بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه پارفیت آناناس خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه پارفیت آناناس خوشمزه

در این مطلب از آشپزخانه رضیم دستور تهیه پارفیت آناناس یک دسر عالی و خوشمزه را به شما عزیزان ارائه خواهیم داد.

این دسر با خامه شلاق خورده درست می‌شود که با زرده تخم‌مرغ غلیظ شده. معمولاً مواد دیگر مانند شکلات، قهوه، آب میوه، سیب‌زمینی پوره شده و وانیل به آن اضافه می‌شود. این مواد به دسر عطر و طعم خوبی می‌دهند. بعد از ترکیب کردن، این مخلوط منجمد می‌شود.

برای تهیه آن، معمولاً مخلوط در قالب‌های فلزی قابل جداشدن ریخته می‌شود و پس از خارج کردن آن، شکلی شبیه سوفله یخ زده یا میوه دیگر به خود می‌گیرد. نسخه‌ی آمریکایی پارفیت که دسر لایه‌ای سرد است (منجمد نیست) نیز محبوبیت دارد.

پارفیت – دسر پارفیت ژله و آناناس

خامه شیرین شده در این دسر به طور لایه‌ای با مربا، مشروبات الکلی، آجیل، انواع توت‌ها و دیگر مواد شیرین ترکیب می‌شود. این نوع دسر معمولاً در لیوان یا لیوان بلند سرو می‌شود، و لیوان‌های شراب بهترین گزینه هستند.

مواد لازم برای پارفیت آناناس

گردو خرد شده برای تزئین به مقدار لازم
ژله به مقدار لازم
بستنی ۱ لیوان
شکر ۱/۳ لیوان
پودر نشاسته ۱ قاشق غذاخوری
آناناس تکه شده ۱ لیوان
کره ۱ قاشق غذاخوری
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ ۱.۵ عدد
خامه فرم‌گرفته ۱ لیوان
شیر ۱ لیوان

دستور تهیه پارفیت آناناس

ژله را طبق دستور روی بسته‌بندی آماده کنید (هر بسته ژله معمولاً با ۱ پیمانه آب داغ حل شده و با ۱ پیمانه آب سرد مخلوط می‌شود و برای چند ساعت در یخچال قرار می‌گیرد تا بسته شود).

یک قابلمه کوچک را روی حرارت ملایم قرار دهید، خامه را درون قابلمه بریزید و به آرامی شیر را به آن اضافه کنید (شیر را ناگهانی اضافه نکنید تا خامه نبرد) بعد از اینکه شیر و خامه مخلوط شد، دارچین را اضافه کنید و بگذارید مخلوط به جوش بیاید. پس از جوش آمدن، قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سس خامه‌ای حدود ۱۰ دقیقه خنک شود.

تخم‌مرغ‌ها (۱ تخم‌مرغ کامل + ۱ زرده تخم‌مرغ) را با شکر و نشاسته مخلوط کنید. سپس سس خامه‌ای را دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید تا بخار کند (مراقب باشید نجوشد). به آرامی مخلوط تخم‌مرغی را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.

زمانی که مخلوط غلیظ شد، کره را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. از روی حرارت بردارید و بگذارید تا مخلوط خنک شود. برای سرو دسر، کمی از ژله‌ای که آماده کرده‌اید را با قاشق در کف ظرف شیشه‌ای بریزید و روی آن تکه‌های آناناس و گردوی خرد شده قرار دهید. کمی بستنی روی میوه‌ها بریزید.

سپس مقدار سس خامه‌ای را روی آن بریزید و به همین شکل ادامه دهید تا همه مواد استفاده شود. در انتها با تکه‌های آناناس و گردوی خرد شده تزئین کنید و دسر را در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

مهم‌ترین خواص آناناس

تقویت سیستم ایمنی بدن
قوی شدن ماهیچه‌ها
درمان سینوزیت و آلرژی‌های تورمی
کاهش لخته شدن خون
کاهش استرس
سلامت چشم و بینایی
درمان سرماخوردگی و سرفه
جلوگیری از سرطان
تقویت لثه
کاهش فشار خون
بهبود سلامت روده
بهبود هضم
درمان آکنه
درمان ترک‌های پا
تقویت ناخن‌ها
درمان ترک لب‌ها
جلوگیری از ریزش مو و ضخیم‌تر شدن مو
بهبود بارداری
کمک به بدن برای تولید انرژی بیشتر
کمک به سلامت ذهنی
جلوگیری از آسم

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل