بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه 2 مدل ترشی آلبالو + فوت و فن های خوشمزه شدن آن (مرحله به مرحله)

“`html

نحوه تهیه ترشی آلبالو

ترشی آلبالو یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین ترشی‌های ایرانی است که در فصل تابستان درست می‌شود. شاید بسیاری از افراد با این ترشی خوش‌رنگ و خوشمزه آشنا نباشند،

اما این ترشی به عنوان یکی از ترشی‌های خاص و بسیار خوشمزه ایرانی شناخته می‌شود که معمولا در رستوران‌های شیک همراه با غذاهای سنتی سرو می‌شود.

دستور تهیه ترشی آلبالو با سرکه قرمز

روش اول:

مواد لازم برای تهیه ترشی آلبالو:

  • آلبالو ۱ کیلوگرم
  • آب ۱ لیوان
  • سرکه ۳ لیوان
  • شکر ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ۱ قاشق غذاخوری
  • تخم گشنیز ½ قاشق چایخوری
  • برگ نعناع ۸ عدد

مراحل تهیه ترشی آلبالو:

ابتدا سرکه و آب را در یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت می‌گذاریم. سپس شکر و نمک را به آن اضافه می‌کنیم و منتظر می‌مانیم تا مخلوط به جوش بیاید و شکر و نمک به خوبی حل شوند.

زمانی که مخلوط آب و سرکه جوش آمد، به مدت ۲ دقیقه صبر می‌کنیم تا قل بزند، سپس حرارت را خاموش کرده و اجازه می‌دهیم سرکه کاملا خنک شود. در این بین به آماده‌سازی آلبالوها می‌پردازیم.

دم آلبالوها را جدا کرده و آنها را می‌شوییم. سپس آنها را داخل آبکش می‌ریزیم تا آب اضافی‌شان خارج شود. دقت کنید که آلبالوها باید کاملاً خشک باشند، زیرا رطوبت موجب کپک زدن ترشی می‌شود.

حالا آلبالوها را در یک ظرف شیشه‌ای تمیز می‌ریزیم، سپس تخم گشنیز و برگ‌های نعناع را روی آلبالوها قرار می‌دهیم. حالا مخلوط آب و سرکه که کاملاً خنک شده است را روی مواد می‌ریزیم.

مطمئن شوید که سطح سرکه حداقل یک بند انگشت بالاتر از مواد ترشی باشد. بعد از آماده‌شدن ترشی، درب شیشه را محکم می‌بندیم و به مدت دو روز در دمای اتاق نگه می‌داریم، سپس ترشی را به یخچال منتقل می‌کنیم.

بعد از گذشت ۲ هفته، ترشی آماده مصرف است و پس از هر بار استفاده باید درب ظرف را محکم ببندید. این ترشی هم مانند سایر ترشی‌ها ماندگاری بالایی دارد و اگر در یخچال در ظرف درب‌دار نگهداری شود، می‌تواند تا ۲ سال سالم و با کیفیت بماند.

دستور تهیه ترشی آلبالو ملس

روش دوم:

مواد لازم برای تهیه ترشی آلبالو:

  • آلبالو تازه و باکیفیت: ۱ کیلوگرم
  • نمک: ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۱ قاشق غذاخوری
  • سرکه: به مقدار لازم

مراحل تهیه ترشی آلبالو:

اگر شما طرفدار تهیه انواع ترشی‌های خانگی و فصلی هستید، باید بگوییم که تهیه ترشی آلبالو بسیار راحت و ساده است و حتماً از آن شگفت‌زده می‌شوید. کافی است آلبالوها را بشویید، سپس در آبکش بگذارید تا کاملاً خشک شوند.

سپس آلبالوها را در یک شیشه بزرگ و تمیز یا دبه خشک بریزید. نمک، شکر و سرکه را اضافه کنید. توجه کنید که سرکه باید روی آلبالوها را کاملاً بپوشاند. درب شیشه یا دبه ترشی را محکم ببندید و به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید. ترشی آلبالو ملس و خوشمزه شما بعد از یک هفته تا ده روز آماده می‌شود.

دستور تهیه ترشی آلبالو با سرکه سفید

روش اول (با شکر):

مواد لازم برای تهیه ترشی آلبالو با سرکه سفید:

  • آلبالو نیم کیلوگرم
  • شکر یک قاشق مرباخوری
  • نمک یک قاشق مرباخوری
  • سرکه سفید نیم کیلوگرم

دستور تهیه ترشی آلبالو با سرکه سفید:

“““html

آلبالوها را خوب بشویید و اگر می‌توانید، هسته‌های آن‌ها را خارج کنید. مراقب باشید که له نشوند. سپس آن‌ها را در یک شیشه تمیز و خشک بریزید و شکر و نمک را به آن اضافه کنید.

در نهایت، سرکه سفید را در شیشه بریزید تا روی همه آلبالوها را بپوشاند. در شیشه را محکم ببندید و آن را یک هفته در یخچال بگذارید تا ترشی شود. ترشی آلبالو را می‌توانید با انواع غذاها میل کنید.

دستور تهیه ترشی آلبالو خانگی

روش دوم (بدون شکر):

مواد لازم برای تهیه ترشی آلبالو با سرکه سفید:

دستور تهیه ترشی آلبالو با سرکه سفید:

ابتدا آلبالوها را تمیز بشویید و دم آن‌ها را بگیرید. کمی نمک روی آن‌ها بپاشید و بگذارید تا کاملاً خشک شوند. سپس آلبالوها را در شیشه تمیز و خشک بریزید و شیشه را پر از سرکه سفید کنید.

درب شیشه را محکم ببندید و آن را در یخچال بگذارید تا طعم‌ها به هم بیفتند. پس از حداقل ۱۰ روز می‌توانید ترشی آلبالو را با انواع غذاها میل کنید.

رازهای خوشمزه شدن ترشی آلبالو

بعد از چند روز از درست کردن ترشی آلبالو ضروری است که ترشی را بچشید تا مطمئن شوید نمک آن مناسب است. بهتر است در تهیه ترشی آلبالو از سرکه سفید استفاده کنید.

ترشی آلبالو را می‌توان به مدت ۱ سال در یخچال نگهداری کرد. هرگز از سرکه به تنهایی استفاده نکنید زیرا طعم آلبالو در این ترشی گم می‌شود.

بعد از این که آلبالوهای ترشی تمام شد، می‌توانید از آب ترشی برای تهیه سس سالاد استفاده کنید و این آب جایگزینی خوب برای آبلیمو است. می‌توانید هسته آلبالوها را جدا کنید، اما بهتر است برای زیبایی، هسته‌ها را در ترشی نگه دارید.

در شیشه‌های ترشی را محکم ببندید و دقت کنید که هوا وارد شیشه‌ها نشود، چون ممکن است ترشی آلبالو زود خراب شود.

نکات تکمیلی:

همچنین بخوانید:

کالری آلبالو: 100 گرم آلبالو چقدر کالری دارد؟

چگونه لواشک آلبالو درست کنیم؟ – مربا، شربت و ترشی‌ها

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل