بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه 4 مدل کباب کوبیده مرغ فوق العاده دلچسب (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه کباب کوبیده مرغ رستورانی

کباب کوبیده مرغ ترکیبی از جوجه کباب و کباب کوبیده است که طعم بسیار خوبی دارد و برای مهمانی‌ها انتخاب مناسبی محسوب می‌شود. در این مقاله از مجله اینترنتی رضیم، به شما آموزش می‌دهیم که چگونه مانند رستوران‌ها، کباب کوبیده مرغ تهیه کنید.

شما می‌توانید به راحتی این کباب را درست کنید و نیازی به مهارت خاصی ندارید. پس این مقاله را از دست ندهید.

دستور تهیه کوبیده مرغ

دستور تهیه کباب کوبیده مرغ با زنجبیل و آرد سویا

مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده با آرد سویا:

  • سینه‌ مرغ یک عدد
  • پیاز یک عدد
  • فلفل دلمه‌ای سبز نصف
  • آرد سویا دو قاشق غذاخوری
  • زعفران نصف قاشق چایخوری
  • زنجبیل تازه رنده شده یک قاشق مرباخوری
  • آبلیمو به میزان لازم
  • کره به میزان لازم
  • نمک و فلفل و ادویه مرغ به میزان لازم

مراحل تهیه کباب کوبیده مرغ با آرد سویا:

ابتدا سینه مرغ را چرخ کنید. سپس پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید و با گوشت مخلوط کنید. فلفل دلمه‌ای را خورد کرده و همراه با نمک، فلفل و زنجبیل به گوشت اضافه کرده و خوب ورز دهید. مقداری زعفران دم‌کرده و آرد سویا را نیز افزوده و دوباره ورز بدهید.

سپس مواد را به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید تا طعم‌دار شود.

شیوه اول پخت: پخت این کباب به خاطر نرم بودن گوشت مرغ کمی دشوار است. برای کباب کردن این نوع کوبیده، کسی که با کباب کردن آشنا باشد مشکلی ندارد، فقط باید مراقب باشید که ذغال گوشت را نسوزاند.

شیوه دوم پخت: قسمت گریل فر را روشن می‌کنیم تا گرم شود، سپس روی سینی فر فویل می‌کشیم و گوشت را روی آن پهن می‌کنیم تا صاف شود. با قلم‌مو روی گوشت زعفران مالیده و با کاردک خطوطی روی آن ایجاد می‌کنیم.

یادتان باشد قبل از قرار دادن سینی در فر، کره را تکه‌تکه کرده و روی گوشت بگذارید. سینی را در بالاترین طبقه فر به مدت 15 دقیقه قرار دهید.

شما می‌توانید به جای آرد سویا از آرد معمولی هم استفاده کنید. اما آرد سویا چون پروتئین بالاتری دارد و چربی کمتری نسبت به آرد معمولی دارد، گزینه بهتری است. همچنین می‌توانید از ترکیب هر دو آرد استفاده کنید.

کباب کوبیده مرغ در فر

دستور تهیه کباب کوبیده مرغ دو رنگ

مواد لازم برای تهیه کوبیده مرغ دو رنگ:

  • گوشت گوسفندی چرخ کرده ۵۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • گوجه فرنگی ۴ عدد
  • ریحان به میزان کافی
  • لیمو ترش به میزان کافی
  • نمک و ادویه به میزان کافی

مراحل تهیه کباب کوبیده دو رنگ:

ابتدا گوشت مرغ را با دنبه گوسفند، پیاز رنده شده (با آب گرفته شده)، نمک، فلفل سیاه و زعفران دم‌کرده مخلوط کرده و حدود ۵ دقیقه ورز دهید.

سپس گوشت گوسفند را به همین ترتیب با پیاز رنده شده (آب گرفته شده)، نمک و فلفل سیاه مخلوط کرده و کاملاً ورز دهید و هر دو گوشت را جداگانه به مدت یک ساعت در یخچال نگه دارید.

حالا ابتدا گوشت گوسفند را به سیخ بکشید و نیمه دیگر سیخ را با گوشت مرغ پر کنید و با انگشت فرم دهید. کباب کوبیده مرغ دو رنگ را روی کباب‌پز یا منقل ذغال قرار داده و مرتباً سیخ را بچرخانید تا کباب نسوزد.

همچنین، گوجه‌فرنگی‌ها را نیز به سیخ بکشید و روی منقل کباب کنید.

“““html

بعد از آماده شدن کباب، آن را در یک ظرف سرو ریخته و با گوجه‌فرنگی کبابی، ریحان تازه و لیمو ترش تزئین کنید.

چطور کباب کوبیده مرغ درست کنیم؟

دستور تهیه کباب کوبیده مرغ زعفرانی

مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده مرغ زعفرانی:

مراحل تهیه کباب کوبیده مرغ زعفرانی:

ابتدا، گوشت مرغ را شسته و دو بار چرخ می‌کنیم. سپس آن را به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر می‌گذاریم تا کمی سفت شود. بعد از اینکه گوشت کمی سفت شد، آب اضافی‌اش را گرفته و داخل یک کاسه بزرگ می‌ریزیم.

سپس سیر و پیاز را ریز رنده می‌کنیم و آب آن‌ها را می‌گیریم، بعد به گوشت مرغ اضافه می‌کنیم. در ادامه، نمک، فلفل و پودر تخم گشنیز را می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم. مواد را با دست کمی ورز می‌دهیم تا یکدست شوند.

پس از این مرحله، مایه کباب را حداقل ۲ ساعت در یخچال می‌گذاریم تا استراحت کند. بعد از استراحت، کره را ذوب کرده و با زعفران دم کرده مخلوط می‌کنیم.

کباب کوبیده مرغ را می‌توان هم در تابه تهیه کرد و هم روی منقل. برای سرخ کردن، مقداری روغن در یک تابه بزرگ می‌ریزیم و مایه کباب را در آن می‌ریزیم و با پشت قاشق صاف می‌کنیم تا کمی خودش را بگیرد.

سپس با چاقو مایه را به نوارهای باریک برش می‌زنیم. وقتی یک سمت کباب‌ها طلایی شد، آن‌ها را برمی‌گردانیم تا سمت دیگر هم بپزد. برای کباب کردن روی ذغال، ابتدا مایه کباب را به سیخ می‌زنیم و بعد روی ذغال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد.

وقتی کباب خودش را گرفت، آن را مرتب می‌چرخانیم تا هر دو طرف آن خوب کباب شود. در حین کباب کردن، با یک قلم‌مو یا قاشق از مخلوط کره و زعفران روی کباب‌ها می‌زنیم.

پس از آماده شدن کباب‌ها، می‌توانید چند سیخ گوجه‌فرنگی و فلفل کبابی و مقداری سیب‌زمینی سرخ‌کرده در کنار آن‌ها سرو کنید. این کباب خوشمزه را می‌توان با نان یا برنج سرو کرد.

دستور تهیه پخت کباب کوبیده مرغ

دستور تهیه کباب کوبیده مرغ با سس مخصوص

مواد لازم جهت درست کردن کباب کوبیده مرغ:

مواد لازم برای تهیه سس کباب کوبیده مرغ:

مراحل تهیه کباب کوبیده مرغ با سس مخصوص:

مرغ را با دنده ریز چرخ گوشت می‌چرخانیم و پیازها را هم با رنده ریز یا دستگاه خردکن خرد می‌کنیم و آب آن‌ها را جدا می‌کنیم. اگر آب پیاز را خوب نگیریم، کباب‌ها شل و تلخ می‌شوند.

سپس مرغ را با پیاز خوب ورز می‌دهیم تا ترکیب شوند و در حین ورز دادن ادویه‌ها را هم اضافه می‌کنیم. هنگام سیخ زدن، به اندازه ۷۰ تا ۸۰ گرم از مایه برمی‌داریم تا کباب‌ها کلفت نشوند و نریزند.

بعد از ۵ دقیقه ورز دادن، می‌توانید به اندازه مناسب از مواد را بردارید و…

“““html

ترتیب کباب کوبیده مرغ را به همین شکل به سیخ بزنید.

در این فاصله، سس کباب کوبیده مرغ را آماده می‌کنیم. برای این کار، کره را در یک ظرف روی حرارت ذوب کرده و زعفران را با آن مخلوط می‌کنیم. سپس با قلم‌مو این مخلوط را روی کباب‌ها می‌زنیم.

وقتی که تمام کباب‌ها را سیخ زدید، می‌توانید آن‌ها را روی زغال یا گاز کباب‌پز بپزید. در پایان، از سس کره و زعفران برای براق و چرب کردن کباب‌ها استفاده کنید.

گردآوری شده توسط مجله اینترنتی رضیم

نیلوفر گلی فروشانی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل