بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه خوراک مرغ و بیسکویت (مرحله به مرحله)

“`html

خوراک مرغ و بیسکویت

اگر از پخت مرغ به روش‌های تکراری خسته شده‌اید، بیایید با یک روش جدید طعم و مزه متفاوتی را تجربه کنیم. می‌توانید خمیر بیسکویت را از سوپرمارکت‌ها یا فروشگاه‌های قنادی خریداری کنید، اما درست کردن آن در خانه نیز کار سختی نیست و ما در این مطلب نحوه تهیه آن را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای خوراک مرغ

  • سینه‌ی مرغ کامل با استخوان: 3 عدد
  • روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • آب مرغ: 5 فنجان
  • عصاره مرغ: 2 بسته
  • کره: 12 قاشق غذاخوری
  • پیاز خرد شده: 2 عدد
  • آرد: سه چهارم فنجان
  • خامه: یک چهارم فنجان
  • هویج خرد شده آب‌پز: 4 عدد
  • نخود سبز: 2 فنجان
  • جعفری خرد شده: نصف فنجان
  • کرفس خرد شده: یک و نیم فنجان

مواد لازم بیسکویت

  1. آرد: 2 فنجان
  2. بیکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
  3. نمک: 1 قاشق چای‌خوری
  4. شکر: 1 قاشق چای‌خوری
  5. کره: 8 قاشق غذاخوری
  6. ماءالشعیر: سه چهارم فنجان
  7. جعفری خرد شده: نصف فنجان
  8. تخم‌مرغ: 1 عدد

دستور تهیه خوراک مرغ و بیسکویت

ابتدا فر را روی 375 درجه فارنهایت تنظیم کنید. هر سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید و آنها را داخل ماهیتابه قرار دهید. روی آن‌ها روغن زیتون بمالید و با کمی نمک و فلفل طعم‌دار کنید. سپس آنها را به مدت 35 تا 40 دقیقه سرخ کنید. وقتی که کمی خنک شدند، استخوان‌ها و پوست‌های مرغ را جدا کرده و مرغ را به تکه‌های بزرگ برش بزنید.

آب مرغ را گرم کنید و تکه‌های عصاره مرغ را داخل آن بیندازید تا حل شوند. در یک ظرف دیگر، کره را ذوب کنید و پیازها را با حرارت پایین به مدت 10 تا 15 دقیقه تفت دهید. آرد را به آن اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه با حرارت کم در حالی که مرتب هم می‌زنید، گرم کنید.

سپس ترکیب آب مرغ داغ را به آن اضافه کنید. مخلوط باید به مدت 1 دقیقه با حرارت کم بجوشد و در این مدت آن را هم بزنید تا غلیظ شود. بعد 2 قاشق چای‌خوری نمک، نصف قاشق چای‌خوری فلفل و خامه را به آن اضافه کنید. حالا سینه‌های مرغ، هویج، نخود سبز، کرفس و جعفری را نیز اضافه کرده و کاملاً با هم مخلوط کنید تا به مدت 15 دقیقه بپزد.

در این مدت می‌توانید بیسکویت‌ها را آماده کنید. آرد، بیکینگ پودر، نمک و شکر را با هم مخلوط کنید (مخلوط‌کن بهترین گزینه است). سپس کره را اضافه کرده و به آرامی ترکیب کنید تا کره به تکه‌های کوچک تبدیل شود. ماءالشعیر را اضافه کنید و با مخلوط‌کن روی سرعت پایین هم بزنید. در پایان، جعفری خرد شده را به آن اضافه کنید.

خمیر را روی سطح صاف که قبلاً با آرد پوشانده‌اید، قرار دهید و با وردنه آن را به ضخامت 8/3 اینچ برسانید. حالا با یک قالب دایره‌ای 12 دایره از آن در بیاورید. در ظرفی جداگانه، تخم‌مرغ را با یک قاشق غذاخوری آب هم بزنید تا مخلوطی یکدست به دست آید.

حالا خوراک مرغ را از فر بیرون آورده و خمیر بیسکویت‌ها را روی آن قرار دهید. روی خمیرها را با مایع تخم‌مرغ بپوشانید. ظرف را دوباره به فر برگردانید و به مدت 20 تا 30 دقیقه دیگر بپزید. وقتی بیسکویت‌ها قهوه‌ای شدند و خورشت در حال جوش بود، ظرف را از فر خارج کنید.

نکته: می‌توانید خوراک مرغ و بیسکویت‌ها را جداگانه در یخچال نگه‌داری کنید. وقتی می‌خواهید سرو کنید، خوراک مرغ را به مدت 25 دقیقه گرم کنید و سپس بیسکویت‌ها را روی آن قرار داده و به مدت 30 دقیقه دیگر در فر بگذارید. از خوراک مرغ و بیسکویت لذت ببرید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل