“`html
زمان انتظار: 15 دقیقه
جمعاً: 20 دقیقه
مواد اولیه: برای 6 نفر
مواد لازم برای تهیه شیرینی کاتر پیلار
برای تزئین: پودر نارگیل، پودر پسته و کنجد
شکر: 2 استکان
کره (به دمای اتاق رسیده): 125 گرم
تخممرغ: 2 عدد
روغن مایع: 1 استکان
بکینگپودر: 1 قاشق غذاخوری سرصاف
وانیل: نصف قاشق چایخوری
آرد الک شده: به مقداری که خمیر به دست نچسبد
شکلات تختهای ذوبشده برای تزئین
دستور تهیه شیرینی کاتر پیلار
در یک کاسه بزرگ، کره، روغن و تخممرغ را خوب مخلوط میکنیم. سپس بکینگپودر، شکر و وانیل را اضافه کرده و دوباره مخلوط میکنیم. آرد را به آرامی اضافه کرده و با دست ورز میدهیم تا خمیری نرم و لطیف به دست بیاد.
خمیر آماده شده را در قیف میریزیم و با ماسوره ریز به شکل انگشت روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندهایم، میریزیم.
سینی فر را در فر که از قبل با دمای 170 درجه گرم شده، قرار میدهیم تا شیرینیها طلایی شوند. بعد از این مرحله، شیرینیها را از فر خارج کرده و به ترتیب در شکلات و سپس در پودر نارگیل یا پسته قرار میدهیم و در ظرف سرو میچینیم.