بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه پواچای پف دار پنیری بدون خمیر مایه (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه پواچای پف دار پنیری بدون خمیر مایه

پواچا نوعی نان کوچک و خوشمزه است که درون آن با مواد مختلفی مثل سبزیجات یا گوشت پر می‌شود. پواچای پف دار پنیری یک گزینه عالی برای صبحانه یا میان وعده است و می‌تواند انرژی کافی برای شروع روز یا ادامه فعالیت‌هایتان را به شما بدهد.

مواد لازم جهت تهیه پواچای پف دار پنیری:

تخم مرغ یک عدد
شیر ½ لیوان
روغن مایع ½ استکان چایخوری
آرد ۲ لیوان
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
شکر یک قاشق مرباخوری
نمک یک قاشق چایخوری

مواد لازم برای روی پواچا :

تخم مرغ یک عدد
کنجد یک قاشق مرباخوری
دانه خشخاش یک قاشق مرباخوری

برای داخل پواچا :

پنیر سفید ۱۰۰ گرم
جعفری خرد شده به مقدار دلخواه
یک ورق کاغذ روغنی برای کف ایر فرایر

دستور تهیه پواچای پف دار پنیری:

یک کاسه مناسب بردارید و تخم مرغ، شیر، روغن، شکر و نمک را در آن مخلوط کنید.
سپس آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا خمیر پواچا آماده شود.

برای پر کردن پواچا، در کاسه دیگری پنیر و جعفری خرد شده را با چنگال له کنید و با هم مخلوط کنید.

از خمیر تکه‌های کوچکی به اندازه گردو جدا کنید و در دستانتان به شکل گرد باز کنید. مقداری از مخلوط پنیر و جعفری را در وسط آن بگذارید، سپس لبه‌های خمیر را به هم نزدیک کرده و شکل توپی درست کنید.

ایر فرایر را در حالت پخت بورک تنظیم کنید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه گرم شود.
کاغذ روغنی را با دقت در کف محفظه ایر فرایر پهن کرده و پواچاها را روی آن بچینید.

با فرچه، زرده تخم مرغ را روی پواچاها بمالید و مقداری کنجد و دانه خشخاش روی آن‌ها بریزید و درپوش محفظه را ببندید.

دستگاه را روی ۱۲ دقیقه تنظیم کنید.

وقتی این زمان تمام شد و پواچاها رنگ طلایی قهوه‌ای گرفتند، آن‌ها را از دستگاه بیرون آورده و به صورت گرم سرو کنید.

تهیه و ترجمه مجله اینترنتی رضیم

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل