بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه پیتزا بادمجان و سیر (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه پیتزا بادمجان و سیر

پیتزا یک غذای محبوب و معروف است که در رستوران‌های شهرهای بزرگ و کوچک سرو می‌شود. بیایید درباره تاریخچه‌اش کمی صحبت کنیم. پیتزا به دو کشور آمریکا و یونان نسبت داده می‌شود و هر کدام از این کشورها معتقدند که این غذای خوشمزه مال آن‌هاست.

حالا به زمانی برمی‌گردیم که در دهه ۴۰ میلادی، ایتالیا تحت اشغال نیروهای آمریکایی بود. سربازان آمریکایی با یک غذای ساده و خوشمزه آشنا شدند که همیشه در دسترسشان بود. آن‌ها پیتزا را به عنوان یکی از بهترین غذاها معرفی کردند و به همین خاطر پخت آن در آمریکا خیلی گسترش پیدا کرد.

چون آمریکایی‌ها نتوانستند این غذا را به خوبی در کشورشان معرفی کنند، تصمیم گرفتند به ایتالیا بروند و رستوران‌هایی راه‌اندازی کنند. از آن زمان پیتزا رونق گرفت و به کشورهای دیگر هم رفت.

اولین پیتزا فروشی در ایران به نام پیتزا داوود در اوایل دهه ۴۰ شمسی افتتاح شد. این رستوران کوچک هنوز هم به همان روال سابق به کارش ادامه می‌دهد. بعد از آن، پیتزا فروشی‌های دیگری در تهران و جاهای مختلف کشور راه‌اندازی شدند.

شما می‌توانید پیتزاهای مختلفی را از پیتزا فروشی‌ها بخرید، اما برای اینکه از پیتزای سالم و خوشمزه‌تری لذت ببرید، بهتر است خودتان دست به کار شوید و پیتزایی بهتری از آنچه در پیتزا فروشی‌ها می‌فروشند درست کنید. درست کردن پیتزا آسان است و وقت زیادی نمی‌گیرد، پس نگران این موارد نباشید و ادامه مطلب را بخوانید تا یک غذای خوشمزه را امتحان کنید.

از دیگر انواع پیتزا می‌توان به پیتزا گوجه فرنگی، کیسادیای مرغ، پیتزا قارچ و گوشت و پیتزا با سس فرانکفورتر اشاره کرد.

مواد لازم :

بادمجان سرخ شده و خرد شده : ۲ عدد
سیر رنده شده : ۴ حبه
پیاز رنده شده : ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان : ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی بدون تخم : ۲ قاشق غذاخوری (یا یک عدد)
جعفری خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
سس مایونز : ۲ قاشق غذاخوری
کره : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
آویشن : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم

مراحل پخت:

گام 1: خمیر را آماده کنید.
گام 2: کمی ته ظرف را چرب کنید.
گام 3: بادمجان‌های سرخ شده را خرد کرده و با کمی سیر رنده شده مخلوط کنید.

گام 4: این مخلوط را روی خمیر بریزید.
گام 5: گوجه فرنگی‌ها را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
گام 6: گوجه فرنگی‌ها را روی مواد بریزید و پیاز و جعفری را که خوب خرد شده‌اند، اضافه کنید.

گام 7: سس مایونز و سس گوجه فرنگی را با کمی کره ذوب شده مخلوط کنید و روی همه چیز بریزید.
گام 8: سپس پنیر پارمسان را رنده کرده و به شکل یک لایه یکنواخت روی مواد بریزید.
گام 9: در نهایت، پیتزا را در فر با حرارت ملایم (۱۵۰ درجه) به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در طبقه وسط بپزید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل