بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه پاستا با سس قارچ و خامه خانگی (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه پاستا با سس قارچ و خامه خانگی

پاستا برای نخستین بار در آسیا درست شده و تاریخچه آن به قرن سیزدهم میلادی برمی‌گردد. این غذا که انواع مختلفی دارد، بیشتر در غذاهای ایتالیایی یافت می‌شود و به مرور زمان در آمریکا و اروپا نیز محبوب شده است. امروزه این غذای خوشمزه عموماً با خامه و قارچ سرو می‌شود. به خاطر چربی و کربوهیدرات بالایی که دارد، بهتر است در مصرف آن احتیاط کنید.

یک پرس از پاستای قارچ و خامه، حدود ۱۰۰ گرم آن حدود ۲۵۰ کالری دارد.

مواد لازم برای تهیه پاستا با سس قارچ و خامه:

روغن مایع ۲ قاشق سوپ‌خوری
سیر ۲ حبه
یک بسته قارچ
کره ۵۰ گرم
خامه ۱۰۰ گرم
ماکارونی فتوچینی یک بسته
پنیر پارمزان ۲ قاشق سوپ‌خوری یا پنیر پیتزا
نمک
فلفل سیاه تازه کوبیده شده
جعفری به مقدار لازم

دستور تهیه پاستا با سس قارچ و خامه:

ماکارونی را به مدت ۸ دقیقه بپزید و سپس آبکش کنید.

سیر را به صورت ورقه‌های نازک برش دهید.

قارچ‌ها را بشویید و با یک دستمال تمیز کنید و سپس برش دهید.

در یک تابه مناسب، روغن را گرم کنید و سیرها را در آن سرخ کنید. سپس قارچ‌ها را اضافه کرده و آن‌ها را تفت دهید تا آبشان کشیده شود.

کره و خامه را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

هنگامی که کره و خامه ذوب شدند، ماکارونی پخته را به آن‌ها اضافه کنید. بعد از چند بار هم زدن، پنیر را روی آن بریزید.

نمک، فلفل و جعفری خرد شده را اضافه کرده و برای آخرین بار هم بزنید و سپس از روی اجاق بردارید.

این غذا را گرم سرو کنید. نوش جان!

نکته تکمیلی:

بعد از آبکش کردن ماکارونی، از ریختن آب روی آن خودداری کنید.
چون پنیر پارمزان نمک دارد، در استفاده از نمک در غذا دقت کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل