بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه سه مدل سالاد تک نفره خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه ۳ مدل سالاد تک نفره مجلسی

سالاد تک نفره، همونطور که از اسمش مشخصه، سالادیه که برای یه نفر سرو میشه. این نوع سالادها معمولاً توی ظرف‌های کوچیک مثل پیاله، کاسه یا لیوان سرو میشن و می‌تونن به عنوان پیش‌غذا، میان وعده یا حتی غذای اصلی میان وعده‌ها استفاده بشن. دستور تهیه سالاد تک نفره مجلسی خیلی ساده است و توی این بخش با روش تهیه اونا آشنا می‌شیم.

1. دستور تهیه سالاد کاپریس:

مواد لازم:

۲ عدد گوجه فرنگی
۱ گلوله پنیر موزارلا
۵ برگ ریحان
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

دستور تهیه:

گوجه فرنگی‌ها رو به صورت حلقه‌ای برش بزنید.
پنیر موزارلا رو هم به صورت حلقه‌ای برش بزنید.
برگ‌های ریحان رو بشورید و خشک کنید.
تو یه کاسه، گوجه فرنگی، پنیر موزارلا و ریحان رو با هم مخلوط کنید.
روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه رو اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
سالاد رو تو ظرف مورد نظر سرو کنید.

2. دستور تهیه سالاد میوه‌ای:

مواد لازم:

نصف سیب
نصف موز
۱/۴ فنجان انگور
۱ قاشق غذاخوری ماست یونانی
۱ قاشق چایخوری عسل

دستور تهیه:

سیب و موز رو به صورت مکعبی خرد کنید.
انگورها رو از وسط نصف کنید.
تو یه کاسه، سیب، موز، انگور، ماست یونانی و عسل رو با هم مخلوط کنید.
سالاد رو تو ظرف مورد نظر سرو کنید.

3. دستور تهیه سالاد تن ماهی:

مواد لازم:

۱ قوطی کنسرو تن ماهی
۱/۴ فنجان کرفس خرد شده
۱/۴ فنجان پیاز قرمز خرد شده
۲ قاشق غذاخوری مایونز
۱ قاشق غذاخوری آبلیمو
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

دستور تهیه:

تن ماهی رو از قوطی خارج کنید و با چنگال میشکنید.
کرفس، پیاز قرمز، مایونز، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه رو به تن ماهی اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.
سالاد رو تو ظرف مورد نظر سرو کنید.

نکات تکمیلی:

شما می‌تونید از انواع مختلف سبزیجات، میوه‌ها، پروتئین‌ها و پنیرها برای تهیه سالاد تک نفره استفاده کنید.
برای سرو سالاد تک نفره می‌تونید از ظرف‌های مختلف مثل پیاله، کاسه یا لیوان استفاده کنید.
سالادهای تک نفره رو می‌تونید بلافاصله سرو کنید یا برای ۳۰ دقیقه تو یخچال بذارید تا خنک بشن.
نوش جان!

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل