بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه فلن کیک فوری خوشمزه و مجلسی در منزل (مرحله به مرحله)

“`html

فلن کیک یکی از دسرهای خوشمزه و اصیل سوئدی است که در حقیقت ترکیبی از کارامل و کیک شکلاتی می‌باشد. برای تهیه این کیک لذیذ نیاز به یک قالب میان تهی و کمی کرم کارامل دارید. اگر با طرز تهیه کارامل آشنا هستید، نگران بسته‌های آماده نباشید. این کیک معمولاً به عنوان دسر محبوب شناخته می‌شود و آماده‌سازی آن بسیار ساده است. بعد از پخت، کیک را در یخچال قرار می‌دهیم. امروز در سایت رضیم طرز تهیه فلن کیک کاراملی سوئدی را با شما بررسی خواهیم کرد؛ با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه فلن کیک کاراملی

شیر ۲.۵ پیمانه
کارامل ۲ بسته
خامه صبحانه ۱/۲ بسته
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱/۲ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
آب ۱/۲ پیمانه
آرد ۱.۵ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ ق غذا خوری
پودر کاکائو ۳ ق غذا خوری
نمک ۱ پنس
وانیل ۱/۲ ق چای خوری

دستور تهیه فلن کیک کاراملی سوئدی ساده

ابتدا یک قالب میان تهی به قطر ۲۵ سانتیمتر را چرب کنید و سپس سس کارامل را کف قالب بریزید و آن را به خوبی بچرخانید. در یک قابلمه شیر و پودر کارامل را مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا خوب حل شده و بجوشد. بعد از جوشیدن، از روی حرارت برداشته و خامه صبحانه را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملاً یکدست شود. این مخلوط را داخل قالب بریزید و قالب را به مدت کمی در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.
فر را بر روی دماي ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. سپس آرد، بیکینگ پودر، پودر کاکائو و نمک را با هم مخلوط کرده و سه مرتبه الک کنید تا سبکتر شود. همه مواد اولیه باید قبل از شروع در دمای اتاق باشند.

تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و به همراه وانیل و شکر با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه خوب هم بزنید تا حجیم و کشدار شود. سپس آب و روغن مایع را به ترتیب اضافه کنید و هر بار به مدت ۱ دقیقه هم بزنید.
وقتی مواد یکدست شدند، مخلوط آرد را در سه مرحله به مواد اضافه کنید و آرام هم بزنید. سپس قالب را از یخچال بیرون آورده و مایه کیک را روی کارامل بریزید و سطح آن را صاف کنید.

قالب کیک را داخل یک قالب بزرگ‌تر که کمی آب جوش در آن ریخته‌اید قرار دهید. سپس دو قالب را در فر از پیش گرم شده بگذارید و زمان را بر روی ۶۰ دقیقه و دما را بر روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید. بعد از این مدت به آرامی قالب اصلی را خارج کنید و اجازه دهید در دمای اتاق کمی خنک شود. سپس روی قالب را با سلفون بپوشانید و به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار دهید تا کارامل دوباره سفت شود. بعد از این مدت، دور تا دور قالب کیک را آزاد کرده و فلن کیک را برگردانید.

نکات کلیدی در تهیه فلن کیک سوئدی ساده

ارتفاع آب جوش باید به گونه‌ای باشد که قالب اصلی تا قسمت کارامل کاملا در آب جوش قرار بگیرد.
دماهای فرها ممکن است متفاوت باشد، بنابراین پس از ۵۰ دقیقه با خلال دندان کیک را چک کنید.
برای فرهای برقی یا توستر، دما را ۲۰ تا ۳۰ درجه کمتر در نظر بگیرید.
اگر دوست دارید کیک کمی شیرین‌تر باشد، می‌توانید مقدار شکر را به ۱ پیمانه افزایش دهید.
برای جدا کردن راحت‌تر کیک از قالب، می‌توانید قالب را به مدت چند دقیقه در آب جوش قرار دهید تا کرم کارامل نرم‌تر شود.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل