بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه کباب ترکی با ۳ روش اصلی + عکس (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه کباب ترکی و روش درست کردن آن در خانه

کباب ترکی، معروف‌ترین کباب خیابانی ترکیه است که شبیه به فلافل فروشی‌های ما در دکه‌های خیابانی درست می‌شود. این کباب خوشمزه به خاطر طعم عالی‌اش در کشور ما بسیار محبوب شده است و به سه روش مختلف تهیه می‌شود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه آن را یاد بگیرید.

کباب ترکی با مرغ + روش تهیه کباب ترکی خانگی خوشمزه

1 – کباب ترکی مرغ

مواد لازم :

  • گوشت فیله مرغ / ۳۰۰ گرم
  • قارچ ورقه شده / ۲۰۰ گرم
  • پیاز خرد شده / ۲ عدد
  • فلفل دلمه‌ای خرد شده / ۲ عدد
  • گوجه‌فرنگی خرد شده / ۲ عدد
  • سیر / ۱ حبه
  • زعفران آب شده / ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع / ۳ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو / ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

دستور تهیه:

  1. گوشت مرغ را به تکه‌های کوچک برش بزنید و با آب لیمو، زعفران، نمک و فلفل طعم‌دار کنید.
  2. در تابه، یک قاشق روغن بریزید و روی حرارت بگذارید.
  3. پیاز را کمی تفت دهید تا نرم شود. پس از آن، پیاز را از تابه خارج کرده و فلفل دلمه‌ای و سپس قارچ را با کمی آب لیمو تفت دهید. حرارت باید زیاد باشد تا قارچ آب نیندازد. سپس گوجه‌فرنگی را نیز تفت دهید.
  4. در تابه‌ای دیگر، مرغ طعم‌دار شده را با یک قاشق روغن تفت دهید. همه مواد را با هم مخلوط کنید و یک حبه سیر را روی آن رنده کنید.
  5. نمک و فلفل بزنید و این مواد را داخل نان ساندویچ قرار دهید و همراه با کاهو و خیارشور میل کنید، یا می‌توانید آن‌ها را در یک دیس ریخته و کمی پنیر رنده شده روی آن بریزید و سرو کنید.
  6. این غذا را می‌توانید با فیله یا راسته گوشت گوسفند یا گوساله نیز تهیه کنید. برای پخت این غذا نیازی به روغن زیاد نیست، فقط کف تابه را کمی چرب کنید تا مواد کبابی شوند. بنابراین، بهتر است از تابه چدنی استفاده کنید.

نکات تغذیه‌ای:

  • اگر از روغن کمتری در پخت این غذا استفاده کنید، غذا برای افراد چاق مناسب‌تر خواهد بود.
  • سعی کنید مواد را فقط کمی تفت دهید و بیش از حد سرخ نکنید.
  • این غذا به دلیل وجود چند نوع سبزی، منبع خوبی از ویتامین‌ها و مواد معدنی است.
  • کل انرژی این غذا، ۹۰۰ کیلوکالری است.

2 – کباب ترکی با گوشت گوسفند

مواد لازم :

  • گوشت راسته گوسفند یا فیله گوساله : 250 گرم
  • پیاز : 3 عدد
  • نان باگت : 3 عدد
  • روغن مایع : نصف پیمانه
  • نمک و فلفل : به میزان لازم
  • خیارشور، گوجه و کاهو : به مقدار لازم

دستور تهیه :

  1. گوشت را در جهت الیاف برش بزنید. برش‌ها باید خیلی نازک باشند و به اندازه یک چوب کبریت برش داده شوند.
  2. آب ۲ عدد از پیازها را بگیرید و برش‌های گوشت را به مدت ۲ ساعت در آب پیاز و روغن مایع و کمی فلفل بگذارید تا طعم بگیرد.
  3. پیاز سوم را پوست کرده، به صورت خلالی نازک برش بزنید و در مقدار کمی روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
  4. گوشت را در تابه بریزید و مقدار کمی روغن به آن اضافه کنید و روی حرارت بالا بگذارید. گوشت را به مدت ۳ دقیقه با حرارت بالا تفت دهید.
  5. خیارشور، گوجه و کاهو را خرد کنید و نان باگت‌ها را از وسط برش بزنید.
  6. گوشت آماده شده و پیاز تفت داده شده را به همراه سایر مواد، داخل نان باگت بریزید و سرو کنید.
  7. کباب ترکی را می‌توانید با جعفری تازه و سیب‌زمینی سرخ شده نیز درست کنید.

“““html
توانیم سرو کنیم.

نکته :

  • اگر گوشت را در جهت الیاف برش نزنید، هنگام پختن سفت خواهد شد.
  • نمک گوشت قرمز را باید در اواخر پخت اضافه کنید، چون باعث سفت شدن گوشت می‌شود.
  • پیازها را به اندازه‌ای تفت می‌دهیم که نرم شوند و نیازی به سرخ شدن آنها نیست.
  • هنگام تفت دادن گوشت‌ها، حرارت گاز باید بالا باشد، در غیر این صورت گوشت آب می‌اندازد و جمع می‌شود.
  • برای تهیه کباب ترکی با گوشت مرغ، نمک را از ابتدا به گوشت اضافه می‌کنیم.

بیشتر بخوانید:

دستور تهیه کباب چپلی(غذای خوشمزه افغانی)

دستور تهیه کباب قارچ خوشمزه و مخصوص بچه ها

3 – کباب ترکی مخلوط گوشت و مرغ

مواد لازم:

  • گوشت فیله گوساله: 2 تکه
  • گوشت فیله مرغ: 4 تا 5 تکه
  • قارچ: 300 گرم
  • فلفل دلمه: 1 عدد
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • سیر: 2 تا 3 عدد
  • پیاز: یک عدد بزرگ
  • روغن: به میزان لازم
  • سیب زمینی: 2 عدد متوسط

دستور تهیه:

  1. ابتدا در یک ماهیتابه گود، مقداری روغن بریزید و پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و تفت دهید. سیر را خرد کنید و به آن اضافه کنید.
  2. گوشت گوساله و مرغ را به ورقه‌های نازک برش بزنید و با حرارت زیاد، ابتدا گوشت قرمز و سپس گوشت مرغ را سرخ کنید.
  3. قارچ و فلفل دلمه را خرد کرده و به گوشت‌های سرخ شده اضافه کنید (قبل از سرخ کردن قارچ‌ها، یک قاشق آب لیمو به آن اضافه کنید تا رنگ آنها تیره نشود).
  4. حالا تمام مواد را با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل بزنید. در ظرف را بپوشانید و آن را از روی حرارت بردارید تا مواد نرم و طعمدار شوند.
  5. سیب‌زمینی را خلال کنید و کمی آب‌پز کنید (دقت کنید نیمه‌پز باشد). سپس آنها را صاف و خشک کرده، نمک بپاشید و سرخ کنید.
  6. غذا را در یک ظرف مناسب بکشید و سیب‌زمینی را کنار آن بریزید و با سبزیجات تازه و زیتون تزئین کنید. همچنین می‌توانید همه مواد را در نان بگذارید و به شکل ساندویچ بخورید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل