بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه دستور تهیه و پخت ۱۰ غذای ساده (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه و پخت ۱۰ غذای ساده

رولت کالباس

مواد لازم:

  • چهار عدد کالباس خشک مربعی شکل
  • یک پیمانه پوره سیب‌زمینی
  • دو قاشق غذاخوری خیارشور رنده شده و شوید خرد شده
  • ۵۰ گرم کره

دستور تهیه:

ابتدا کره را به پوره سیب‌زمینی داغ اضافه کنید و با شوید و خیارشور مخلوط نمایید. سپس دو عدد کالباس را کنار هم گذاشته و یک لایه نازک از پوره را روی آن بمالید. حالا آن را مثل رولت بپیچید و در پایان به فاصله دو سانتی متری با چاقوی تیز برش بزنید.

رولت‌های کوچک را می‌توانید با ماست چکیده تزئین کنید. نکته: به جای شوید می‌توانید از جعفری خرد شده استفاده کنید.


دستور تهیه و پخت ۱۰ غذای ساده

خوارک قارچ با نان

مواد لازم:

  • سه قاشق غذاخوری کره
  • ۲۵۰ گرم قارچ خرد شده
  • نمک و فلفل
  • نصف فنجان موسیر
  • یک حبه سیر
  • دو قاشق غذاخوری کره بادام زمینی
  • دو قاشق غذاخوری خامه ترش
  • دو قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
  • یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

دستور تهیه:

کره را در یک تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. سپس قارچ‌ها و موسیرهای خرد شده را به آن اضافه کنید و حدود پنج دقیقه تفت دهید.

در یک تابه دیگر، کره بادام زمینی را گرم کنید. بعد سیر را به مخلوط قارچ و موسیر اضافه کنید و کره بادام زمینی را هم به آن بیفزایید. وقتی که مواد خوب با هم ترکیب شد، حرارت را خاموش کنید و بگذارید کمی سرد شود.

در یک ظرف مناسب، آب لیمو را با خامه ترش و جعفری مخلوط کنید و به آن نمک و فلفل به مقدار دلخواه اضافه نمایید. سپس این مخلوط را به قارچ اضافه کنید. می‌توانید این خوراک را به عنوان یک صبحانه مقوی میل کنید.


دستور تهیه و پخت ۱۰ غذای ساده

پیراشکی سبزیجات

مواد لازم:

  • ۲۵۰ گرم آرد
  • یک عدد تخم مرغ
  • نصف پیمانه شیر
  • ½ قاشق چای‌خوری نمک
  • دو قاشق غذاخوری روغن
  • ½ قاشق چای‌خوری پیکینگ پودر
  • ۲۵۰ گرم قارچ خرد شده و تفت داده شده
  • هر کدام یک قاشق غذاخوری فلفل دلمه‌ای سبز، زرد و قرمز
  • دو قاشق غذا خوری جعفری خرد شده
  • دو قاشق غذا خوری هویج پخته و نگینی شده
  • نمک، فلفل و پودر آویشن به مقدار لازم
  • سه قاشق غذا خوری پنیر نگینی شده

دستور تهیه:

تمام مواد به جز آرد را در یک ظرف ریخته و با قاشق هم بزنید تا یکدست شود. سپس به تدریج آرد را اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد. خمیر را به مدت یک ساعت در یک کیسه و در جای گرم قرار دهید.

پس از این مدت، خمیر را با وردنه به ضخامت نیم سانتی‌متر پهن کرده و با قالب گرد برش بزنید. سپس یک قاشق چایخوری از مواد را در وسط هر برش گذاشته و دور خمیر را جمع کنید. در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید.

دستور تهیه مواد داخلی پیراشکی : ابتدا قارچ‌ها را شسته و خشک کنید و به صورت ریز خرد کنید. سپس با یک قاشق غذاخوری کره و یک قاشق غذاخوری آب لیمو روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب آن کشیده شود. سپس نمک، فلفل و پودر آویشن را اضافه کنید. از روی حرارت بردارید و با بقیه مواد مخلوط کنید.


دستور تهیه و پخت ۱۰ غذای ساده

اسنک سویا و بادمجان

مواد لازم برای ۴ نفر :

  • ۱۶ ورقه نان تست
  • ۲ عدد بادمجان متوسط
  • ۱۰۰ گرم سویا خیس خورده (حدود ۲ لیوان معمولی)
  • ۱ عدد گوجه فرنگی متوسط
  • ۱ عدد پیاز متوسط
  • ۴ تا ۵ عدد فلفل سبز قلمی
  • ۲ حبه سیر
  • زردچوبه و فلفل قرمز به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم

“““html

  • کره به مقدار لازم
  • پنیر تست ورقه‌ای به دلخواه

دستور تهیه :

سویا را از چند ساعت قبل با مقداری آب یا شیر خیس کنید و کنار بگذارید.

بادمجان را پوست بگیرید، خرد کنید و حداقل یک ساعت در آب و نمک بگذارید تا تلخی‌اش گرفته شود.

پیاز را نگینی خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و بگذارید کمی گرم شود. پیاز خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سپس فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.

