دستور تهیه حلیم طالقان
این غذا به خاطر داشتن لوبیا (پروتئین گیاهی) و گوشت (پروتئین حیوانی) منبع خوبی از پروتئین است. به همین دلیل برای کودکان در حال رشد، نوجوانان و زنان باردار و شیرده بسیار مناسب است.
مواد لازم:
لوبیا چیتی: 1 پیمانه
بلغور گندم: 2 پیمانه
گوشت گوسفندی با استخوان: 500 گرم
نمک: به مقدار لازم
ادویه: به مقدار لازم
پیاز: 2 عدد
مراحل تهیه:
گام 1: گندم و لوبیا را از شب قبل خیس میکنیم تا نفخ آن گرفته شود.
گام 2: گندم و لوبیای خیسشده را با گوشت و 1 عدد پیاز کوچک در 2 لیتر آب میپزیم.
گام 3: این مخلوط تقریباً 3 الی 4 ساعت زمان میبرد تا خوب پخته شود.
گام 4: بعد از پخت، مقدار کمی پیاز داغ، نمک، فلفل و کمی دارچین به آن اضافه میکنیم.
گام 5: این حلیم به صورت نیمهکوبیده مصرف میشود، که با آبلیمو و نمک یا شکر و دارچین خوشمزهتر میشود.
منبع: غذالند