نحوه تهیه ژله رنده ای
ژله رنده ای طعم بسیار خوبی دارد و ظاهرش هم خیلی زیباست. ممکن است وقتی اولین بار این ژله را ببینید فکر کنید درست کردنش خیلی سخت است و نمیتوانید آن را تهیه کنید. اما اصلاً اینطور نیست و شما به آسانی میتوانید این ژله را درست کنید.
فقط کافیست این مطلب را تا انتها بخوانید و با روش تهیه این ژله خوشمزه آشنا شوید.
دستور تهیه ژله بستنی رنده ای
مواد لازم برای تهیه ژله رنده ای:
- یک بسته ژله پرتقال
- یک بسته ژله بلوبری
- یک بسته ژله انار
- دو عدد بستنی وانیلی (به صورت لیوانی)
ژله رنده ای برای شب یلدا
مراحل تهیه ژله بستنی رنده شده:
ابتدا ژله بلوبری را با یک و نیم لیوان آب جوش حل کرده و به روش بنماری میگذاریم تا تمام ذراتش خوب حل شود. سپس ژله انار را به همین شکل حل کرده و این دو ژله را در قالبهای جدا ریخته و به مدت ۸ ساعت در یخچال میگذاریم تا کاملاً سفت شوند.
بعد، ژله پرتقال را با یک لیوان آب جوش بنماری کرده و وقتی کمی خنک شد، بستنی که به دمای اتاق رسیده را به آن اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. حالا، ژلههای بلوبری و انار را با قسمت درشت رنده رنده میکنیم و یک ربع در یخچال میگذاریم تا کمی سفت شوند.
در این مرحله از تهیه ژله رنده ای، مخلوط ژله پرتقال و بستنی که کاملاً خنک شده است را روی ژلههای رنده شده میریزیم و کمی هم میزنیم و داخل قالب چرب شده میریزیم. سپس به مدت دو ساعت در یخچال قرار میدهیم. حالا ژله آماده است و با چاقو دورش را جدا کرده و در ظرف دلخواه برمیگردانیم. نوش جان!
ژله رنده ای با آلوئه ورا
دستور تهیه ژله مدل رنده ای
مواد لازم برای تهیه ژله رنده ای:
- یک بسته ژله انبه
- یک بسته ژله طالبی
- دو بسته ژله آلوئه ورا
- دو لیوان بستنی وانیلی
مراحل تهیه ژله رنده ای:
هر یک از ژلههای انبه و طالبی را جداگانه در کاسهای با یک و نیم لیوان آب جوش خوب مخلوط میکنیم تا یکدست و شفاف شود. بهتر است با همزن دستی این کار را انجام دهید. وقتی کمی سرد شد، دو کاسه ژله را به مدت دو ساعت در یخچال میگذاریم تا خوب سفت شوند.
بعد از این مدت، حالا دو رنگ ژله را رنده میکنیم و دوباره در یخچال میگذاریم. حالا ژلههای آلوئه ورا را با دو لیوان آب جوش مخلوط کرده تا یکدست شود و سپس دو لیوان بستنی وانیلی که به دمای اتاق رسیده را به آن اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم، بعد این مخلوط را روی ژلههای رنده شده میریزیم.
در این مرحله از تهیه ژله رنده ای با همزن دستی به آرامی مخلوط را هم میزنیم. کف قالب را کمی چرب میکنیم و مخلوط ژله را در آن میریزیم و به مدت چند ساعت در یخچال میگذاریم تا خوب ببندد. بعد اطراف قالب را با نوک چاقو جدا کرده و برمیگردانیم به ظرف دلخواه برای سرو.
توجه داشته باشید که اگر قالب را بیش از حد چرب کنید، هنگام برگرداندن ژله، قطرههای ریز روغن یا کره روی ژله ظاهر میشوند که خوشایند نخواهد بود.
گردآوری توسط مجله اینترنتی رضیم
نیلوفر گلی فروشانی