستا استفاده کرد.
مواد لازم برای تهیه کوفته قلقلی با رب و گوجه:
- گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
- یک پیاز کوچک
- یک عدد تخم مرغ کوچک
- مقداری جعفری
- یک قاشق سوپخوری کره
- یک قاشق مرباخوری رب گوجهفرنگی
- ۲ قاشق سوپخوری برنج
- ۲ قاشق سوپخوری پودر سوخاری
- نمک
- فلفل
- ۸۰۰ میلیلیتر آب
- ۳ قاشق سوپخوری آرد
برای تزیین:
یک قاشق مرباخوری نعنا
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز (پول بیبر)
دستور تهیه کوفته قلقلی با رب و گوجه:
در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخ کرده را بریزید و یک تخممرغ روی آن بزنید. سپس پیاز رنده شده را به مخلوط اضافه کنید.
بعد دو قاشق برنج، جعفری خرد شده و پودر سوخاری را هم به آن اضافه کنید.
به مقدار لازم نمک و فلفل اضافه کرده و همه مواد را خوب با هم ورز دهید.
در یک ظرف مناسب، دو تا سه قاشق آرد بریزید و آن را پخش کنید. سپس از مواد گوشتی، کوفته قلقلی درست کنید و آنها را در ظرف آردی قرار دهید و ظرف را کمی تکان دهید تا کوفتهها آردی شوند.
سپس یک تابه بزرگ روی حرارت ملایم قرار دهید و بعد از ذوب شدن کره، رب گوجهفرنگی را به آن اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید.
سپس ۸۰۰ میلیلیتر آب را روی رب گوجه بریزید و صبر کنید تا بجوشد. بعد کوفته قلقلیها را یکی یکی در آن قرار دهید و نمک و فلفل به مقدار دلخواه بزنید. بگذارید حدود ۲۰ دقیقه بپزد تا برنجها بزرگتر شوند.
در نهایت روی غذا پودر نعنا و فلفل قرمز بپاشید و کمی هم بزنید.
غذای خوشمزه و سالم شما آماده سرو است. در صورت تمایل میتوانید سیبزمینی و هویج ریز شده هم به این غذا اضافه کنید.
تهیه و ترجمه مجله اینترنتی رضیم