بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه 6 مدل کمپوت زردآلو (با هسته و بدون هسته) (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه کمپوت زردآلو

میوه‌های تابستانی معمولاً محبوبیت بیشتری دارند. این میوه‌های رنگارنگ نه تنها طعم خوبی دارند بلکه برای سلامتی هم فواید زیادی دارند. یکی از میوه‌های معروف تابستان، زردآلو است.

می‌توان از زردآلو برای تهیه دسرهای مختلف استفاده کرد. در این مقاله از مجله اینترنتی رضیم، می‌خواهیم دستور تهیه کمپوت زردآلو را به شما آموزش دهیم.

دستور تهیه کمپوت زردآلوی خوشمزه

مواد لازم برای تهیه کمپوت زردآلو:

  • زردآلو تازه و سفت یک کیلو
  • شکر نصف فنجان (بسته به سلیقه)
  • چوب دارچین یک تکه
  • میخک چهار عدد
  • چوب وانیل نصف

دستور تهیه کمپوت در خانه

مراحل تهیه کمپوت زردآلو:

ابتدا در یک قابلمه متوسط، یک چهارم فنجان آب و یک چهارم فنجان شکر بریزید. می‌توانید مقدار شکر را با توجه به ذائقه‌تان بیشتر یا کمتر کنید.

آب را هم بزنید تا شکر به خوبی حل شود و آب شفاف شود. سپس چوب دارچین، میخک و چوب وانیل را به آن اضافه کنید.

حالا حرارت را کم کنید و زردآلوهای شسته‌شده را به قابلمه اضافه نمایید. درب قابلمه را بردارید و بگذارید حدود ۱۰ دقیقه بجوشد تا شربت کمی غلیظ شود.

شیشه‌هایی که آماده کرده‌اید را بشویید و سپس به مدت ۲۰ دقیقه در فر گرم بگذارید تا هم خشک و هم استریل شوند. بعد با انبر یا دستکش ضخیم آنها را خارج کرده و کمپوت را در شیشه‌ها بریزید.

دستور تهیه کمپوت زردآلو ساده و خانگی

مواد لازم برای تهیه کمپوت زردآلو:

  • زردآلو ۱ کیلو
  • شکر ۲۵۰ گرم
  • آب ۳ پیمانه
  • شیشه با درب فلزی

دستور تهیه کمپوت زردآلو درسته

دستور تهیه کمپوت زردآلو:

برای تهیه کمپوت زردآلو خانگی، از شیشه‌هایی با درب فلزی استفاده کنید که ترجیحا نو باشند. ابتدا میوه‌ها را بشویید و سپس با چاقو به دو نیم تقسیم کنید و هسته‌های زردآلو را جدا نمایید.

شما میوه‌ها را در ظرف بریزید و شیشه‌ها را پر کنید. سپس شکر و آب را داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید. وقتی مخلوط گرم شد و به جوش آمد، حرارت را خاموش کنید و بگذارید شربت خنک شود.

پس از اینکه شربت خنک شد، آن را در شیشه‌ها بریزید و درب شیشه‌ها را محکم ببندید. سپس یک قابلمه بزرگ را روی آتش بگذارید و آن را با آب ولرم پر کنید و شیشه‌ها را به صورت معکوس درون آن بگذارید.

برای ۵ دقیقه اجازه دهید شیشه‌ها در آن حالت بمانند، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید آب به آرامی گرم شود. در این مرحله شیشه‌ها باید کاملاً در آب باشند اما احتیاط کنید که حرارت بالا باعث شکستگی شیشه‌ها نشود.

هنگامی که آب به نقطه جوش رسید، اجاق را خاموش کنید و اجازه ندهید که آب بجوشد. شیشه‌ها را از قابلمه خارج کرده و به صورت برعکس روی یک حوله بگذارید تا خنک شوند.

شیشه‌هایی که صدای هوا را می‌دهند و مشخص است که هوا به داخل آنها رفته باید جدا شوند، زیرا قابلیت نگهداری ندارند و باید مصرف شوند. شیشه‌های سرد شده را می‌توانید در یک جای خنک برای مدت دو سال نگهداری کنید.

دستور تهیه کمپوت زردآلو با عسل

مواد لازم جهت تهیه کمپوت زردآلو:
“““html

  • آب یک و نیم پیمانه
  • شکر یک سوم پیمانه
  • عسل دو قاشق غذاخوری
  • زردآلو 6 عدد

چطور کمپوت زردآلو درست کنیم ؟

مراحل تهیه کمپوت زردآلو با عسل:

ابتدا آب و شکر را روی حرارت بگذارید و بگذارید کمی بجوشد. سپس عسل را به آن اضافه کنید و بگذارید تا آب نصف شود. هسته زردآلوها را جدا کرده و آن‌ها را به دو نیم تقسیم کنید.

حالا زردآلوها را به مخلوط اضافه کرده و حدود سه دقیقه دیگر آن‌ها را حرارت دهید. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا به دمای اتاق برسد.

دستور تهیه کمپوت زردآلو با ماندگاری بالا

برای نگهداری بیشتر کمپوت، تعدادی شیشه‌ کوچک آماده کنید. هسته زردآلوها را جدا کرده و آن‌ها را به دو نیم تقسیم کنید. سپس نصف شیشه را با میوه پر کنید و آب اضافه کنید. شکر را به طور مساوی بین شیشه‌ها تقسیم کنید و درون هر شیشه بریزید.

درپوش شیشه‌ها را محکم ببندید و آن‌ها را به حالت ایستاده در یک قابلمه بگذارید. قابلمه را تقریباً تا بالای در شیشه‌ها با آب پر کنید و آن را روی حرارت بگذارید. بگذارید آب به جوش بیاید و سپس شیشه‌ها را به مدت ده دقیقه بجوشانید.

زمان پخت از وقتی که آب جوش آمد، به مدت 15 دقیقه کافی است. به این ترتیب هم کمپوت آماده می‌شود و هم هوای داخل شیشه خارج می‌شود. پس از سرد شدن، می‌توانید آن‌ها را در کمد یا کابینت نگهداری کنید.

با این روش می‌توانید کمپوت را برای مدت طولانی ذخیره کنید.

دستور تهیه کمپوت زردآلو با هسته

مواد لازم جهت تهیه کمپوت زردآلو با هسته:

  • ١ کیلو زردآلو تمیز و بدون لک
  • ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم شکر (بسته به ذائقه)
  • آب به میزان لازم
  • زعفران دم کرده به میزان لازم

مراحل تهیه کمپوت زردآلو با هسته:

زردآلوها را شب بشویید و بگذارید تا فردا در سبد آبکش قرار گیرند. شربت را هم شب آماده کنید؛ بدین صورت که آب و شکر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.

شیشه‌ای که قرار است زردآلو را در آن نگهداری کنید، حتماً باید استریل شود. برای این کار شیشه و درب آن را در آب جوش قرار دهید و بعد از جوشیدن، خارج کرده و بگذارید خشک شود.

روز بعد، زردآلوهای خشک شده را درون شیشه استریل قرار دهید و شربت را اضافه کنید. سپس درب آن را محکم ببندید. حال شیشه را در قابلمه آب قرار دهید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا حباب‌ها از زیر شیشه بیرون بیایند.

بعد از این مرحله، شیشه را بیرون آورده و بگذارید تا با خنک شدن آب دما به تدریج کاهش یابد. سپس شیشه را به صورت معکوس روی پارچه بگذارید، اگر آبی خارج شد، درب آن را محکم کنید و دور آن را چسب برق بزنید.

حالا مقداری زعفران برای خوش رنگ شدن و خوش طعمی اضافه می‌کنیم. آب شربت باید تمام زردآلوها را بپوشاند. درب شیشه را فشار داده و محکم ببندید تا هوای آن خارج شود.

این کمپوت را می‌توانید برای مدت طولانی در کابینت نگهداری کنید.

نحوه پخت کمپوت زردآلو

دستور تهیه کمپوت زردآلو بدون هسته

مواد لازم برای تهیه کمپوت زردآلو بدون هسته:

  • ۵۰۰ گرم زردآلو
  • ۱۲۰ گرم شکر
  • ۱ و نیم لیوان آب
  • ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو تازه

مراحل تهیه کمپوت زرد آلو بدون هسته:

برای تهیه این کمپوت خوشمزه، ابتدا آب و شکر را داخل یک قابلمه بریزید و حرارت را ملایم کنید تا شکر حل شود. پس از آن اجازه دهید آب به جوش بیاید.

در همین حین، زردآلوها را از وسط نصف کنید…

“““html

ابتدا هسته زردآلوها را جدا می‌کنیم. وقتی آب جوش آمد، آب لیمو که بهتر است از لیموترش تازه گرفته شود را به همراه شکر به آب اضافه می‌کنیم.

سپس زردآلوها را به آب در حال جوش اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشند. توجه داشته باشید که زردآلوها خیلی سریع نرم می‌شوند و اگر زیاد در آب بجوشند، له می‌شوند، پس حتماً آن‌ها را در حین جوشیدن چک کنید و درب قابلمه باز باشد.

حالا کمپوت ما آماده است و باید بگذاریم سرد شود. بعد از اینکه سرد شد، می‌توانیم آن را در ظرفی در بسته قرار دهیم و در یخچال نگهداری کنیم. وقتی خوب سرد شد، می‌توانیم آن را سرو کنیم.

خواص کمپوت زردآلو

با توجه به اینکه میوه زردآلو خیلی زود فاسد می‌شود، پیشنهاد می‌کنیم کمپوت این میوه با خواص زیاد را درست کنید تا مدت‌ها از خواص کمپوت زردآلو بهره‌مند شوید.

خواص کمپوت زردآلو شامل: درمان یبوست، تب، مشکلات پوستی، کم‌خونی، سلامت قلب، تنظیم کلسترول خون، کمک به کاهش وزن و درمان بسیاری از بیماری‌هاست. می‌توانید از این میوه خوشمزه بهره‌برداری کنید.

زردآلو فیبر بالایی دارد و پختن آن نه تنها این مواد مغذی را از بین نمی‌برد، بلکه باعث می‌شود بدن بهتر آن‌ها را جذب کند. به همین دلیل افرادی که دستگاه گوارش حساسی دارند، کمپوت زردآلو را راحت‌تر از زردآلوی تازه تحمل می‌کنند و می‌توانند از فیبر موجود در آن بهتر استفاده کنند.

همچنین بخوانید:

تاثیر شگفت‌انگیز روغن هسته زردآلو برای سلامت بدن

۷ خاصیت شگفت‌انگیز زردآلو برای کودکان و نوزادان

آب زردآلو: ۱۰ خاصیت بی‌نظیر آب زردآلو برای سلامتی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل