“`html
دستور تهیه خورش کاری ویندالو
ادویه اصلی این غذای هندی، زنجبیل و فلفل قرمز است. البته میتوانید با توجه به سلیقه خود مقدار ادویهها را کم یا زیاد کنید. خورش کاری ویندالو، غذایی تند و خوشمزه است که میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید.
به خاطر ادویههای زیاد این خورش هندی، طعم آن بسیار دلپذیر خواهد بود. اما اگر به هر یک از این ادویهها حساسیت دارید، میتوانید آنها را حذف کنید. این غذا را میتوان با پلو یا نان سرو کرد.
از دیگر انواع خورشهای محلی و خوشمزه میتوان به خوراک نخود فرنگی و گوشت، خورش ماست هندی، پاکورا، خوراک شاهی پنیر، خورش ترش کباب، پامادور خورش، خورش بادمجان گوده، خورش دوغ پای، خورش داوود پاشا و… اشاره کرد.
دستور تهیه خورش کاری ویندالو ؛ تند و خوشمزه
مواد لازم :
گوشت قرمز: ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۱ حبه
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
آب: ۳ لیوان
گشنیز ساتوری: ۲ قاشق غذاخوری
تخم گشنیز ساییده: ۱ قاشق غذاخوری
سرکه: نصف پیمانه
هل سبز ساییده: نصف قاشق غذاخوری
تخم شنبلیله ساییده: نصف قاشق غذاخوری
زنجبیل ساییده: نصف قاشق غذاخوری
زیره ساییده: نصف قاشق غذاخوری
خردل ساییده: ۱ قاشق چایخوری
دارچین: نصف قاشق غذاخوری
روغن: به مقدار لازم
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز: به مقدار لازم
مراحل پخت :
گام 1 سیر را ریز خرد کنید و با زنجبیل، زردچوبه و فلفل قرمز مخلوط کنید.
گام 2 در یک ظرف دیگر، سرکه، تخم شنبلیله، شکر، خردل، تخم گشنیز، هل، زیره، دارچین و فلفل سیاه را بگذارید و مخلوط کنید.
گام 3 گوشت را خرد کرده و در یک قابلمه با کمی روغن تفت دهید.
گام 4 سپس آب را به قابلمه اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید تا گوشتها با حرارت ملایم بپزند.
گام 5 پیازها را نگینی خرد کرده و در یک ماهیتابه با کمی روغن سرخ کنید.
گام 6 سپس رب گوجه فرنگی، نمک و مخلوط سیر را که قبلاً آماده کردهاید، به ماهیتابه پیاز اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
گام 7 حالا مخلوط سرکه را هم به ماهیتابه اضافه کنید و خوب هم بزنید و حرارت را خاموش کنید.
گام 8 سپس مواد ماهیتابه را به قابلمه گوشت اضافه کرده و درب قابلمه را نیمه باز بگذارید.
گام 9 پس از اینکه خورش به جوش آمد و جا افتاد، حرارت را خاموش کنید.