بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه پاولوا دسر لذیذ و محبوب نیوزلندی (مرحله به مرحله)

“`html

دسر شیک و مجلسی پاولووا

دسر پاولووا (Pavlova) به honr آنا پاولووا، رقصنده روسی، نامگذاری شده است. این دسر از مرنگ، خامه و میوه‌های مختلف درست می‌شود. پاولووا در استرالیا و نیوزیلند بسیار محبوب است و در جشن‌ها و مراسم‌های مهم این دو کشور سرو می‌شود.

مواد لازم برای پاولووا

  • سفیده تخم‌مرغ: ۴ عدد
  • شکر: یک پیمانه
  • وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
  • سرکه سفید: یک قاشق چای‌خوری
  • آرد ذرت: نصف قاشق چای‌خوری

مواد رویه:

  • خامه زده: یک پیمانه
  • شکر: یک و نیم قاشق غذاخوری
  • وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
  • میوه‌جات فصل/ خرد شده: به مقدار دلخواه

دستور تهیه دسر پاولوا

فر را با دمای ۱۲۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
سینی فر را با فویل بپوشانید و کمی کره ذوب شده روی آن بزنید.
سپس روی آن آرد بپاشید و سینی را تکان دهید تا آرد به خوبی روی آن پخش شود. بعد سینی را برگردانده و آرد اضافی را خالی کنید.
یک دایره به قطر ۱۸ سانتی‌متر روی فویل بکشید و سینی را کنار بگذارید. سفیده‌ها را در یک کاسه بزرگ با همزن برقی بزنید تا کاملاً فرم بگیرد. سپس شکر را کم‌کم به آن اضافه کنید.
توجه داشته باشید که تا شکر قبلی کاملاً حل نشده، قاشق بعدی شکر را اضافه نکنید. (برای امتحان، مقداری از مرنگ را بین دو انگشت خود لمس کنید و اگر احساس زبری کرد، کمی دیگر هم بزنید.)

وانیل را به مخلوط اضافه کرده و سپس سرکه سفید و آرد ذرت را روی مرنگ بپاشید و با قاشق به آرامی هم بزنید.
این مرنگ را در وسط دایره‌ای که روی فویل کشیدید قرار دهید و به آرامی آن را به اندازه دایره پهن کنید.
سینی فر را برای ۶۰ تا ۷۵ دقیقه یا تا زمانی که مرنگ خشک و سفت شده باشد، در فر قرار دهید.
فر را خاموش کرده و در آن را کمی باز بگذارید تا مرنگ به آرامی خنک شود. سپس آن را از فر خارج کرده و از فویل جدا کنید و در ظرف مورد نظر قرار دهید.
خامه زده شده را روی آن بگذارید. میوه‌های خرد شده را به عنوان لایه نهایی روی دسر قرار دهید و قبل از سرو آن را در یخچال خنک کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل