“`html
طرز تهیه سیبزمینی با پنیر – آسان و سریع
سیبزمینی یکی از مواد غذایی است که نشاسته زیادی دارد. در اینجا طرز تهیه سیبزمینی با پنیر پیتزا را به شما آموزش میدهیم. امیدواریم از درست کردن این غذا لذت ببرید. با ما همراه باشید.
طرز تهیه سیبزمینی پنیر و نکات مهم
مواد لازم برای سیبزمینی پنیری
- ۴ عدد سیبزمینی متوسط
- ۲۰ گرم کورنفلکس ساده
- ۵۰ گرم جعفری
- ۳۰ گرم پنیر پارمزان
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۱۰۰ گرم پنیر چدار
- ۲ قاشق غذاخوری شیر
- فلفل سیاه به مقدار لازم
- پودر سیر به مقدار لازم
- نمک به مقدار لازم
طرز تهیه سیبزمینی پنیری
- ابتدا کورنفلکس را در یک کاسه بزرگ بریزید و با گوشتکوب یا هر وسیله مناسب دیگر بکوبید تا کاملاً پودر شود.
- بعد از پودر کردن کورنفلکس، جعفری را ریز خرد کنید و نیمی از آن را به کورنفلکس اضافه کنید.
- سپس پنیر پارمزان، کمی نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را به مخلوط اضافه کرده و همه را خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
- حالا نوبت آماده کردن سیبزمینیهاست. آنها را به خوبی بشویید.
- اگر پوست سیبزمینیها ضخیم است، بهتر است با اسکاج سیمی پوست را کمی بسابید تا نازک و تمیز شود. سپس سیبزمینیها را به ۸ تکه مثل قاچ هندوانه برش بزنید.
- در مرحله بعد، سیبزمینیها را در یک کاسه بگذارید و روغن زیتون را روی آنها بریزید. سیبزمینیها باید کاملاً به روغن آغشته شوند. در ادامه، فر را روی دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
- یک کاغذ روغنی در سینی فر بگذارید و سپس سیبزمینیها را با احتیاط از روغن زیتون خارج کرده و در مخلوط کورنفلکس غلتانده و بپوشانید.
- بعد از این کار، سیبزمینیها را با فاصله روی کاغذ روغنی در سینی بچینید.
- پس از قرار دادن تمام سیبزمینیها در سینی، آن را در فر قرار دهید. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان نیاز است تا سیبزمینی پنیری ما آماده شود.
- برای درست کردن سس روی سیبزمینیها، شیر و پنیر چدار را با هم مخلوط کنید.
- سپس مخلوط را در مایکروویو بگذارید تا پنیر چدار ذوب شود.
- بعد از آماده شدن سیبزمینیها، آنها را در ظرف سرو بگذارید و سس پنیر چدار را به همراه باقیمانده جعفری روی آنها بریزید.
جمعآوری شده از مجله رضیم
مریم امینی