“`html
دستور تهیه سوپ بروکلی در منزل
بروکلی یک سبزی خوشمزه است که میتوان برای تهیه غذا، سالاد، سوپ و دتوکسها از آن استفاده کرد. این سبزی مخصوصاً در آشپزی ایتالیایی محبوب است و به دلیل خاصیت کاهش سلولهای سرطانی، شناخته شده است.
در هر وعده از سوپ بروکلی که یکی از منابع خوب آهن و کلسیم به حساب میآید، حدود 50 کالری وجود دارد. این سوپ یک گزینه عالی برای تقویت عضلات بدن است و میتوانید آن را به برنامه غذایی رژیمی خود اضافه کنید.
بروکلی به دلیل داشتن ویتامینهای زیاد و خواص آنتی بیوتیک، بسیار مفید است. به همین خاطر، در فصل زمستان بهتر است این سوپ را بیشتر مصرف کنید. امروزه سوپ بروکلی به عنوان بخشی جداییناپذیر از رژیمهای غذایی شناخته شده و به تعادل هورمونهای بدن کمک میکند. اگر مواد لازم برای تهیه یک سوپ ساده بروکلی دارید، بیایید ببینیم چطور درست میشود.
- برای 4 نفر
- زمان لازم برای آمادهسازی: 30 دقیقه
- زمان لازم برای پخت: 30 دقیقه
مواد لازم برای تهیه سوپ بروکلی:
بروکلی: 500 گرم
سیبزمینی: 2 عدد
روغن زیتون: یک قاشق سوپخوری
پیازچه: 3 عدد یا یک عدد پیاز
سیر: 2 حبه
آب گرم یا آب مرغ: 5 لیوان
دیدن کمی
نمک
فلفل
روش تهیه سوپ بروکلی:
بروکلی را بعد از شستن به قطعات کوچک تقسیم کنید.
در یک قابلمه مقداری روغن زیتون بریزید و پیازچهها و سیر خرد شده را در آن تفت دهید.
سیبزمینیها را پوست کنده و به شکل کوچک خرد کنید و به پیاز و سیر اضافه کنید و یکی دو دقیقه دیگر تفت دهید.
سپس بروکلیها را به همراه نمک و فلفل به قابلمه اضافه کرده و آب گرم یا آب مرغ را نیز بریزید و بگذارید تا سبزیجات نرم شوند.
بعد از پخت، قابلمه را از روی حرارت بردارید و با یک مخلوطکن برقی مواد را به شکل پوره درآورید. سپس سوپ را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن شوید خرد شده بپاشید. میتوانید با برگهای تازه نعنا سوپ را تزئین کنید.
تهیه و ترجمه مجله اینترنتی رضیم