“`html
شیرینی اسنیکردودل یکی از شیرینیهایی است که میتوانید در مهمانیهای عصرانه سرو کنید. در ادامه، دستور تهیه این شیرینی خوشمزه را با هم مرور میکنیم.
مواد لازم برای شیرینی اسنیکردودل
- عصاره وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
- تخممرغ ۲ عدد
- شکر (دانه درشت) ۱.۵ فنجان
- کره نرم شده ۲۲۵ گرم
- کرم تارتار ۲ قاشق چایخوری
- نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
- جوششیرین ۱ قاشق چایخوری
- آرد ۲.۵ فنجان
- دارچین ۱.۵ قاشق سوپخوری
- شکر ۱/۴ فنجان
دستور تهیه شیرینی اسنیکردودل
ابتدا آرد، کرم تارتار، جوششیرین و نمک را الک کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، با استفاده از یک همزن دستی یا همزن برقی، کره، شکر و وانیل را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بزنید تا سبک و پفکی شوند. سپس سرعت همزن را کم کرده و تخممرغها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر کدام خوب هم بزنید.
پس از اضافه کردن تخممرغها، کنارهها و کف کاسه را پاک کنید و مخلوط آرد را در سه نوبت به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. سپس خمیر را در یک ورق پلاستیکی بپیچید و بین ۳۰ دقیقه تا ۳ روز در یخچال بگذارید تا خنک شود.
در یک کاسه کوچک، شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید. فر را از قبل با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتیگراد) گرم کنید. کف دو سینی فر را با کاغذ پوستی بپوشانید یا از ورقهای سیلیکونی مخصوص فر استفاده کنید.
با استفاده از قاشق، کپههایی به اندازه یک قاشق سوپخوری از خمیر شیرینی درست کنید و آنها را در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید. این کپهها را با فاصله ۵ سانتیمتر از یکدیگر داخل سینی فر قرار دهید. میتوانید از یک ملاقه مخصوص شیرینیپزی استفاده کنید.
شیرینیها را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر بپزید تا کمی پف کنند و روی آنها طلایی شود. سپس ۵ دقیقه اجازه دهید در سینی فر خنک شوند و بعد آنها را روی توری خنککننده بگذارید تا کاملاً خنک شوند.
شیرینیهای پخته و خنک شده اگر در ظرفی محفوظ از هوا قرار گیرند، ۲ تا ۳ روز در دمای اتاق کیفیت خود را حفظ میکنند. همچنین، میتوانید خمیر شیرینی را فریز کنید. برای این کار، کف یک سینی فر را با کاغذ پوستی بپوشانید، توپهای خمیر را با ملاقه شکل دهید و داخل سینی قرار دهید. نیازی به فاصله زیاد بین توپها نیست. سپس سینی را به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر بگذارید تا توپها سفت شوند و بعد آنها را در ظرف محفوظ از هوا یا کیسه پلاستیکی قرار دهید.