بادمجان‌ها را آبکش و خشک کنید و با پیاز سرخ کنید. وقتی رنگ بادمجان‌ها تغییر کرد، سویا را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. وقتی روغن را جذب کرد، یک عدد گوجه را رنده کنید و داخل تابه بریزید تا نیازی به روغن اضافی نباشد و مواد را خوب مخلوط کنید.

فلفل‌ها را حلقه حلقه کنید و به مواد اضافه کنید. کمی نمک و سیر له شده هم بیفزایید. صبر کنید تا آب گوجه کشیده شود. سپس یک استکان آب جوش به مواد اضافه کنید و درب تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا مواد نرم و پخته شوند.

وقتی آب مواد کشیده شد، حرارت را خاموش کنید. یک ورق نان تست را روی تخته قرار دهید و یک قاشق از مواد آماده را روی آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.

مقداری فلفل روی مواد بپاشید و اگر دوست دارید، یک ورق پنیر روی آن بگذارید و بعد یک ورق دیگر نان تست روی پنیر قرار دهید.

با فشار دست، اسنک را محکم کنید. سپس دو طرف اسنک را به کره ذوب‌شده آغشته کنید و همه اسنک‌ها را به همین شکل آماده کنید.

اسنک‌های آماده شده را 3 تا 5 دقیقه در دستگاه ساندویچ‌ساز قرار دهید و گرم سرو کنید.

به عنوان سس همراه این نوع اسنک (و بعضی دیگر) می‌توانید از سس خردل رقیق‌شده استفاده کنید:

  • سس خردل 2 قاشق غذاخوری
  • سرکه قرمز 1 قاشق غذاخوری
  • ماست 1 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
  • شکر 1 قاشق چایخوری

همه مواد را با هم مخلوط کنید و همراه اسنک‌ها سرو کنید.

یا می‌توانید از سس فلفل آماده (موجود در تمام فروشگاه‌ها) استفاده کنید.


دستور تهیه و پخت ۱۰ غذای ساده

کدوی شکم‌پر

مواد لازم :

  • کدوی سبز متوسط 8 تا 10 عدد
  • گوشت چرخ‌کرده 150 گرم
  • رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط 1 عدد
  • پنیر کشدار 100 گرم
  • آب گوجه‌فرنگی 1 فنجان
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور تهیه :

کدوها را بشویید و سر و ته آن‌ها را ببرید، اما پوست را نکنید. کدوها را در یک قابلمه بچینید و با 1 فنجان آب و 1 قاشق غذاخوری نمک بپزید.

در یک تابه 1 قاشق روغن ریخته و پیاز رنده‌شده را تفت دهید. سپس گوشت را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

رب گوجه‌فرنگی، نمک، و فلفل را به گوشت اضافه کنید و بگذارید کمی تفت بخورد.

با یک قاشق نازک قسمتی از بدنه کدوها را به صورت عمودی بردارید و داخل آن‌ها را گود کنید تا 3/2 مواد گوشتی و بقیه را با پنیر پر کنید.

در یک ظرف نسوز، 2 قاشق روغن و آب گوجه‌فرنگی بریزید و کدوها را در آن بچینید.

ظرف را در فر با دمای 350 درجه قرار دهید تا پنیر آب و روی کدوها طلایی شود.

شما می‌توانید این غذا را با بادمجان سرخ‌شده یا با سیب‌زمینی آب‌پز تهیه کنید.


دستور تهیه و پخت ۱۰ غذای ساده

چاپاتی عدس و اسفناج

مواد لازم:

    • آرد سفید 225 گرم
    • آرد سبوس‌دار 80 گرم
    • نمک 1 قاشق چایخوری
    • روغن زیتون 1 قاشق سوپ‌خوری
    • آب ولرم 180 میلی‌لیتر
    • روغن زیتون برای مواد میانی نان 1 قاشق سوپ‌خوری
    • پیاز خرد شده برای مواد میانی نان 150 گرم
    • سیر له شده برای مواد میانی نان 2 حبه
    • زیره سبز برای مواد میانی نان 1 قاشق چایخوری
    • گرام ماسالا برای مواد میانی نان 1 قاشق چایخوری

“““html

  • دانه خردل برای مواد میانی نان نصف قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه برای مواد میانی نان نصف قاشق چای‌خوری
  • عدس قرمز یا دال برای مواد میانی نان 100 گرم
  • آب مرغ برای مواد میانی نان 500 میلی‌لیتر
  • اسفناج خرد شده برای مواد میانی نان 250 گرم

 

دستور تهیه:

ابتدا روغن را در یک تابه گرم کنید و پیاز را با سیر ریز شده در آن تفت دهید تا طلایی شود. سپس ادویه‌ها را اضافه کنید و بعد عدس و آب مرغ را به مخلوط بیفزایید. بگذارید حدود 20 دقیقه بپزد تا عدس نرم شود. بعد از این زمان، اسفناج خرد شده را اضافه کرده و مخلوط را از روی حرارت بردارید.

