بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه پودینگ کادایف به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر (مرحله به مرحله)

“`html

طرز تهیه پودینگ کادایف

پودینگ کادایف یکی از دسرهای خوشمزه و معروف در دنیا است که می‌توان آن را با طعم‌های مختلف درست کرد. برای دیدن طرز تهیه کامل و قدم به قدم پودینگ کادایف، با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای پودینگ

  • شیر ۱ لیتر
  • آرد ۱ لیوان
  • شکر دانه ریز ۱ لیوان
  • کره ۷۵ گرم

مواد لازم برای کادایف

  • رشته کادایف یا رشته خوشکار ۲۰۰ گرم
  • کره ۷۵ گرم
  • پودر قند نصف لیوان
  • گردو خرد شده ۱ فنجان

چطور پودینگ کادایف درست کنیم؟

برای درست کردن پودینگ کادایف، ابتدا یک قابلمه را بردارید و شیر، آرد و شکر را داخل آن بریزید. سپس مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. بعد قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.
حالا مرتباً مواد را هم بزنید تا غلیظ شوند. سپس کره را اضافه کنید و اجازه دهید کره کاملاً ذوب شود. بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید مواد پودینگ کمی خنک شود.

حالا پودینگ را با همزن به مدت ۵ دقیقه هم بزنید. آن را در سینی فر خیس شده بریزید و بگذارید تا کاملاً خنک شود. وقتی دما به اتاق رسید، آن را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید و بعد از یخچال خارج کنید.
در همین حین، رشته‌های کادایف را خرد کرده و در سینی بگذارید. آنها را در دمای اتاق بگذارید و با یک پارچه نازک بپوشانید تا خشک شوند. سپس یک تابه را روی حرارت قرار دهید.
در این مرحله کره را در تابه ذوب کنید. رشته‌های خشک و پودر قند را به آن اضافه کنید و مرتباً روی حرارت متوسط هم بزنید تا همه مواد طلایی شوند. وقتی این کار تمام شد، حرارت را خاموش کنید.

حالا گردو را اضافه کنید و چون تابه داغ است، دو دقیقه آن را هم بزنید تا گردوها برشته شوند. بعد رشته کادایف را روی یک سینی بزرگ بریزید و اجازه دهید کاملاً سرد شود.
وقتی کادایف و پودینگ خنک شدند، پودینگ را از یخچال خارج کنید و به اندازه دلخواه برش بزنید. سپس آن را روی کادایف قرار دهید و به صورت رول بپیچید. در نهایت در ظرف مناسب سرو کنید. می‌توانید با خامه قنادی یا میوه‌های تازه آن را تزیین کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل