بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه و تهیه آسان گزلمه غذای ترکی خوشمزه با بادمجان (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه گزلمه؛ غذای بسیار خوشمزه ترکی به روش اصلی

برای تهیه گزلمه ترکی کار ساده‌ای پیش رو دارید. گزلمه یا گوزلمه نوعی خمیر است که با مواد مختلف پر می‌شود و سپس سرخ می‌شود. به پنکیک ترکی هم معروف است و منشا آن به سال‌های دور در ترکیه برمی‌گردد. گزلمه به عنوان یک میان‌وعده خیابانی معمولاً در خیابان خورده می‌شود. شما می‌توانید این غذا را به شیوه‌های مختلف، از جمله با اسنک‌ساز، مایکروفر یا روی اجاق تهیه کنید.

طرز تهیه این غذا بسیار آسان است و خمیر آن تنها از آب و آرد تهیه می‌شود. در برخی دستورها ممکن است تخم‌مرغ هم به آن اضافه شود. وقتی گزلمه را در خیابان تهیه می‌کنید، می‌توانید مواد مختلفی برای پر کردن آن انتخاب کنید. گزلمه‌های مختلفی وجود دارد، مانند: گزلمه‌ پنیری، گزلمه‌ اسفناج، گزلمه‌ بادمجان، گزلمه‌ سیب‌زمینی و گزلمه‌ نعنا.

مواد لازم تهیه خمیر گزلمه

  • آرد: 3 پیمانه
  • تخم‌مرغ : 1 عدد
  • روغن یا کره ذوب شده: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1 قاشق چای‌خوری
  • آب: به مقداری که لازم است

مواد لازم جهت تهیه گزلمه بادمجان

  • بادمجان: 3 عدد
  • سیر: 2 عدد

مرحله اول: برای تهیه گزلمه بادمجان، ابتدا خمیر را آماده کنید. آرد، تخم‌مرغ، نمک، روغن و کمی آب را با هم ترکیب کنید و خوب ورز دهید. اگر خمیر به دست‌تان چسبید، کمی آرد اضافه کنید تا چسبندگی نداشته باشد. سپس روی خمیر یک حوله مرطوب بگذارید و در محل تاریکی قرار دهید تا کمی استراحت کند.

مرحله دوم: در این مرحله بادمجان‌ها را شسته و کبابی کنید. سپس پوست آن‌ها را بکنید و با پوره سیر مخلوط کرده و خوب بکوبید تا کاملا له شوند.

مرحله سوم: خمیر آماده شده را به تکه‌های یکسان تقسیم کرده و با کف دست یا وردنه به خوب باز کنید. خمیر باید خیلی نازک باشد. حالا مقداری از مخلوط بادمجان و سیر را داخل خمیر بریزید و آن را از وسط تا کنید. سپس کناره‌های آن را به هم بچسبانید.

مرحله چهار: وقتی همه خمیرها آماده شدند، تابه را روی حرارت ملایم بگذارید و کمی روغن در آن بریزید. وقتی روغن داغ شد، هر دو طرف گزلمه‌ها را در آن سرخ کنید. وقتی خوب سرخ و طلایی شدند، آن‌ها را در یک پارچه سفید داخل بشقابی قرار دهید تا چربی اضافی آن گرفته شود. برای اینکه گزلمه‌ها کمتر چرب شوند، می‌توانید آن‌ها را در یک سینی فر بچینید، کمی با فرچه چرب کنید و سپس در فر یا مایکروفر قرار دهید.

دستور تهیه گزلمه اسفناج و پنیر فتا

  • برگ تازه اسفناج: 100 گرم
  • پنیر فتا: 100 گرم

پنیر و اسفناج را به همراه نمک و فلفل داخل غذاساز بریزید و به خوبی مخلوط کنید. سپس مانند روش قبلی، داخل خمیر را با ترکیب اسفناج و پنیر پر کرده و گزلمه‌ها را در روغن سرخ کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل