بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه نان توچری : نان محبوب ایل بختیاری در خانه (مرحله به مرحله)

طرز تهیه نان توچری

زنان ایل بختیاری شش نوع نان مختلف را درست می‌کنند: نان تیری، نان برکوه، نان بلوط، نان توچری، نان گرده، نان ور چاله‌ای
هر کدام از این نان‌ها مزه و طعم خاصی دارند. نان در زندگی عشایر کوچنده بسیار اهمیت دارد. این غذا بخش اصلی تغذیه آن‌ها را تشکیل می‌دهد. برای اطلاعات بیشتر با رضیم همراه باشید.

نان توچری، نان محلی ایل بختیاری

مواد لازم برای تهیه توچری

  • تره کوهی ۲ قاشق غذا خوری
  • روغن حیوانی نصف لیوان
  • آرد: ۳۰۰ گرم
  • شکر: ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه نان توچری

  1. ابتدا ۲ لیوان آب به آرد اضافه کرده و خمیر درست کنید. خمیر به دست آمده را در تابه‌ای که قبلاً داغ شده است قرار دهید.
  2. صبر کنید تا ماده‌ای شبیه نان به وجود بیاید. سپس نان را به تکه‌های کوچک برش دهید و در یک کاسه بریزید.
  3. روغن مایع شده را روی نان بریزید و سپس تره کوهی و شکر را اضافه کنید.
  4. با دست مواد را خوب ترکیب کنید.
  5. توچِری آماده است. نوش جان!

نکته مهم برای تهیه توچری

توچری یک میان‌وعده است که در بین بختیاری‌ها بسیار معروف و محبوب می‌باشد.

لذت آشپزی با رضیم:

طرز تهیه خورشت ساک، غذای محلی مازندران

طرز تهیه آش دوغ، غذای سنتی و خوشمزه

جمع‌آوری از مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

خروج از نسخه موبایل