بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه ناگت شکلات؛ دسری برای عاشقان شکلات (مرحله به مرحله)

دستور تهیه ناگت شکلات؛ دسری برای عاشقان شکلات

ناگت شکلات یک دسر شکلاتی بسیار خوشمزه و محبوب است که کودکان هم خیلی آن را دوست دارند. شما می‌توانید این دسر خوشمزه را به راحتی در خانه درست کنید و در مهمانی‌ها و دورهمی‌های خانوادگی سرو کنید. می‌توانید ناگت‌ها را تهیه کرده و در یخچال نگهداری کنید و تا یک هفته بعد از درست کردن مصرف کنید.

هنگامی که مواد را در قالب می‌ریزید، می‌توانید آن‌ها را برش بزنید تا بعد از پختن راحت‌تر میل کنید. برای تزئین ناگت شکلات و زیباتر شدن آن، می‌توانید از میوه‌های تابستانی و ترافل‌های رنگی استفاده کنید. ترکیب رنگی این ترافل‌ها روی شکلات، ظاهری دلپذیر به آن می‌دهد.

از دیگر دسرهای شکلاتی که می‌توانید امتحان کنید می‌توان به پودینگ تابستانی، پودینگ زردآلو، تارت گردویی، دسر پان اسپانیایی، کوکی با شکلات چیپسی، شکلات سوئیسی، سوفله شکلات، تیرامیسو و تارت خرما و گردو اشاره کرد.

دستور تهیه ناگت شکلات لذیذ

مواد لازم :

آرد: ۳۰۰ گرم
شکر: ۲۵۰ گرم
روغن کانولا: ۱۵۰ گرم
شکلات تلخ: ۲۰۰ گرم
تخم مرغ: ۴ عدد
بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
وانیل: ۲ قاشق چایخوری

مراحل پخت :

گام 1: در یک ظرف، شکلات تلخ و روغن را ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید.
گام 2: مواد را هم بزنید تا شکلات ذوب شود.
گام 3: سپس حرارت را خاموش کنید و بگذارید مواد سرد شود.
گام 4: حالا آن را در مخلوط کن بریزید و به همراه شکر، تخم‌مرغ‌ها و وانیل مخلوط کنید.

گام 5: آرد و بیکینگ پودر را به آرامی اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملاً یکنواخت شود.
گام 6: مخلوط را در یک ظرف ریخته و روی آن سلفون بکشید و به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
گام 7: مواد را در قالب مخصوص ریخته و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا بپزد.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

خروج از نسخه موبایل