بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه پامادور خورش به روش ساده (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه پامادور خورش به روش ساده

مردم استان کردستان و کرمانشاه این خورش خوشمزه را درست می‌کنند و به خصوص در فصل تابستان از گوجه‌های محلی استفاده می‌کنند. مواد اصلی پامادور خورش شامل گوجه‌فرنگی و تخم‌مرغ است. اگر دوست دارید می‌توانید به جای سیر، از پیاز هم در تهیه این غذا استفاده کنید.

استفاده از سبزیجات معطر و خاص خورش هم می‌تواند این غذای گیلانی را خیلی خوشمزه‌تر کند. شما می‌توانید این خورش را هم با برنج و هم با نان در وعده شام سرو کنید.

از دیگر خورش‌های محلی و خوشمزه گیلان می‌توان به خورش بادمجان گوده، ترش واش خورش، خورش آلو مسما، خورش کدو حلوایی، سیرواویج، مرغ ترش، سیر قلیه و… اشاره کرد.

مواد لازم :

گوجه‌فرنگی متوسط: ۸ عدد
تخم‌مرغ: ۳ عدد
سیر: ۴ حبه
روغن زیتون: به مقدار لازم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

مراحل پخت :

گام 1: گوجه‌ها را شسته و به قطعات کوچک خرد کنید.

گام 2: مقداری روغن در یک ماهی‌تابه بریزید.
گام 3: سپس سیرها را خرد کرده و در ماهی‌تابه تفت دهید.

گام 4: حالا گوجه‌ها و ادویه‌ها را به ماهی‌تابه اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
گام 5: درب ماهی‌تابه را بگذارید و چند دقیقه صبر کنید تا گوجه‌ها بپزند.
گام 6: در حین هم زدن مواد، گوجه‌ها را با پشت قاشق کمی له کنید.

گام 7: این خورش نه باید خیلی خشک باشد و نه خیلی آبکی.
گام 8: وقتی گوجه‌ها خوب پخته شدند، تخم‌مرغ‌ها را بر روی آن بشکنید تا بپزد.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل