بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه یک نوع اسنک خوشمزه به روش هندی (مرحله به مرحله)

“`html

اسنک هندی یکی از غذاهای ساده و خیابانی هند است که با مواد مختلف درست می‌شود. برای دیدن روش تهیه کامل اسنک هندی، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای اسنک هندی

۴ عدد نان تست
۱ عدد گوجه فرنگی
½ فلفل دلمه‌ای
۲ قاشق غذاخوری کنسرو ذرت
۴ تا ۵ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا
۲ عدد سوسیس کوکتل
۲ قاشق غذاخوری سس تند یا کچاپ
نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن به مقدار لازم

دستور تهیه اسنک هندی

برای درست کردن اسنک هندی خوشمزه، ابتدا پوست سوسیس‌ها را جدا کرده و آن‌ها را حلقه‌ای خرد می‌کنیم. سپس فلفل دلمه‌ای را شسته و دانه‌های آن را خارج می‌کنیم و به صورت مکعبی کوچک خرد می‌کنیم.
گوجه فرنگی را نیز می‌شوییم و به همان اندازه خرد می‌کنیم. بعد، سوسیس‌های حلقه‌ای را به همراه فلفل دلمه‌ای و گوجه فرنگی در یک کاسه می‌ریزیم و کنسرو ذرت را در آبکش می‌ریزیم.

حالا اجازه می‌دهیم آب اضافی ذرت کامل خارج شود. سپس ذرت را به کاسه با مخلوط سوسیس، فلفل دلمه‌ای می‌افزاییم و همچنین پنیر پیتزا، نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن و سس کچاپ را اضافه می‌کنیم. همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود.
سپس فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کرده و بگذارید گرم شود. سینی فر را کمی با روغن چرب می‌کنیم و نان‌های تست را در آن قرار می‌دهیم و روی آن‌ها را با مقدار کمی روغن یا کره چرب می‌کنیم.

حالا مخلوط مواد اسنک را روی نان‌های تست می‌ریزیم. سینی را در فر قرار داده و می‌گذاریم اسنک‌ها به مدت ۲۰ دقیقه بپزند تا پنیر پیتزا آب شود. وقتی زمان گذشت، اسنک‌ها را از فر بیرون می‌آوریم.
سپس اسنک‌ها را به دو نیم تقسیم می‌کنیم. اگر فر ندارید، می‌توانید یک تابه مناسب را با کمی روغن چرب کنید و روی حرارت ملایم بگذارید. اسنک‌ها را در تابه قرار داده و درب آن را می‌بندیم.

اجازه می‌دهیم اسنک‌ها در تابه بمانند تا پنیر به طور کامل آب شود. در نهایت، اسنک‌های هندی را در ظرف سرو گذاشته و با سس کچاپ یا سس تند سرو می‌کنیم. نوش جان!

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل