دستور تهیه ذرت خامه ای
ذرت خامه ای یک میان وعده خوشمزه و سریع است که درست کردن آن هم خیلی ساده است. این نوع ذرت را میتوانید به عنوان میان وعده یا همراه غذاهایی مثل استیک و ساندویچ استفاده کنید.
همچنین میتوانید آن را به عنوان کنار غذاهای گوشتی و مرغی سرو کنید. ذرت یکی از سبزیجات مغذی است که به طرق مختلف استفاده میشود.
میتوان ذرت را هم کباب کرد و هم پخته. در تهیه ذرت خامه ای، ذرت به صورت پخته شده آماده میشود. با وجود نامش، در این غذا از خامه استفاده نمیشود و اسم آن به خاطر بافت کرمیاش است. حتما این میان وعده را تجربه کنید.
دستور تهیه ذرت خامه ای
دستور تهیه ذرت کرمی
مواد لازم برای تهیه ذرت کرمی:
- ۲۲۵ گرم ذرت پخته یخ زده
- ۱ و نصفی پیمانه شیر
- نصف پیمانه پنیر پیتزا
- ۲۰ گرم کره
- ۱ قاشق غذاخوری آرد سفید
- نمک و فلفل به مقدار لازم
چطور ذرت خامه ای درست کنیم ؟
مراحل تهیه ذرت خامه ای:
اول از همه، ذرت یخ زده را میتوانید از فروشگاه تهیه کنید. این ذرتها منجمد هستند و به راحتی قابل پختناند. ابتدا ذرتها را در یک سبد یا آبکش بریزید و آب بکشید تا یخ آنها ذوب شود و پوستهای اضافی هم برود.
سپس خوب آب آنها را بگیرید و ذرتها را در یک قابلمه بریزید. نمک، فلفل، کره و ۱ پیمانه شیر را به آنها اضافه کنید. بهتر است که ذرتها آب نداشته باشند تا طعم شیر بهتر حس شود.
قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا کره ذوب و شیر گرم شود. در این حین، یک کاسه بردارید و باقیمانده شیر را درون آن بریزید و آرد را به شیر اضافه کنید.
این مخلوط را خوب هم بزنید تا آرد گلوله نشود. میتوانید از همزن دستی استفاده کنید و نیازی به همزن برقی نیست. بعد از اینکه شیر داغ شد، مخلوط آرد و شیر را به قابلمه اضافه کنید.
حرارت باید ملایم باشد. حالا مخلوط را به آرامی هم بزنید. تا زمانی که آرد به غلظت مناسب برسد، یعنی حدود ۱۰ دقیقه به هم زدن ادامه دهید. در این مدت آرد پخته میشود و غلیظ میگردد.
حالا وقت اضافه کردن پنیر پیتزا است. پنیر را به مخلوط ذرت اضافه کنید و آرام هم بزنید تا پنیر ذوب شود و ذرتها کشدار شوند.
بعد از اینکه پنیر کاملا ذوب شد، میتوانید قابلمه را از روی حرارت بردارید و از آن لذت ببرید.
گردآوری توسط مجله اینترنتی رضیم
نیلوفر گلی فروشانی