“`html
دستور تهیه کیک خرفه عصرانه خوشمزه
کیک خرفه یکی از کیکهای خوشمزه ایرانی است که معمولاً به عنوان عصرانه سرو میشود. برای یادگیری این دستور پخت، با وبسایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم کیک خرفه
- تخم مرغ ۴ عدد
- آرد قنادی ۲ پیمانه
- شیر ۱ پیمانه
- شکر ۱ پیمانه
- روغن مایع ½ پیمانه
- بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
- وانیل ۱ قاشق چایخوری
- تخم خرفه ۲ قاشق غذاخوری
دستور تهیه کیک خرفه
مرحله اول
برای تهیه کیک خرفه، ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا وقتی مایه کیک آماده شد، فر گرم باشد. سپس تخممرغها و شکر را در یک کاسه مناسب میریزیم.
مرحله دوم
شکر و تخممرغها را به مدت ۱۰ دقیقه با همزن میزنیم تا رنگشان کرمی و کشدار شود. سپس روغن مایع را اضافه میکنیم و به حدی هم میزنیم که ترکیب شود. حالا تخم خرفه را در یک لیوان شیر میریزیم.
مرحله سوم
شیر باید به دمای محیط رسیده باشد. سپس شیر و تخم خرفه را خوب مخلوط میکنیم و این مخلوط را به کاسه مواد کیک اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست شود.
مرحله چهارم
در این مرحله آرد قنادی را با بکینگ پودر مخلوط کرده و الک میکنیم. سپس کمکم به کاسه مواد کیک اضافه کرده و به آرامی هم میزنیم تا مایه کیک شکل بگیرد و یکدست شود.
مرحله پنجم
بعد از اضافه کردن تمام آرد، باید مواد را فقط به اندازهای هم بزنیم که یکدست شوند و نیاز به هم زدن زیاد نیست چون این کار باعث از بین رفتن خاصیت بکینگ پودر میشود. حالا یک قالب مناسب را با روغن چرب میکنیم.
مرحله ششم
اگر روغن جداکننده کیک نداریم، میتوانیم از کاغذ روغنی استفاده کنیم. سپس مایه کیک را در قالب میریزیم و چند بار قالب را به سطح کار میکوبیم تا حبابهای موجود در مایه کیک از بین برود.
مرحله هفتم
قالب را در وسط فر قرار میدهیم و حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت میگذاریم تا بپزد. بعد از ۴۵ دقیقه باید دقت کنیم که کیک نسوزد. سپس کیک را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن سرو میکنیم.