بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه ۳ مدل سوپ پیاز خوشمزه و پرخاصیت خانگی (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه سوپ پیاز فرانسوی و راز خوشمزه شدن سوپ پیاز

سوپ یکی از پیش‌غذاهای بسیار خوشمزه است که معمولاً در خانه‌ها و رستوران‌ها سرو می‌شود. در فصل بهار که پیاز فراوان است، توصیه می‌کنیم سوپ پیاز تهیه کنید و نوش جان کنید.

ما در این دستور از مجله رضیم، طرز تهیه سوپ پیاز را به شما آموزش می‌دهیم. اگر تا به حال این نوع سوپ را درست نکرده‌اید، تا پایان دستورالعمل همراه ما باشید.

اگر قبلاً سوپ پیاز نپخته‌اید، ممکن است به نظر کار سختی بیاید، ولی در واقع این‌گونه نیست. شما می‌توانید این سوپ را در حدود 10 دقیقه آماده کنید و سپس یک ساعت و نیم زمان برای پخت و جا افتادن آن نیاز دارید.

دستور تهیه سوپ پیاز فرانسوی خوشمزه در منزل

من که هیچ‌جای پنیر سوئیسی پیدا نکردم، البته شاید کم دقت کرده‌ام. در یک صفحه از وب دیدم که می‌توان هر نوع پنیر دیگری را جایگزین پنیر سوئیسی کرد، فقط باید سفت باشد تا از هم نپاشد! در دستور دیگری برای همین سوپ هم از پنیر پارمزان استفاده شده است.

پنیر سوئیسی همان پنیر سوراخ‌دار معروف است! اگر اصرار دارید از پنیر سوئیسی استفاده کنید، دستور تهیه‌اش به زبان انگلیسی در اینجا موجود است. می‌توانید در خانه درستش کنید.

روش اول : مواد لازم جهت تهیه سوپ پیاز با پنیر سوئیسی

  • 1 قاشق غذاخوری کره
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 4 عدد پیاز بزرگ، نازک خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری آرد همه‌منظوره
  • 400 گرم آب گوشت
  • نصف فنجان آب مرغ
  • یک و نیم فنجان آب
  • 2 برگ بو
  • 6 تکه نان فرانسوی
  • 1 فنجان پنیر سوئیسی رنده شده

دستور تهیه سوپ پیاز با پنیر سوئیسی

  1. در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط، کره و روغن زیتون را ذوب کنید. پیازها را در روغن به مدت 30 دقیقه بپزید و گه‌گاه هم بزنید. در انتها پیازها باید کاملاً نرم و شفاف شده و لبه‌های آن‌ها قهوه‌ای شده باشد.
  2. آرد را روی پیازها الک کنید و آرام هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس آب گوشت، آب مرغ و آب را به همراه برگ بوها اضافه کرده و درب ظرف را بگذارید تا به جوش بیاید.
  3. پس از آن درب ظرف را بردارید و بگذارید مواد به مدت 30 دقیقه به آرامی بجوشد. سپس برگ بوها را خارج کنید.
  4. فر را گرم کنید. نان‌های فرانسوی را تست کنید. سوپ را در 6 کاسه مقاوم در برابر حرارت فر بریزید و دقت کنید که این ظرف‌ها برای سرو مناسب هستند.
  5. ظرف‌ها را روی سینی فر قرار دهید، روی هر کدام یک تکه نان فرانسوی تست شده قرار دهید و پنیر را روی آن‌ها پخش کنید.
  6. سینی را در فر قرار دهید تا پنیر آب شود، سپس آن را از فر خارج کنید.


روش دوم : مواد لازم جهت تهیه سوپ پیاز ساده

  • پیاز سفید : 1 کیلو
  • کره : 100 گرم
  • آرد : 1 قاشق غذاخوری
  • استاک قلم : 2 لیتر
  • جوز هندی، فلفل سیاه و نمک
  • خامه : 100 گرم
  • نان فرانسوی یا تست : چهار تکه

دستور تهیه سوپ پیاز ساده در منزل

  1. پیاز را به هر شکلی که دوست دارید خرد کنید و در کمی روغن و کره خوب تفت دهید تا طلایی شود.
  2. به مدت 20 دقیقه در قابلمه را بگذارید تا پیازها نرم و کاراملی شوند.
  3. سپس آرد را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  4. استاک را نیز اضافه کرده و بگذارید تا زمانی که با پشت قاشق له شود (حدود 30 دقیقه).
  5. پس از پخت، مواد را در غذاساز یا با گوشت‌کوب برقی پوره کنید.
  6. سوپ را پس از پوره کردن در کاسه‌های مقاوم به حرارت یک نفره ریخته و روی هر کاسه سوپ، تکه‌ای از نان تست یا برشی از نان باگت قرار دهید.
  7. روی سوپ پنیر بریزید و در فر با حرارت بالا قرار دهید تا پنیرها طلایی شود، سپس آماده خوردن است.

چند نکته جهت تهیه سوپ پیاز ساده

اگر نمی‌خواهید از نان و پنیر برای روی سوپ استفاده کنید، مواد میکس شده را به قابلمه برگردانید و دو زرده تخم‌مرغ را بزنید و یک ملاقه از سوپ به آن اضافه کنید.

“““html

این مواد را با هم مخلوط می‌کنیم و به سوپ اضافه کرده و کمی روی حرارت هم می‌زنیم. می‌توانیم کمی خامه هم بزنیم و سپس نوش جان کنیم.

نکات لازم برای تهیه استاک قهوه‌ای

  • فر را به بالاترین دما برسانید و قلم‌ها را به مدت دو ساعت با همان دما بپزید. سپس با موادی مانند برگ بو، هویج و پیاز همراه با آب به مدت ۵ ساعت روی شعله بگذارید. بعد از این زمان، آن را صاف کرده و استفاده کنید.
  • این روش باعث می‌شود که استاک کمی تند شود، پس اگر از طعم آن خوشتان نیامد، می‌توانید با روش معمول استاک را تهیه کنید.


روش سوم : مواد لازم جهت تهیه سوپ پیاز فرانسوی با تست گریل شده

  • روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز (پوست گرفته) ۴۵۰ گرم
  • سیر ۲ حبه
  • شکر نصف قاشق چای‌خوری
  • عصاره گوشت ۲ عدد
  • نمک نصف قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • نان تست (یا نان فرانسوی) ۴ عدد
  • پنیر کم چرب (رنده شده) ۵۰ گرم

دستور تهیه سوپ پیاز فرانسوی

  1. یک ماهیتابه آماده کرده و در آن روغن بریزید. سپس پیازهایی که پوست گرفته‌اید را به صورت حلقه‌ای برش زده و به تابه اضافه کنید. مواد را تفت دهید.
  2. کمی بعد از تفت دادن پیاز، سیر خرد شده را به تابه بیفزائید.
  3. بعد از آن شکر را به مواد اضافه کرده و بگذارید مواد به مدت نیم ساعت با دمای کم بپزند.
  4. در واقع، در حال کاراملیزه کردن پیاز هستیم. نیازی به اضافه کردن آب نیست! بعد از نیم ساعت، عصاره گوشت را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.
  5. حالا ۹۰۰ سی‌سی آب به تابه اضافه کنید. بعد از جوش آمدن آب، با دمای کم بگذارید بپزد. در این مدت گریل را روشن کنید (می‌توانید از قبل گریل را آماده کنید).
  6. چند کاسه آماده کرده و سوپ را در هر کدام ریخته. نان‌ها را روی سوپ قرار دهید و روی هر نان کمی پنیر رنده‌شده بریزید. بگذارید هر ظرف به مدت حدود ۲ دقیقه در گریل بماند تا پنیر آب شود.
  7. در آخر، می‌توانید بعد از آماده شدن سوپ، نخود سبز یا باقلا را در کنار پیاز استفاده کنید. سوپ پیاز آمادهست، می‌توانید آن را هر وقت که خواستید سرو کنید.

بیشتر بخوانید :

دستور تهیه سوپ پای مرغ، سوپی پر از انرژی و خاصیت

دستور تهیه ۵ سوپ مقوی و ساده برای درمان سرماخوردگی

دستور تهیه سوپ ماکارونی خوش‌رنگ و خوش‌طعم

سوپ اتم | آشنایی با دستور تهیه سوپ جدید و خوشمزه اتم

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل