بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه طرز پخت نان کنجدی شیرین (مرحله به مرحله)

“`html

طرز تهیه نان کنجدی

نان کنجدی یکی از نان‌های خوشمزه و محبوب است که می‌توان آن را برای صبحانه یا عصرانه سرو کرد. با ما در سایت رضیم همراه باشید تا طرز تهیه آن را یاد بگیریم. این نان خوشمزه، مقوی و متنوع است و می‌تواند با مواد مختلف تهیه شود.

مواد لازم برای نان کنجدی

  • آرد نانوایی: ۵۰۰ گرم
  • شکر: ۸۰ گرم
  • آب گرم: ۲۸۰ میلی‌لیتر
  • پودر هل: ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر دارچین: ½ قاشق چای‌خوری
  • خمیرمایه فوری: ۵ گرم
  • کنجد: ۱ پیمانه
  • آب: ½ پیمانه
  • عسل: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه نان کنجدی

مرحله اول
برای شروع، خمیرمایه، شکر، آرد، پودر هل و پودر دارچین را در یک کاسه بزرگ بریزید و وسط مواد را گود کنید. سپس کم‌کم آب را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر چسبنده شود.

مرحله دوم
حالا دست‌تان را چرب کنید و خمیر را ورز دهید تا نرم و یکدست شود. بعد کاسه را نیز چرب کرده و خمیر را در آن بگذارید. روی کاسه را با سلفون بپوشانید و بگذارید حدود ۱۵ دقیقه استراحت کند.

مرحله سوم
پس از استراحت، خمیر را از کاسه بیرون بیاورید و به تکه‌های ۱۰۰ گرمی تقسیم کنید. یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و تکه‌ها را روی آن بچینید. حالا بگذارید تکه‌ها به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کنند.

مرحله چهارم
کنجد، عسل و نیم پیمانه آب را در یک کاسه مخلوط کنید و بگذارید ۳۰ دقیقه کنار بماند. بعد از این زمان، کنجد را در یک صافی بریزید و تکه‌های خمیر را بردارید و داخل کنجد بزنید تا کاملاً به آن آغشته شوند.

مرحله پنجم
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و تکه‌ها را در آن بچینید. اجازه دهید حدود ۴۰ دقیقه دیگر استراحت کنند. در این بین، فر را روشن کرده و روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا ۱۰ دقیقه گرم شود.

مرحله ششم
سپس سینی را در وسط فر قرار دهید و بگذارید نان‌ها به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزند. بعد از پخت، نان‌ها را از فر بیرون بیاورید و اگر دوست دارید کمی کره ذوب کرده و با قلمو روی نان‌ها بمالید.

مرحله هفتم
بعد از اینکه کره جذب نان‌ها شد، بگذارید کمی خنک شوند. سپس نان‌ها را داخل سبدی قرار دهید و روی آنها را با یک دستمال تمیز بپوشانید تا نرم بمانند و خشک نشوند.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل