بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه ی کیک کدو حلوایی خوشمزه و خاص (مرحله به مرحله)

کیک کدو حلوایی با طعمی دوست‌داشتنی

کدو حلوایی یکی از سبزیجات خوشمزه و مقوی است که می‌توان غذاهای زیادی با آن درست کرد. یکی از خوشمزه‌ترین آنها کیک کدو حلوایی است که در اینجا طرز تهیه‌اش را مشاهده می‌کنید. با ما همراه باشید.

طرز تهیه کاپ کیک کدو حلوایی

مواد لازم برای کیک کدو حلوایی

  • آرد 2 لیوان
  • شکر 1 و نیم لیوان
  • تخم‌مرغ 3 عدد
  • پوره کدو حلوایی 1 لیوان
  • ماست 5 قاشق غذاخوری
  • گردو خرد شده نصف لیوان
  • روغن مایع 1 لیوان
  • بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
  • دارچین 1/2 قاشق چایخوری

دستور پخت کیک کدو حلوایی

  1. ابتدا تخم‌مرغ‌ها را در کاسه بشکنید و با شکر به مدت 5 دقیقه با همزن برقی بزنید. سپس روغن و ماست را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود. بعد از آن پوره کدو را اضافه کنید و مخلوط کنید (برای تهیه پوره، کدو را با 3 لیوان آب بپزید و سپس له کنید).
  2. آرد، دارچین و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و چند بار الک کنید. سپس این مخلوط را کم‌کم به مایه کیک اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید. در انتها، گردوهای خرد شده را اضافه کنید.
  3. قالب کیک را چرب کرده و کمی آرد در کف آن بپاشید. سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید (فقط 2/3 از قالب را پر کنید تا کیک پف کند).
  4. قالب کیک را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 40 تا 50 دقیقه قرار دهید (در 30 دقیقه اول پخت در فر را باز نکنید).
  5. پس از پخت، اجازه دهید کیک خنک شود و سپس از قالب خارج کنید. کیک کدو حلوایی را می‌توانید به صورت ساده برش دهید و سرو کنید یا با شکلات و … تزئین کنید. سرو این کیک با شیر داغ یا قهوه بهترین گزینه است.

نکات نهایی برای پخت این کیک

این کیک طعمی بسیار خوشمزه دارد و طعم کدو حلوایی مشخص نیست. شما می‌توانید به جای گردو از میوه‌های خشک دیگر هم در کیک استفاده کنید.

تنظیم شده توسط مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

خروج از نسخه موبایل