“`html
دستور تهیه گلت توت فرنگی خوشمزه و ساده در منزل
گلت (gallete) چیست؟
گلتها یکی از دسرهای خوشمزه فرانسوی هستند که به تارت و پای شباهت دارند. این دسرها با خمیری که میتوانند با مواد مختلفی پر شوند، تهیه میشوند. دسر گلت از تارت و پای شیرینتر نیست و برای درست کردنش نیازی به قالب ندارید.
فقط کافی است که داخل گلت را با موادی که دوست دارید پر کنید و لبههای خمیر را روی پرکننده تا کنید. سپس آن را در فر بگذارید تا طلایی و خوشمزه شود.
مواد لازم برای گلت توت فرنگی
برای تهیه گلت توت فرنگی به این مواد نیاز دارید:
آرد سفید دو پیمانه
کره سرد یخچالی ۱۵۰ گرم
آب خیلی سرد ۳ تا ۶ قاشق غذاخوری
شکر قهوهای (۶ قاشق غذاخوری) که میتوانید از شکر سفید هم استفاده کنید.
توت فرنگی ۲۵۰ گرم
نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
نمک یک دوم قاشق چای خوری
زرده تخممرغ + کمی شیر + شکر برای رومال خمیر
دستور تهیه گلت توت فرنگی| دسر فرانسوی
دستور تهیه گلت توت فرنگی
برای تهیه گلت توت فرنگی باید هم پرکننده و هم خمیر را آماده کنید.
آماده کردن پرکننده گلت توت فرنگی
برای تهیه پرکننده، ابتدا توت فرنگیها را بشویید و سرهای آنها را جدا کنید. سپس چهار قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را روی توت فرنگیها بپاشید. سپس تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
آماده کردن خمیر گلت توت فرنگی
برای تهیه خمیر، کره سرد را به قطعات کوچک خرد کنید. سپس آرد سفید، دو قاشق غذاخوری شکر، نمک و کره را در یک ظرف بریزید. اگر میکسر دارید، میتوانید همه مواد را با آن ترکیب کنید. در غیر این صورت، با نوک انگشتانتان مواد را با هم ترکیب کنید تا خمیر خراب نشود. حالا ۳ تا ۶ قاشق آب سرد به مواد اضافه کنید تا خمیر حالت خردهخرده بگیرد.
استراحت خمیر گلت در یخچال
خمیر را در یک کیسه پلاستیکی گذاشته و با وردنه صاف کنید. اجازه دهید یک ساعت در یخچال بماند. پس از استراحت، خمیر را روی کاغذ روغنی باز کنید. سپس پرکننده توت فرنگی را وسط خمیر ریخته و از هر طرف حدود ۵ سانتیمتر فاصله بگذارید. با کاغذ روغنی میتوانید خمیر را تا کنید. مخلوط زرده تخممرغ و شیر را با برس دور خمیر بمالید و مقداری شکر روی آن بپاشید. حالا خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید. زمانی که خمیر طلایی شد، گلت توت فرنگی شما آماده است.