“`html
دستور تهیه کیک بلک فارست یا کیک جنگل سیاه
اگر شما هم از خامه و شکلات لذت میبرید، حتماً کیک بلک فارست را باید امتحان کنید. این کیک آلمانی با تزیینات خاص خود و شکلات ریز شده، بسیار وسوسهانگیز است. کیک خوشمزه بلک فارست گزینهای عالی برای جشن تولد و مهمانیهای بعدازظهر است. با تهیه این کیک میتوانید اعضای خانوادهتان را شگفتزده کنید. معمولاً برای تزیین این کیک از گیلاس استفاده میشود.
اگر در فصل گیلاس تازه هستید، حتماً از آن برای تهیه کیک استفاده کنید. اما اگر گیلاس تازه در دسترس نبود، میتوانید از کمپوت گیلاس بهره ببرید. این کیک اصلش به جنوب آلمان برمیگردد و از لایههای کیک شکلاتی، خامه فرم گرفته و گیلاس تشکیل شده است. همچنین روی کیک با خامه و شکلات رنده شده و گیلاس تزئین میشود.
این کیک شکلاتی به دلیل وجود گیلاس و شراب گیلاس به نام Kirschwasser طعمی خاص دارد. البته ما در تهیه کیک از الکل استفاده نمیکنیم؛ اما خود گیلاس بین لایهها طعم خاصی به کیک میدهد و ممکن است برخیها طعمش را نپسندند. تاریخنگاران بر این باورند که این کیک در قرن ۱۶ در منطقه “بلک فارست” واقع در جنوب غربی آلمان درست شده است.
دستور تهیه کیک بلک فارست بسیار خوشمزه در منزل
به جز این کیک، میتوانید کیکهای خوشمزهای مانند چیز کیک پستهای، پنکیک آلمانی، کیک مارمالاد، کیک انجیر، کیک خیس شکلاتی و کیک تمشک را هم امتحان کنید.
مواد لازم :
آرد سفید: ۱۶۰ گرم
روغن مایع: ۱ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
شیر: یک لیوان متوسط
تخممرغ: ۲ عدد
پودر کاکائو: ۲ پیمانه
وانیل: ۱ قاشق غذاخوری
آب جوش: ۲ لیوان
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
جوش شیرین: ۱ قاشق چای خوری
کمپوت گیلاس: ۱ قوطی
خامه قنادی: به مقدار لازم
مراحل پخت :
گام 1: ابتدا فر را روشن کنید و دما را بر روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.
گام 2: کف ۲ قالب کیک هم اندازه را چرب کنید و کمی آرد در قالب ریخته و خوب بچرخانید تا همه جای قالب پوشانده شود.
گام 3: آرد، شکر، جوش شیرین، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را در یک ظرف جداگانه مخلوط کنید.
گام 4: سپس شیر، تخممرغها، روغن و وانیل را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
گام 5: آب جوش را نیز اضافه کرده و هم بزنید تا مایع رقیقتری به دست آورید.
گام 6: مایع کیک را به طور مساوی در ۲ قالب بریزید.
گام 7: قالبها را به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید.
گام 8: پس از پخت، کیکها را از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شوند.
گام 9: روی یکی از کیکها مقداری گیلاس و آب آن را ریخته و به طور یکنواخت روی کیک پخش کنید.
گام 10: کمی خامه بر روی گیلاسها ریخته و سطح کیک را کامل با خامه بپوشانید.
گام 11: کیک دوم را روی کیک خامهدار بگذارید و بر روی آن نیز خامه بزنید تا کاملاً پوشانده شود.
گام 12: کمی شکلات رنده کنید و بر روی کیک خامهدار و دیوارههای آن بپاشید و میتوانید روی کیک را با گیلاس نیز تزئین کنید.
گام 13: در این مرحله کیک شما آماده است. بهتر است که کیک را به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید تا خوب فرم بگیرد و سپس سرو کنید.