بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه سوپ دال عدس قرمز (مرجومک) مجلسی (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه سوپ عدس قرمز (دال عدس) ترکیه ای

سوپ عدس قرمز که به آن سوپ مرجومک هم گفته می‌شود، یکی از سوپ‌های پرطرفدار در ترکیه است. این سوپ خوشمزه از عدس قرمز، آرد، کره، پیاز، هویج و سیب زمینی درست می‌شود. سوپ‌ها در عادات غذایی مردم ترکیه جایگاه ویژه‌ای دارند و معمولاً به عنوان پیش غذا صرف می‌شوند و این یک سنت قدیمی است که از اجداد آنها به یادگار مانده است.
اگر به ترکیه سفر کنید، می‌توانید این سوپ خوشمزه را در منوی اکثر رستوران‌ها پیدا کنید.

بسیاری از افراد غذاهای ترکیه را با کباب و غذاهای گوشتی‌اش می‌شناسند. بیشتر گردشگران معمولاً تمایل دارند که انواع کباب‌ها را در رستوران‌ها امتحان کنند، اما ما پیشنهاد می‌کنیم که اگر به ترکیه رفتید، حتماً سوپ عدس قرمز را به عنوان پیش غذا انتخاب کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید. عدس قرمز بسیار مقوی است و منبع خوبی از ویتامین‌های گروه B و پتاسیم محسوب می‌شود. همچنین این عدس فاقد گلوتن، چربی و کالری بالا است و منبع مناسبی برای پروتئین گیاهی و فیبر نیز به شمار می‌آید.

سوپ‌های ترکیه معمولاً در مقایسه با دیگر سوپ‌ها کمی آبکی‌تر هستند که این موضوع باعث می‌شود برای پیش غذا مناسب‌تر باشند. مانند بسیاری از غذاهای مدیترانه‌ای، سوپ عدس قرمز هم گیاهی و هم بدون گلوتن است. به‌کارگیری سیب زمینی در سوپ مرجومک الزامی نیست، اما سیب زمینی باعث افزایش غلظت و لعابی خوب در سوپ می‌شود. نیازی به خیس کردن عدس قرمز نیست و فقط به 20 تا 30 دقیقه زمان پخت نیاز دارد.
سوپ عدس قرمز یا سوپ مرجومک یکی از بهترین سوپ‌ها در ترکیه است و درست کردن آن آسان است.

زمان آماده‌سازی: 15 دقیقه
زمان پخت: 45 دقیقه
زمان کل: 55 دقیقه

مواد لازم برای تهیه سوپ دال عدس

1 پیمانه عدس قرمز
8 لیوان آب
5 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری آرد سفید
1 عدد پیاز خرد شده
2 عدد سیب زمینی خرد شده
2 عدد هویج خرد شده
1 حبه سیر خرد شده
½ قاشق چایخوری نمک
¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
پودر پاپریکا به مقدار لازم
1 قاشق غذاخوری فلفل پاپریکا
1 قاشق غذاخوری لیمو برای سرو

دستور تهیه سوپ دال عدس قرمز

عدس‌ها را در یک آبکش به خوبی بشویید و کنار بگذارید.
3 قاشق غذاخوری از کره را در یک ماهیتابه بریزید و بگذارید روی حرارت تا آب شود.
پس از آن، پیاز و سیر خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید و برای 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.
وقتی پیازها نرم شدند، آرد را اضافه کرده و برای 2 دقیقه دیگر تفت دهید.
حالا سیب‌زمینی‌های خرد شده، هویج و عدس قرمز را به همراه نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و سپس 8 لیوان آب به ترکیب اضافه کنید.
مواد را برای 5 دقیقه با حرارت متوسط هم بزنید و سپس در قابلمه را بگذارید تا به جوش بیاید.
بگذارید مواد به مدت 30 تا 35 دقیقه بجوشند تا نرم شوند. سپس می‌توانید با گوشت‌کوب برقی مواد را بکوبید تا به غلظت دلخواه برسد.
سوپ را در ظرف سرو منتقل کنید.
در یک ماهیتابه نچسب، 2 قاشق غذاخوری کره را آب کنید.
پودر فلفل پاپریکا و دانه‌های پاپریکا را به کره اضافه کنید و برای 1 دقیقه تفت بدهید.
روی سوپ را با ترکیب کره و پاپریکا تزیین کنید و با یک برش لیمو سرو کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل