بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه پنیر برشته شمالی مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه پنیر برشته خانگی

املت شمالی یا پنیر برشته شمالی را می‌توانید با هر نوع پنیر ایرانی که دوست دارید تهیه کنید؛ از پنیر لیقوان و گوسفندی تا پنیر سفید ساده (فتا). همچنین می‌توانید این خوراک را بدون سیر و شوید نیز درست کنید. با رضیم همراه شوید.

دستور تهیه پنیر برشته شمالی و نکات خوشمزه شدن پنیر برشته

مواد لازم برای پنیر برشته شمالی

  • پنیر محلی یا (پنیر معمولی) 500 گرم
  • سیر درشت 2 حبه
  • کره یا روغن 50 گرم
  • شوید خشک یا تازه به مقدار لازم
  • زردچوبه 1 قاشق غذا خوری
  • تخم مرغ 3 عدد

دستور تهیه پنیر برشته شمالی

  1. در یک ظرف، پنیر را با چنگال خوب له کنید و سپس همه مواد (شوید خشک یا تازه خرد شده، سیر رنده شده، تخم مرغ و زردچوبه) جز کره را به پنیر اضافه کنید.
  2. یک ماهی‌تابه را روی حرارت قرار دهید و کره را در آن آب کنید. وقتی کره آب شد، مخلوط مواد را به آن اضافه کرده و سریع هم بزنید.
  3. ممکن است مخلوط آب بیندازد. ادامه دهید تا مواد به حالت سفت و خورد شده در بیاید. نوش جان

لذت آشپزی با رضیم:

دستور تهیه‌ی خورشت ساک غذای محلی مازندران

دستور تهیه آب ترشی غذای محلی چهارمحال و بختیاری

گردآوری شده مجله‌ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل