بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه فراپاچینو (مرحله به مرحله)

فراپاچینو یک نوشیدنی خوشمزه و خنک است که پایه‌اش قهوه و شکلات یا نوتلا می‌باشد. این نوشیدنی بیشتر در روزهای گرم تابستان مورد استفاده قرار می‌گیرد و بسیار مناسب برای کسانی است که طعم قهوه را دوست دارند و می‌خواهند آن را به صورت سرد بنوشند.
فراپاچینو برای اولین بار توسط استارباکس ارائه شد و معمولاً با خامه زده شده و سس‌های شکلاتی سرو می‌شود. اسم این نوشیدنی از یک کلمه فرانسوی نشأت می‌گیرد و در واقع نوعی میلک شیک غلیظ با طعم قهوه است.
این نوشیدنی ابتدا توسط قهوه‌خانه‌های زنجیره‌ای جرج هاول در ماساچوست شرقی درست شده و سپس در سال ۱۹۹۴ که استارباکس حقوق این قهوه‌خانه را خرید، تغییرات مشخصی در آن اعمال کرد. از آن زمان، فروش این نوشیدنی به دو میلیارد دلار در سال ۲۰۱۲ رسید.
شما نیز می‌توانید به‌راحتی این نوشیدنی خوشمزه را با چند ماده ساده در خانه تهیه کنید. امروز در رضیم، طرز تهیه فراپاچینو شکلاتی با طعم نوتلا را به شما آموزش می‌دهیم، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه فراپاچینو خوشمزه و شکلاتی

اسپرسو ۲ شات
یخ ۱ پیمانه
شکر ۳ قاشق غذاخوری
شیر ۱/۲ پیمانه
نوتلا و خامه به مقدار لازم

دستور تهیه فراپاچینو

مرحله اول: تهیه اسپرسو

اولین مرحله تهیه اسپرسو است که پایه اصلی این نوشیدنی محسوب می‌شود. برای تهیه اسپرسو، مقداری قهوه را داخل بسکت قهوه بریزید و کمی فشار دهید. این کار را روی دستگاه اسپرسوساز انجام دهید تا به اندازه ۲ شات قهوه عصاره‌گیری کنید. همچنین می‌توانید از روش‌های دیگر مانند موکاپات یا فرنچ پرس استفاده کنید. بی‍ایید از ترکیب دلخواه خود برای تهیه اسپرسو استفاده کنید.

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد

در این مرحله، اسپرسو را به همراه شیر و شکر در مخلوط‌کن یا غذاساز بریزید و کمی مخلوط کنید تا همه‌چیز خوب ترکیب شود. سپس یخ را اضافه کرده و دوباره دستگاه را روشن کنید تا یخ‌ها خرد شوند. به همین سادگی فراپاچینو خانگی شما آماده می‌شود.

مرحله سوم: سرو فراپاچینو

برای سرو این نوشیدنی، مقداری از نوتلا را درون یک لیوان شیشه‌ای بریزید و کمی از فراپاچینو را داخل آن بریزید. سپس با خامه زده شده روی آن را تزئین کنید و یک بیسکویت شکلاتی درون آن قرار دهید. می‌توانید بر روی خامه، شکلات رنده شده بزنید و این نوشیدنی را خنک سرو کنید. نوش جان!

نکات کلیدی در تهیه فراپاچینو خوشمزه و خانگی

می‌توانید از خامه قنادی به‌جای خامه اسپری استفاده کنید.
بجای شیر، از بستنی کاکائویی استفاده کنید.
افزودن شکر اختیاری است و می‌توانید آن را حذف کنید.
می‌توانید به جای نوتلا از سس شکلاتی استفاده کنید.
این نوشیدنی به دلیل نداشتن مواد نگهدارنده، قابلیت ماندن در یخچال ندارد و باید بلافاصله سرو شود.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

خروج از نسخه موبایل