بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه دسر دلی مانجو (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه دسر دلی مانگو

این دسر شبیه کیک ماه چینی است، اما به اندازه آن فشرده نیست. دلی مانگو یک شیرینی خاص است که معمولاً به عنوان هدیه یا در مناسبت‌های ویژه استفاده می‌شود، مانند تعطیلات ملی یا جشن‌های تولد.

مواد لازم:

یک عدد تخم‌مرغ
3 قاشق غذاخوری شکر
2 قاشق غذاخوری شیر
4 قاشق غذاخوری آرد سفید الک شده
1 قاشق چای‌خوری بکینگ پودر
نوک قاشق چای‌خوری وانیل

دستور تهیه:

ابتدا تخم‌مرغ را با چنگال هم بزنید تا رنگش کمی تغییر کند. سپس ۳ قاشق شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود. بعد شیر را اضافه کنید.
سپس وانیل را اضافه کرده و دوباره هم بزنید. (با همان چنگال که دارید، نیازی به وسیله خاصی نیست)
حالا آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و کم‌کم به مواد اضافه کنید.

روغن را کمی داغ کنید و با قاشق از آن روی مواد بریزید. صبر کنید تا پف کند، سپس آن را برگردانید. بافت بسیار خوبی دارد و خوشمزه است. همچنین روغن زیادی ندارد و می‌توانید با دستمال کاغذی روغن اضافی را بگیرید.
می‌توانید روی آن پودر قند بپاشید یا با پودر گردو، نارگیل و … داخل دسر را پر کنید.

منبع : خانه آشپزی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل