بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه هوموس لوبیا قرمز خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html

طرز تهیه هوموس لوبیا قرمز خوشمزه

لوبیا قرمز سرشار از پروتئین و آنتی اکسیدان است. وقتی این لوبیا را با آب لیمو که ویتامین C دارد و سایر مواد مغذی همراه کنید، یک غذای سالم و مقوی خواهید داشت. می‌توانید برای تزئین هوموس لوبیا قرمز از دانه کنجد، روغن زیتون و پودر فلفل سیاه هم استفاده کنید.

غذاهای خوشمزه و معروف دیگری مثل حمص، پائیا، خوراک بیگوس، نخود پلو، پنکیک سبزیجات و کوشاری هم وجود دارند.

طرز تهیه هوموس لوبیا قرمز خوشمزه و مقوی

مواد لازم :

لوبیا قرمز: ۱ لیوان
نخود: ۱ لیوان
سیر: ۲ حبه
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو: ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
پودر زیره: نصف قاشق چایخوری
روغن کنجد: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

مراحل تهیه :

گام 1: اول لوبیا قرمز و نخود را بشویید و به مدت ۲ ساعت در زودپز بپزید.

گام 2: سپس لوبیا و نخود را در میکسر بریزید و خوب مخلوط کنید.

گام 3: مخلوط لوبیا و نخود را در یک ظرف بزرگ بریزید و جعفری خرد شده و آب لیمو را اضافه کنید و همه را با هم ترکیب کنید.

گام 4: سیرها را ریز خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید.

گام 5: سپس روغن زیتون، پودر زیره، روغن کنجد و ادویه‌ها را نیز اضافه کنید و همه چیز را مخلوط کنید.

گام 6: در صورت تمایل می‌توانید کمی آب از نخود و لوبیا را هم به مخلوط اضافه کنید تا غلظت مناسب پیدا کند.

گام 7: مواد را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.

گام 8: می‌توانید هوموس لوبیا قرمز را با نان تافتون سرو کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل