بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه خورش چغاله بادام جا افتاده و مجلسی در خانه (مرحله به مرحله)

طرز تهیه خورشت چغاله (چاقاله) چگونه است؟

مواد لازم برای خورشت چغاله بادام:

  • چاغاله بادام : نیم تا یک کیلو
  • گوشت : نیم کیلو
  • نعنا و جعفری : نیم کیلو
  • پیاز خلالی شده: 2 عدد متوسط
  • نمک، فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
  • آبغوره یا آبلیمو : به دلخواه

دستور تهیه خورشت چغاله بادام :

برای شروع، یک قابلمه مناسب را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. سپس پیازهای خلالی را به روغن اضافه کنید و کمی تفت دهید. وقتی پیازها طلایی شدند، گوشت را هم اضافه کنید و آن‌ها را با هم تفت دهید تا آب گوشت بخار شود. بعد دم چغاله بادام را جدا کرده و آن را خوب بشویید، سپس به مخلوط گوشت اضافه کنید و دوباره تفت بدهید.

حالا کمی آب به قابلمه اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید. حرارت را کم کنید تا گوشت و چغاله به آرامی بپزند. در این زمان، نعنا و جعفری را بشویید و خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا آب آن‌ها گرفته شود. وقتی گوشت نیم پز شد، سبزی سرخ شده را به همراه نمک و فلفل به خورشت اضافه کنید. در نهایت، طعم خورشت را بچشید و در صورت نیاز چاشنی بزنید.

نکات تکمیلی در مورد خورشت چغاله بادام

خورشت چغاله بادام یکی از انواع خورشت‌هاست و زمان آماده‌سازی آن حدود 15 دقیقه و زمان پخت حدود 1 ساعت و 30 دقیقه طول می‌کشد. این خورشت را می‌توانید برای وعده‌های نهار یا شام سرو کنید. همچنین مناسب است که در ماه رمضان به عنوان سحری میل کنید. توجه داشته باشید که این مقدار برای 6 نفر کافی است.

۱۰ خواص مهم چغاله بادام

1. چغاله بادام برای قلب بسیار مفید است. این بادام به‌ویژه پوستش، دارای مقدار زیادی فلاونوئید است که می‌تواند در جلوگیری از بیماری‌های قلبی کمک کند.

2. این خوراکی می‌تواند در کنترل کلسترول بد یا لیپوپروتئین کم‌چگالی موثر باشد، که در نتیجه برای سلامت قلب و عروق مهم است.

3. چغاله بادام حاوی فسفر است که باعث تقویت دندان‌ها و استخوان‌ها می‌شود و در سلامت دهان و دندان نقش دارد.

4. بعد از غذا، سطح قند خون افزایش می‌یابد، اما چغاله بادام می‌تواند به تنظیم آن کمک کند، زیرا ترشح هورمون انسولین را افزایش می‌دهد.

5. این بادام سرشار از آنتی‌اکسیدان است که می‌تواند سموم را از بدن خارج کند و سیستم ایمنی را تقویت کند.

6. چغاله بادام به تعادل pH بدن کمک می‌کند، چرا که خاصیت قلیایی دارد و می‌تواند از بروز برخی مشکلات سلامتی جلوگیری کند.

7. این نوع بادام مواد مغذی مهمی دارد که برای سیستم عصبی مفید است و می‌تواند به تقویت عملکرد مغز کمک کند.

8. اگر در حال کاهش وزن هستید، چغاله بادام می‌تواند به شما کمک کند، زیرا چربی‌های سالمی دارد که به کاهش چربی اضافی کمک می‌کند.

9. چغاله بادام حاوی فیبر است که برای بهبود هضم و جلوگیری از یبوست مفید است.

10. سرشار از ویتامین E است که به عنوان یک آنتی‌اکسیدان قوی عمل می‌کند و می‌تواند پوست را تمیز و شفاف کند.

همچنین بخوانید:

توصیه‌ای مفید برای افرادی که چغاله بادام می‌خورند

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

خروج از نسخه موبایل