“`html
دستور تهیه کیک ساده بدون شیر
دستور تهیه کیک ساده بدون شیر یکی از خوشمزهترین و بهترین کیکها، کیک اسفنجی است که به سادگی و بدون استفاده از شیر درست میشود. پس با ما همراه باشید تا نحوه تهیه این کیک خوشمزه را با هم مرور کنیم.
مواد لازم کیک بدون شیر:
آرد: ۲ پیمانه سر پر
تخممرغ: ۶ عدد
پودر قند: ۲ پیمانه
وانیل: نصف قاشق چایخوری
آب جوش: نصف پیمانه
نمک: مقدار کمی
بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
دستور تهیه کیک ساده اسفنجی بدون شیر:
برای تهیه این کیک خوشمزه، ابتدا تمام مواد را نیم ساعت در دمای محیط قرار دهید و سپس مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید.
ابتدا زرده و سفیده تخممرغها را جدا کنید و در دو ظرف متفاوت قرار دهید. سپس سفیده تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا رنگ آن سفید شود.
پس از آن نصف پودر قند را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا سفیده تخممرغ سفت شود و وقتی ظرف را برمیگردانید، سفیده نریزد. پس از آماده شدن سفیده، آن را در یخچال بگذارید تا آب نیندازد.
حال آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و چند بار از صافی بگذرانید. مقداری نمک هم به آن اضافه کنید و به خوبی ترکیب نمایید.
در این مرحله به سراغ زرده تخممرغ بروید و آن را بزنید. سپس وانیل و بقیه پودر قند را اضافه کنید و با دور متوسط همزن بزنید تا رنگ آن کرمی شود.
آب جوش را به تدریج به زردهها اضافه کنید و با سرعت هم بزنید تا زردهها نپزند و سفت نشوند.
سپس آرد الکشده را به تدریج به زرده اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید. وقتی که خوب مخلوط شد، سفیده تخممرغ را از یخچال دربیاورید و کمکم به مواد اضافه کنید و آرام ترکیب کنید.
توجه داشته باشید نیازی به هم زدن زیاد نیست، فقط کافی است که با لیسک آرام مواد را مخلوط کنید. حالا مواد کیک آماده است.
در مرحله آخر، کف و دیوارههای قالب را با روغن چرب کنید و مقداری آرد (خیلی کم) روی آن بپاشید تا کیک به قالب نچسبد (میتوانید از کاغذ روغنی نیز استفاده کنید).
سپس مواد کیک را درون قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید. در پایان، قالب کیک را چند بار روی سطح محکم بکوبید تا هوای موجود در آن خارج شود و از ترک خوردن کیک بعد از پخت جلوگیری شود.
قالب را در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه درون فر قرار دهید و پس از آماده شدن، نوش جان کنید.
منبع: هونل پورتال