“`html
دستور تهیه پنیر برشته خانگی
املت شمالی یا پنیر برشته شمالی را میتوانید با هر نوع پنیر ایرانی که دوست دارید تهیه کنید؛ از پنیر لیقوان و گوسفندی تا پنیر سفید ساده (فتا). همچنین میتوانید این خوراک را بدون سیر و شوید نیز درست کنید. با رضیم همراه شوید.
دستور تهیه پنیر برشته شمالی و نکات خوشمزه شدن پنیر برشته
مواد لازم برای پنیر برشته شمالی
- پنیر محلی یا (پنیر معمولی) 500 گرم
- سیر درشت 2 حبه
- کره یا روغن 50 گرم
- شوید خشک یا تازه به مقدار لازم
- زردچوبه 1 قاشق غذا خوری
- تخم مرغ 3 عدد
دستور تهیه پنیر برشته شمالی
- در یک ظرف، پنیر را با چنگال خوب له کنید و سپس همه مواد (شوید خشک یا تازه خرد شده، سیر رنده شده، تخم مرغ و زردچوبه) جز کره را به پنیر اضافه کنید.
- یک ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و کره را در آن آب کنید. وقتی کره آب شد، مخلوط مواد را به آن اضافه کرده و سریع هم بزنید.
- ممکن است مخلوط آب بیندازد. ادامه دهید تا مواد به حالت سفت و خورد شده در بیاید. نوش جان
لذت آشپزی با رضیم:
دستور تهیهی خورشت ساک غذای محلی مازندران
دستور تهیه آب ترشی غذای محلی چهارمحال و بختیاری
گردآوری شده مجلهی رضیم
مریم امینی