در مرحله بعدی، آرد سفید و آرد سبوس‌دار را با هم مخلوط کنید و کمی نمک به آن اضافه کنید. سپس روغن زیتون را به آرد اضافه کنید و به تدریج آب ولرم را اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. خمیر را برای 10 دقیقه ورز دهید و سپس بگذارید به مدت یک ساعت استراحت کند.

پس از این مدت، خمیر را به 16 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را با وردنه به شکل دایره‌ای به قطر 14 سانتیمتر باز کنید. هر دایره را در کیسه نایلونی قرار دهید و از مواد میانی نان در وسط آن بگذارید و دور خمیر را کمی خالی بگذارید. سپس یک دایره دیگر روی آن قرار دهید و لبه‌ها را با آب مرطوب کنید تا خوب به هم بچسبند. حالا آنها را در تابه قرار دهید تا پخته شوند.


دستور تهیه و پخت ۱۰ غذای ساده

خوراک لوبیا سبز گرم

مواد لازم:

  • دو عدد گوجه‌فرنگی متوسط
  • دو قاشق غذاخوری سرکه
  • دو قاشق مرباخوری عسل
  • ۱۵۰ گرم کالباس خرد شده
  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۴۰۰ گرم لوبیا سبز
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • نصف فنجان پنیر پارمزان

دستور تهیه:

گوجه‌فرنگی‌ها را نصف کنید و سپس خرد کنید. در یک کاسه کوچک عسل و سرکه را با هم مخلوط کنید. کالباس‌ها را در کمی روغن زیتون تفت دهید.

در یک قابلمه آب کافی بریزید و کمی نمک به آن اضافه کنید. لوبیا سبزها را به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. سپس در یک کاسه، لوبیا سبز پخته شده را با گوجه‌فرنگی، کالباس، نمک و فلفل مخلوط کنید. پنیر پارمزان خرد شده را بر روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید.


دستور تهیه و پخت ۱۰ غذای ساده

خاگینه کالباس

مواد لازم:

  • سه عدد تخم مرغ
  • سه قاشق سوپ‌خوری شیر
  • شش ورق کالباس
  • سه قاشق مرباخوری پیازچه
  • دو قاشق مرباخوری پنیر چدار
  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

دستور تهیه:

تخم‌مرغ‌ها را با شیر در مخلوط‌کن بریزید و خوب هم بزنید. سپس کالباس را خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید. پیازچه‌های خرد شده را هم با نمک و فلفل به مواد بیفزایید. روغن زیتون را در ته ماهی‌تابه بریزید و مخلوط را به آن اضافه کنید تا بپزد. سپس پنیر را روی آن بریزید و بگذارید یک دقیقه دیگر بپزد.


دستور تهیه و پخت ۱۰ غذای ساده

خوراک سبزیجات با سس مخصوص

مواد لازم:

  • چهار قاشق سوپ‌خوری ذرت کنسرو شده
  • دو فنجان کاهوی خرد شده
  • چهار ورقه کالباس خرد شده
  • یک سوم فنجان پیازچه خرد شده
  • یک قاشق مرباخوری روغن زیتون
  • یک قاشق مرباخوری سرکه
  • یک هشتم قاشق مرباخوری آویشن
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور تهیه:

ابتدا یک ظرف مناسب انتخاب کنید. سپس ذرت را در صافی بزارید تا آب آن جدا شود. پس از آن، کاهو، کالباس و پیازچه را به کاسه اضافه کنید. در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، سرکه و آویشن را با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل مورد نظر را نیز اضافه کنید.

این سس را روی سالاد بریزید و بعد از هم زدن بلافاصله سرو کنید.


دستور تهیه و پخت ۱۰ غذای ساده

کتلت میگو

مواد لازم:

    • میگوی پوست کنده 500 گرم
    • نمک به مقدار لازم

“““html

  • دلخواه
  • سیب زمینی 2 عدد
  • پیاز 2 عدد
  • زردچوبه 2/1 قاشق سوپخوری
  • فلفل 2/1 قاشق چایخوری
  • آرد گندم 1 استکان
  • تخم مرغ 1 عدد
  • روغن 4 قاشق سوپخوری

دستور تهیه:

میگوی پاک‌کرده را با کمی آب و نمک بپزید. سپس آنها را با سیب زمینی و پیازهایی که پوست‌کنده‌اید، چرخ کنید.

حالا مخلوطی از زردچوبه، فلفل، نمک و آرد را به میگوها اضافه کنید. تخم‌مرغ را هم اضافه کرده و همه مواد را خوب ورز دهید تا مخلوط یکدستی به دست بیاید.

روغن را در ماهیتابه بریزید و بگذارید داغ شود. مقداری از مخلوط را در کف دستتان کمی پهن کنید و سپس دو طرف آن را در روغن سرخ کنید. برای بقیه مواد هم همین کار را انجام دهید.

در نهایت، کتلت‌ها را در یک دیس بگذارید و دور آن را با سبزیجات، سیب زمینی سرخ شده و نخود فرنگی تزئین کنید.

بیشتر بخوانید:

۱۰ غذای ساده ولی خوشمزه با قارچ

دستور تهیه و پخت حلوا با کدوی حلوایی

آشنایی با ادویه‌های هندی و کاربرد آنها در آشپزی

 

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل