“`html
دستور تهیه خوراک گوشت
خوراک گوشت به شیوههای مختلفی تهیه میشود. روش پخت و موادی که به کار میبرید، به سلیقه شما بستگی دارد. میتوانید از سبزیجات گوناگون برای خوشمزهتر شدن خوراک گوشتتان استفاده کنید.
دستور تهیه غذای نونی با گوشت
دستور تهیه خوراک گوشت و بادمجان
مواد لازم برای تهیه خوراک گوشت و بادمجان:
- 1 کیلو بادمجان
- نیم کیلو گوشت گوساله قیمهای خرد شده
- 3 عدد گوجهفرنگی متوسط خرد شده
- 4_3 عدد فلفل سبز
- 2 عدد پیاز متوسط
- 5_4 حبه سیر
- 1 قاشق مرباخوری رب فلفل
- فلفل سیاه، زیره و نمک
- 1 قاشق غذاخوری کره
- 1 لیوان آب گرم برای پختن گوشت
- روغن مایع به مقدار کافی برای سرخ کردن بادمجان
دستور تهیه خوراک گوشت و بادمجان:
بادمجانها را به صورت حلقهای به ضخامت 1 انگشت برش بزنید و یک در میان پوست بکنید. آنها را در آب نمک حدود نیم ساعت بخیسانید. در این مدت، کره را در یک ماهیتابه ذوب کنید و گوشتها را به آن اضافه کنید تا کمی آب بیندازد. وقتی که آب گوشت کم شد، پیازهای خلالی خرد شده را اضافه کنید و با هم تفت دهید.
زمانی که پیازها شروع به طلایی شدن کردند، رب فلفل را اضافه کرده و هم بزنید. سپس گوجهفرنگیهای خرد شده و سیر ریز خرد شده را اضافه کنید و برای چند دقیقه بپزید. بعد آب گرم را اضافه کنید.
ادویهها و نمک را بریزید و بگذارید تا گوشت نرم شود. اگر در قابلمه میپزید، کمی آب بیشتر اضافه کنید ولی به هیچوجه نباید آب زیاد باشد و فقط برای پخت گوشت کافی باشد.
در این مرحله از دستور تهیه خوراک گوشت با بادمجان باید بدانید که وقتی گوشت میپزد، کمتر از یک لیوان آب داخل آن باقی بماند. سپس گوشت پخته شده را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. بادمجانها را آبکش کنید و با دست کمی فشار دهید تا آب آنها خارج شود.
روغن را در ماهیتابه داغ کنید و بادمجانها را سرخ کنید اما آنها را کاملاً سرخ نکنید و بگذارید کمی سفت بمانند. بعد از سرخ کردن، روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود.
سپس فلفلها را در همان روغن کمی سرخ کنید. بادمجانها را در ظرف بچینید و گوشت پخته شده را به همراه آب روی آنها بریزید و فلفلهای سرخ شده را روی گوشت بگذارید.
روی ظرف با کاغذ روغنی بپوشانید و در فر با دمای 180 درجه قرار دهید تا کاملاً بپزد. توجه کنید که چون بادمجانها نیمه سرخ هستند، خیلی زود میپزند.
دستور تهیه خوراک گوشت
دستور تهیه خوراک گوشت ایرلندی
مواد لازم برای خوراک گوشت ایرلندی:
- گوشت 1800 گرم
- سیبزمینی 1100 گرم
- نخود فرنگی 600 گرم
- ماءالشعیر 2 پیمانه
- آب گوشت 2 پیمانه
- آرد ¼ پیمانه
- سیر 10 حبه
- گوجهفرنگی 360 گرم
- پیاز 2 عدد متوسط
- نمک به مقدار لازم
- فلفل به مقدار لازم
دستور تهیه خوراک گوشت ایرلندی:
گوشت را به مکعبهای 4 سانتی متری برش بزنید. سیبزمینیها را با پوست بشویید و تمیز کنید چون با پوست در غذا استفاده میشود.
پیاز و سیر را ریز خرد کنید. تکههای گوشت را در یک قابلمه چدنی نسبتاً بزرگ (2.5 لیتری) بریزید و آرد را روی آنها بپاشید. چند عدد گوجهفرنگی بزرگ را پوست کنید و با غذاساز پوره کنید.
در این مرحله از دستور تهیه خوراک گوشت ایرلندی پوره گوجهفرنگی، سیبزمینیهای درسته با پوست، پیاز خرد شده، آب گوشت، ماءالشعیر ساده و سیر و فلفل را اضافه کنید. روی ظرف…
“““html
با حرارت متوسط خوراک را میپوشانیم و گاهی هم میزنیم تا به جوش بیاید.
وقتی خوراک به جوش آمد، شعله را کم کرده و به مدت ۳ ساعت اجازه میدهیم به آرامی بپزد تا گوشت کاملاً نرم شود و با چنگال به راحتی شکسته شود. در انتهای پخت، نخودفرنگی، نمک و در صورت نیاز مقداری فلفل اضافه کرده و ۱۵ دقیقه دیگر اجازه میدهیم خوراک روی حرارت ملایم بماند.
دستور تهیه خوراک گوشت با سیبزمینی و هویج
دستور تهیه خوراک گوشت و سیبزمینی
مواد لازم برای تهیه خوراک گوشت و سیبزمینی:
- ران گوساله: ۳۰۰ گرم
- هویج: ۲۰۰ گرم
- لوبیا سبز: ۲۰۰ گرم
- سیبزمینی: ۲ عدد
- پیاز: ۱ عدد
- نخود سبز: ۱ پیمانه
- رب گوجهفرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- زردچوبه به میزان لازم
- دارچین به میزان لازم
- گرد غوره: ۱ قاشق چایخوری
دستور تهیه خوراک گوشت و سیبزمینی:
در ابتدا پیاز را خرد کرده و کمی تفت میدهیم. سپس گوشت را اضافه میکنیم. بعد، یک قاشق رب را اضافه کرده و هویج، لوبیا سبز و نخودفرنگی را که قبلاً تفت دادهایم، به گوشت اضافه میکنیم.
در این مرحله از دستور تهیه خوراک گوشت و سیبزمینی، هویج خرد شده، سپس لوبیا سبز خرد شده و در آخر نخودفرنگی را به گوشت اضافه کنید. زردچوبه و فلفل را هم به مخلوط اضافه کنید. آب را به مقدار کافی بریزید تا همه مواد را بپوشاند و بگذارید خوب پخته شود.
اگر در زودپز غذا را درست میکنید، حدود یک ساعت و نیم زمان کافی است. بعد، سیبزمینیها را خرد کرده و اضافه کنید. دارچین یکی از طعمدهندههای مهم این غذا است که باید در این مرحله اضافه کنید. همچنین نمک و ترشی غذا را تنظیم نمایید.
اجازه دهید یک ساعت دیگر هم بپزد تا خوب جا بیفتد و روغن بیاندازد. وقتی خوب جا افتاد، غذا آماده است.
دستور تهیه غذا با گوشت و سبزیجات
دستور تهیه خوراک گوشت و سبزیجات
مواد لازم برای تهیه خوراک گوشت و سبزیجات:
- پیاز: ۲ عدد
- ران گوسفند: ۱.۵ کیلوگرم
- سیر به مقدار لازم
- رزماری به مقدار لازم
- لیموترش به مقدار لازم
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- هویج: ۶ عدد
- نخودفرنگی: ۲ پیمانه
- ریحان و نعناع برای تزیین
- آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
دستور تهیه خوراک گوشت و سبزیجات:
فر را روشن کنید تا گرم شود. پیاز را نگینی یا خلالی خرد کرده و در سینی فر بریزید. با چاقو روی گوشت شیارهایی ایجاد کنید و در هر شیار یک حبه سیر نصف شده، یک ساقه رزماری و یک برش لیموترش قرار دهید؛ سپس با روغن زیتون گوشت را آغشته کنید و در سینی بگذارید.
سینی را با فویل بپوشانید و چند سوراخ روی فویل ایجاد کنید. اجازه دهید حدود یک ساعت و نیم تا گوشت کاملاً پخته شود. بعد از بیرون آوردن سینی از فر، اجازه دهید گوشت در حرارت داخل فویل کمی استراحت کند.
برای آمادهکردن دورچین، در یک قابلمه بزرگ آب و نمک بریزید. سپس هویجهای حلقه شده و نخودفرنگی را در آب جوش قرار دهید. وقتی سبزیجات نرم شد، آنها را در آبکش بریزید و بعد از خالی شدن آب، روی آنها روغنزیتون و آبلیموی تازه بریزید.
گوشت پخته شده را برش داده و در ظرف سرو بچینید و اطراف آن را با سبزیجات پخته تزئین کنید.
“““html
آخر مقداری ریحان و نعناع خرد شده روی گوشت بپاشید.
اگر دوست دارید، میتوانید کنار این غذا از ذرت پخته و قارچ سرخ شده هم استفاده کنید.
دستور تهیه خوراک گوشت با قارچ
دستور تهیه خوراک گوشت و قارچ خامهای
گوشت فیله گوساله 500 گرم
پوره سیبزمینی 500 گرم
قارچ اسلایس شده 250 گرم
خامه ترش ⅓ پیمانه
برگ جعفری خرد شده ¼ پیمانه
سیر له شده 3 حبه
هویج 2 عدد
پیاز خرد شده 1 عدد
کدوی سبز 1 عدد
آرد ذرت 2 قاشق مرباخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
سس ورسترشایر 3 قاشق مرباخوری
دستور تهیه خوراک گوشت و قارچ خامهای:
گوشت را به شکل نوارهای باریک خرد کنید. کدو و هویج را هم خلالی خرد کنید. روغن را در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا نرم شود، سپس سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
در این مرحله از دستور تهیه خوراک گوشت و قارچ خامهای، گوشت خرد شده را اضافه کنید و برای 5 دقیقه تفت دهید. حرارت را کم کنید و سس ورسترشایر و هویجها را اضافه کنید.
درپوش را بگذارید و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه بپزد. هر چند وقت یکبار غذا را هم بزنید. سپس قارچها و کدوهای خرد شده را اضافه کنید. دوباره درپوش را بگذارید و برای 10 دقیقه بپزید تا سبزیجات نرم شوند. سپس خامه ترش را اضافه کنید.
آرد ذرت را با 2 قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط کنید. آن را به غذا اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه بپزید تا غلیظ شود در حالی که غذا را هم میزنید.
جعفری را اضافه کنید و خوراک گوشت را با پوره سیبزمینی سرو کنید.
دستور تهیه 5 نوع غذا با گوشت گوساله خوشمزه و لذیذ
دستور تهیه 6 مدل غذای لذیذ و خوشمزه با گوشت بره