بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه سالاد انبه تایلندی (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه سالاد انبه تایلندی

در تهیه سالاد انبه به طور سنتی از سس ماهی استفاده می‌شود. اما اگر این سس را ندارید یا نمی‌خواهید از آن استفاده کنید، می‌توانید سس سویا را جایگزین کنید. این سالاد معمولاً خیلی تند سرو می‌شود. اگر از ادویه‌جات خوش‌تان می‌آید، می‌توانید کمی فلفل قرمز هم به آن اضافه کنید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز:
انبه بزرگ تقریباً سفت (برش نازک چوب کبریت) 1 عدد
فلفل‌دلمه‌ای قرمز (برش نازک) 1/2 پیمانه
پیاز قرمز متوسط (برش نازک) 1/4 پیمانه
قاشق غذاخوری گشنیز (ریز خرد شده) 1 پیمانه
برگ ریحان (ریز خرد شده) 1 پیمانه
آبلیمو تازه 1/2 پیمانه
سس ماهی یا سس سویا 1 قاشق چایخوری
شکر 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری

دستور تهیه سالاد انبه تایلندی در منزل

ابتدا در یک ظرف انبه، پیاز و فلفل‌دلمه‌ای قرمز را به‌صورت چوب کبریتی برش بزنید.
سپس برگ ریحان و گشنیز خردشده را به آن اضافه کنید.
بعد نمک و شکر را بریزید.
در نهایت، سس ماهی یا (سس سویا) را به سالاد اضافه کنید.
حال تمام مواد را خوب مخلوط کنید. نوش جان …

منبع : سس سالاد

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل