بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه ته چین گوشت غذایی فوق العاده خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه ته چین با گوشت

اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و زیبا برای مهمانی‌ها و دورهمی‌های خانوادگی هستید، به شما ته چین گوشت را پیشنهاد می‌دهیم. شما می‌توانید این غذای عالی را در زمان کوتاهی بپزید و مهمانان خود را شگفت‌زده کنید.

برای تهیه ته چین گوشت به یک راهنمای کامل نیاز دارید که در ادامه دستور مرحله به مرحله‌اش را برایتان می‌آوریم. پس این مطلب را از دست ندهید!

دستور تهیه ته چین گوشت

مواد لازم برای تهیه ته چین گوشت:

  • پیاز 1 عدد
  • مغز ران گوسفند 400 گرم
  • برنج 3 پیمانه
  • تخم مرغ 3 عدد
  • ماست چکیده و ترش 300 گرم
  • زعفران دم کرده 1 قاشق سوپخوری
  • کره 50 گرم
  • زرشک برای تزئین به مقدار لازم
  • خلال پسته برای تزئین به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم برای سرخ کردن

دستور تهیه پخت ته چین گوشت

مراحل تهیه ته چین گوشت:

برای تهیه ته چین گوشت، ابتدا باید مواد میانی آن را آماده کنید. پیاز را به اندازه نگینی خرد کنید و در یک قابلمه کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت کم گرم کنید. پیاز را در روغن بریزید و کمی تفت دهید تا طلایی شود.

گوشت‌ها را به اندازه گوشت‌های قیمه‌ای خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. کمی گوشت و پیاز را تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و بوی آن برود. وقتی آب گوشت کشیده شد، کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید و دوباره تفت دهید.

وقتی گوشت طعم ادویه را به خودش گرفت، 500 میلی‌لیتر آب به آن اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا آب جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید تا گوشت به آرامی بپزد.

به محض اینکه گوشت پخته شد، باید به سراغ تهیه مایه اصلی ته چین گوشت بروید. برنج را چند ساعت قبل با نمک و آب بخیسانید، سپس آن را در آب جوش بریزید و بگذارید نیم‌پز شود و بعد آن را آبکش کنید.

چطور ته چین گوشت درست کنیم ؟

در یک کاسه تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و با همزن دستی یا چنگال به مدت 1 دقیقه هم بزنید تا حالت لختگی نداشته باشد. حالا ماست چکیده را به تخم‌مرغ اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

در این مرحله، زعفران را به مخلوط اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. در صورت نیاز کمی نمک هم اضافه کنید. حالا این مواد را به برنج اضافه کنید و همه را خوب مخلوط کنید.

کمی روغن در کف یک قابلمه نچسب بریزید و حتی دیواره‌های قابلمه را هم به روغن آغشته کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. مقداری از مخلوط برنج را در کف قابلمه بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.

حالا مقداری از گوشت را روی این لایه بریزید و دوباره روی آن برنج بریزید. این مراحل را ادامه دهید تا تمام مواد تمام شود. لایه آخر باید برنج باشد. همه مواد را با پشت قاشق خوب فشار دهید و حرارت را کمی زیاد کنید تا برنج بخار کند.

در این حین، کره را همراه با 3 قاشق غذاخوری روغن مایع روی حرارت داغ کنید و روی ته چین بریزید. درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید و حدود یک ساعت بگذارید تا خوب بپزد.

نزدیک به پایان پخت، زرشک و خلال پسته را در ماهیتابه تفت دهید. پس از اینکه غذا پخت، ته چین را در ظرف سرو برگردانید و روی آن را با زرشک و خلال پسته و ماستی که در قیف ریخته‌اید تزئین کرده و سرو کنید.

همچنین بخوانید:

دستور تهیه ته چین گوشت و بادمجان، غذایی مجلسی و خوشمزه

دستور تهیه ته چین مرغ : ترفندهای ویژه برای پخت ته چین مرغ

دستور تهیه ته چین مرغ و بادمجان، غذایی خوشمزه و مجلسی

گردآوری مجله اینترنتی رضیم

نیلوفر گلی فروشانی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل