بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه “ریسوتو با مارچوبه لیمویی” (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه “ریسوتو با مارچوبه لیمویی”

ریسوتو با مارچوبه لیمویی یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی است. این غذا با برنج خاصی درست می‌شود که در شمال ایتالیا کشت می‌شود و معمولاً به صورت دمی پخته می‌شود. اگر نتوانستید این برنج را پیدا کنید، می‌توانید از برنج نیمه دانه ایرانی یا برنج کردی که دانه‌های تپل و کوتاهی دارد، استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه ریسوتو مارچوبه لیمویی:

برنج مخصوص ریسوتو: 2 پیمانه

مارچوبه: 500 گرم

آب مرغ: 4 پیمانه

پیاز: 1 عدد

سیر: 2 حبه

کره: 50 گرم

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

آب لیمو: 1 قاشق غذاخوری

پوست لیمو رنده شده: 1 قاشق چای‌خوری

پنیر پارمزان رنده شده: 50 گرم

نمک، فلفل و پودر سیر: به مقدار لازم

دستور تهیه ریسوتو مارچوبه لیمونی:

پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در یک قابلمه با روغن زیتون تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر را حس کنید.

برنج ریسوتو را به قابلمه اضافه کنید و به مدت 1 تا 2 دقیقه تفت دهید تا کمی شفاف شود. پس از آن، آب مرغ را کم‌کم به برنج اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا برنج پخته شود.

مارچوبه‌ها را بشویید و قسمت انتهایی چوبی آن‌ها را جدا کنید. سپس مارچوبه‌ها را به قطعات 2 تا 3 سانتی‌متری برش دهید.

وقتی برنج تقریباً پخته شد، مارچوبه‌ها را به قابلمه اضافه کنید و به مدت 5 تا 10 دقیقه دیگر بپزید تا مارچوبه‌ها نرم شوند.

در پایان، کره، آب لیمو، پوست لیمو رنده شده و پنیر پارمزان را به ریسوتو اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد خوب ترکیب شوند.

ریسوتو را در ظرف دلخواه خود بریزید و با نمک، فلفل و پودر سیر مزه‌دار کنید.

نکات تکمیلی:

برای تهیه ریسوتو، حتماً از برنج مخصوص ریسوتو استفاده کنید. این نوع برنج دانه‌های کوتاه و چسبنده‌ای دارد و به خوبی آب را جذب می‌کند.

می‌توانید به جای آب مرغ از آب سبزیجات استفاده کنید.

اگر می‌خواهید عطر لیمو بیشتر باشد، می‌توانید از 2 قاشق غذاخوری آب لیمو استفاده کنید.

اگر دوست دارید ریسوتو شما کمی رقیق‌تر باشد، می‌توانید به آن کمی آب اضافه کنید.

برای تنوع بیشتر، می‌توانید به ریسوتو مارچوبه لیمویی، ذرت، نخود فرنگی، قارچ یا سایر سبزیجات دلخواه خود را اضافه کنید.

امیدواریم از این دستور تهیه لذت ببرید و ریسوتو مارچوبه لیمویی خوشمزه‌ای تهیه کنید!

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل