بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه شامی کباب مجلسی با سس گوجه فرنگی (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه شامی کباب مجلسی با سس گوجه فرنگی

شامی کباب یکی از غذاهای محبوب در ایران است و به نام کتلت گوشت هم شناخته می‌شود. این غذا به خاطر طعم خوبی که دارد، از خانه‌ها به منوی رستوران‌ها راه پیدا کرده است. شامی کباب را می‌توانید با برنج یا نان سرو کنید. چون این کباب معمولاً خشک است، بهتر است آن را با سس یا گوجه‌فرنگی سرخ‌شده مصرف کنید.

مواد لازم :

  • گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
  • سیب‌زمینی ۲ عدد متوسط
  • تخم‌مرغ ۱ عدد
  • پیاز ۱ عدد بزرگ
  • آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری
  • گوجه‌فرنگی ۴ عدد متوسط
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • زردچوبه و روغن به مقدار لازم

دستور تهیه شامی کباب

برای تهیه شامی کباب، ابتدا پوست سیب‌زمینی‌ها را می‌گیریم و با یک رنده ریز، آن‌ها را رنده می‌کنیم. سپس آب اضافی آن‌ها را با فشار دست می‌گیریم و سیب‌زمینی رنده‌شده را در یک کاسه می‌ریزیم.

بعد، پیاز را هم به همین روش رنده کرده و آب اضافی‌اش را خارج می‌کنیم و به مخلوط سیب‌زمینی اضافه می‌کنیم. سپس گوشت چرخ‌کرده را به همراه کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مخلوط اضافه می‌کنیم.

مواد را خوب مخلوط کرده و با دست ورز می‌دهیم تا یکدست شوند. کمی آرد نخودچی اضافه می‌کنیم تا مایه شامی منسجم‌تر باشد و حالت شل نداشته باشد.

اگر مایه شامی انسجام کافی نداشت، یک تخم‌مرغ به آن اضافه کرده و دوباره ورز می‌دهیم. سپس روی کاسه یک پوشش پلاستیکی می‌کشیم و آن را به مدت یک ساعت در یخچال می‌گذاریم.

اگر زمان کافی ندارید، می‌توانید مایه شامی را بلافاصله سرخ کنید، ولی اگر می‌توانید، بگذارید چند ساعت در یخچال بماند تا طعم بهتری بگیرد.

بعد از اینکه مایه شامی استراحت کرد، آن را از یخچال بیرون می‌آوریم و در تابه‌ای که مقدار روغن دارد، روی حرارت قرار می‌دهیم تا روغن داغ شود.

وقتی روغن داغ شد، مایه شامی را به شکل کتلت درمی‌آوریم و داخل روغن می‌اندازیم تا سرخ شوند. وقتی که دور آن‌ها سرخ شد، آن‌ها را برمی‌گردانیم تا طرف دیگرشان هم سرخ شود.

برای تهیه سس مخصوص شامی کباب، گوجه‌فرنگی‌ها را ریز خرد می‌کنیم و با کمی روغن در یک تابه تفت می‌دهیم تا آبشان کشیده شود. سپس نمک و فلفل سیاه یا فلفل قرمز (برای طعم تند) اضافه می‌کنیم.

می‌توانید در تهیه سس از قارچ و فلفل دلمه‌ای هم استفاده کنید. بعد از اینکه شامی‌ها سرخ شدند، آن‌ها را به همراه سس گوجه‌فرنگی در ظرف مورد نظرتان سرو کنید و با نان یا برنج بخورید.

منبع : فرارو

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل