“`html
طرز تهیه نان کنجدی
نان کنجدی یکی از نانهای خوشمزه و محبوب است که میتوان آن را برای صبحانه یا عصرانه سرو کرد. با ما در سایت رضیم همراه باشید تا طرز تهیه آن را یاد بگیریم. این نان خوشمزه، مقوی و متنوع است و میتواند با مواد مختلف تهیه شود.
مواد لازم برای نان کنجدی
- آرد نانوایی: ۵۰۰ گرم
- شکر: ۸۰ گرم
- آب گرم: ۲۸۰ میلیلیتر
- پودر هل: ۱ قاشق چایخوری
- پودر دارچین: ½ قاشق چایخوری
- خمیرمایه فوری: ۵ گرم
- کنجد: ۱ پیمانه
- آب: ½ پیمانه
- عسل: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه نان کنجدی
مرحله اول
برای شروع، خمیرمایه، شکر، آرد، پودر هل و پودر دارچین را در یک کاسه بزرگ بریزید و وسط مواد را گود کنید. سپس کمکم آب را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر چسبنده شود.
مرحله دوم
حالا دستتان را چرب کنید و خمیر را ورز دهید تا نرم و یکدست شود. بعد کاسه را نیز چرب کرده و خمیر را در آن بگذارید. روی کاسه را با سلفون بپوشانید و بگذارید حدود ۱۵ دقیقه استراحت کند.
مرحله سوم
پس از استراحت، خمیر را از کاسه بیرون بیاورید و به تکههای ۱۰۰ گرمی تقسیم کنید. یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و تکهها را روی آن بچینید. حالا بگذارید تکهها به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کنند.
مرحله چهارم
کنجد، عسل و نیم پیمانه آب را در یک کاسه مخلوط کنید و بگذارید ۳۰ دقیقه کنار بماند. بعد از این زمان، کنجد را در یک صافی بریزید و تکههای خمیر را بردارید و داخل کنجد بزنید تا کاملاً به آن آغشته شوند.
مرحله پنجم
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و تکهها را در آن بچینید. اجازه دهید حدود ۴۰ دقیقه دیگر استراحت کنند. در این بین، فر را روشن کرده و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا ۱۰ دقیقه گرم شود.
مرحله ششم
سپس سینی را در وسط فر قرار دهید و بگذارید نانها به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزند. بعد از پخت، نانها را از فر بیرون بیاورید و اگر دوست دارید کمی کره ذوب کرده و با قلمو روی نانها بمالید.
مرحله هفتم
بعد از اینکه کره جذب نانها شد، بگذارید کمی خنک شوند. سپس نانها را داخل سبدی قرار دهید و روی آنها را با یک دستمال تمیز بپوشانید تا نرم بمانند و خشک نشوند.