“`html
دستور تهیه هلو کباب خوشمزه و مجلسی به روش سنتی کرمانشاهی
گریل معمولاً میتواند طعم شیرین هلوهای آبدار را بهتر از گاز به نمایش بگذارد.
هلوهای کبابی بسیار ساده هستند. برای تهیه این غذا فقط به هلوهای تازه و روغن زیتون نیاز دارید. معمولاً این هلوها با گرمای باقیمانده از گریل درست میشوند و میتوانند به عنوان یک همراه برای کبابها یا یک دسر تابستانی در مهمانیها سرو شوند. در اینجا میآموزید که چگونه بهترین هلوهای کبابی را فقط در ۴ مرحله ساده تهیه کنید.
بهترین هلو برای تهیه هلو کبابی
هلوهای سفت را انتخاب کنید که وقتی آنها را فشار میدهید، هنوز شکل و استحکام خود را حفظ کنند. هلوهای خیلی رسیده شیرینترند، اما خیلی سریع میسوزند و نسبت به گرما حساس هستند.
برای جلوگیری از پخت زیاد، بهتر است هلوها را نیمه کنید. این کار کمک میکند که هلوها راحتتر از توری گریل جدا شوند و سقوط نکنند.
روغن زیتون بر روی هلوهای نصف شده کمک میکند تا به توری گریل نچسبند و همچنین باعث میشود شکر یا ادویههایی که اضافه میکنید نسوزند.
از گرمای متوسط برای هلوهای کبابی استفاده کنید
من معمولاً وقتی زغالها در حال سرد شدن هستند، هلوها را روی گریل کباب میکنم. خیلیها میگویند که این کار مناسب کسانی است که به خاطر عذاب وجدان از گریل استفاده نمیکنند. پس از آن که گریل به حرارت متوسط رسید، بهترین زمان برای بریده کردن هلوهاست.
هلوها را به مدت ۴ تا ۵ دقیقه از هر طرف کباب کنید. در برابر وسوسهی برداشتن هلوها از روی گریل مقاومت کنید؛ نشانههای کباب خوب روی هلوها نتیجهی صبر و حوصله هستند.
وقتی هلوها کباب شدند، باید نرم و خوشمزه باشند. اگر به خوبی کباب شوند، هنگام جدا کردن نمیافتند. معمولاً پوست هلوها جدا و دور انداخته میشود و شما میتوانید آنها را با انبرک جدا کنید. این که چه زمانی پوست را جدا کنید بستگی به سلیقهی شما دارد.
هلوهای کبابی را چگونه سرو کنیم؟
برای اینکه در تابستان قهرمان آشپزی شوید، یک سینی با چند اسکوپ بستنی و قاشقهای چایخوری روی میز بگذارید. هلوهای کبابی را از گریل به سینی بستنی اضافه کنید و بگذارید هر کسی خودش یک قاشق بردارد.
بهتر است هر شخص حداقل یک نصفه هلو بخورد. همچنین میتوانید هلوهای کبابی را به همراه کباب گوشت نوش جان کنید.
مواد لازم:
۶ عدد هلوی سفت
روغن زیتون
وسایل:
گاز یا گریل زغالی
انبرک
چاقوی تیز
دستورالعمل:
آماده کردن گریل : شعله گریل را بر روی حرارت متوسط قرار دهید. اگر از گریل زغالی استفاده میکنید، هلوها را پس از آمادهسازی تمامی کبابها درست کنید.
نصف کردن هلوها و خارج کردن هستهها : با یک چاقوی تیز هر هلو را به دو نیم کنید و هسته را بردارید. سپس هر دو طرف هلوهای نیمه شده را با روغن زیتون بمالید.
گریل کردن دو طرف هلو روی گرمای متوسط به مدت ۴ تا ۵ دقیقه : هلوها را روی گریل بگذارید و بپزید تا نشانههای کباب شدن ظاهر شود، حدود ۴ تا ۵ دقیقه.
ادامه دادن به گریل کردن هلوها به مدت ۴ تا ۵ دقیقه : هلوها را بچرخانید و بگذارید به مدت ۴ تا ۵ دقیقه دیگر بپزند تا پوستشان کنده شود و نرم شوند.
سرو کردن هلو کبابی : هلوهای کبابی را از گریل بردارید و با بستنی گردویی یا وانیلی سرو کنید یا حتی به عنوان یک همراه با کباب استفاده کنید.