بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه 7 مدل ترشی سیب با ادویه های مخصوص (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه ترشی سیب

برای تهیه ترشی سیب می‌توانید از انواع سیب (قرمز، زرد، گلاب و …) استفاده کنید. ترشی سیب را می‌توانید با پوست یا بدون پوست درست کنید. بهتر است از سیب‌های قرمز و پفکی که نرم شده‌اند استفاده نکنید. سیب‌ها باید سفت و آبدار باشند.

در این مقاله از مجله رضیم، انواع مختلف ترشی سیب را به شما آموزش می‌دهیم که به خاطر وجود سبزیجات و ادویه‌های مختلف، طعم‌های متفاوتی دارند تا بتوانید ترشی سیب مورد علاقه خود با طعم دلخواه را تهیه کنید.

دستور تهیه ترشی سیب خانگی

مواد لازم برای تهیه ترشی سیب:

  • سیب یک کیلوگرم
  • دارچین یک قاشق چایخوری
  • گلپر یک قاشق چایخوری
  • سرکه یک لیتر
  • نمک یک قاشق چایخوری

مراحل تهیه ترشی سیب خانگی:

سیب‌ها را به اندازه دلخواه خرد کرده و درون شیشه بچینید. چند حبه سیر و مقداری گلپر هم لای آنها بریزید، سپس سرکه و نمک را به مخلوط اضافه کنید.

دستور تهیه ترشی سیب رستورانی

مواد لازم برای تهیه ترشی سیب:

  • سیب نیم کیلو
  • سیر 4 حبه
  • موسیر 1 پیمانه
  • نعناع 1 پیمانه
  • سیاه‌دانه 3 قاشق غذاخوری
  • سرکه 1 لیتر
  • نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم

مراحل تهیه ترشی سیب:

سیب‌ها را شسته و خشک کنید و به اندازه‌های دلخواه برش دهید. می‌توانید آنها را نگینی خرد کنید یا به صورت حلقه‌ای برش دهید. برای اینکه ترشی ماندگاری بیشتری داشته باشد و سریع‌تر جا بیفتد، سیب‌ها را در یک قابلمه ریخته و موسیر و سیر را اضافه کنید.

به مقدار کافی سرکه اضافه کنید، به گونه‌ای که مواد در سرکه شناور نباشند. سپس نصف لیوان آب نمک اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی سیب‌ها نرم شوند. (می‌توانید از اضافه کردن آب صرف نظر کنید.)

زمانی که بخار از مخلوط بلند شد، حرارت را خاموش کنید. توجه داشته باشید که در قابلمه نباید گذاشته شود یا سرکه نباید به جوش بیاید چون مواد نرم می‌شوند.

قابلمه را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. سپس کمی فلفل و زردچوبه و ۳ قاشق سیاه‌دانه به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

ترشی سیب را داخل شیشه ریخته و در جای خنک بگذارید. بعد از ۱۰ روز ترشی شما آماده است و می‌توانید آن را با غذا میل کنید. همچنین می‌توانید ترشی سیب را بدون حرارت و با سرکه تهیه کنید، اما زمان بیشتری برای آماده‌سازی نیاز دارد.

چطور ترشی سیب درست کنیم؟

دستور تهیه ترشی سیب ترش

مواد لازم برای تهیه ترشی سیب ترش:

  • سیب ترش به مقدار لازم
  • سرکه سفید به مقدار لازم
  • فلفل سبز تند 4 عدد
  • سیر 4 حبه
  • نمک 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
  • نعناع خشک 1 قاشق چایخوری

مراحل تهیه ترشی سیب ترش:

سیب ترش‌ها را با پوست یا بدون پوست به اندازه دلخواه خرد کرده و با فلفل، سیر، نمک، نعناع و سرکه درون شیشه بریزید. حدود یک هفته زمان نیاز است تا ترشی سیب شما آماده شود.

دستور تهیه ترشی لیته سیب

مواد لازم برای تهیه ترشی لیته سیب:

  • سیب به مقدار دلخواه
  • تمر هندی یک بسته
  • سرکه چهار لیوان
  • برگه زردآلو یک لیوان
  • ادویه گردو به مقدار لازم
  • سیاه‌دانه در صورت تمایل

مراحل تهیه ترشی لیته سیب:

از سیب‌های سالم یا لکه‌دار می‌توانید در این ترشی استفاده کنید. سیب‌ها را پوست کرده و به قطعات بزرگ خرد کنید. سپس سیب‌ها را در مقداری آب و آبلیمو بریزید.

“““html

قرار می دهیم تا سیاه نشود.

یک بسته تمرهندی را با چهار لیوان سرکه خیس کنید، وقتی نرم شد، از صافی رد کنید و هسته ها را جدا کنید. می‌توانید از جوز هندی و پودر هل در سس ترشی لیته سیب استفاده کنید.

یک لیوان برگه زردآلو را در سرکه ای که تمر هندی را خیس کرده‌اید نرم کنید و به سس ترشی لیته اضافه کنید. نمک و ادویه را به ترشی اضافه کنید.

سیب‌ها را از مخلوط آب و آبلیمو بیرون آورده و آبکش کنید و به سس آماده‌شده اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا بخارش بلند شود. شعله را خاموش کرده و بگذارید کاملاً خنک شود.

در صورت تمایل مقداری سیاه‌دانه به ترشی اضافه کنید. ترشی لیته شما بعد از 3 روز آماده است.

دستور تهیه ترشی پوره سیب

مواد لازم جهت تهیه ترشی پوره سیب:

  • سیب 1 کیلوگرم
  • سیاه‌دانه 1 قاشق غذاخوری
  • پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
  • شکر 1 قاشق غذاخوری
  • سرکه 1 لیتر
  • نمک به میزان لازم

مراحل تهیه ترشی پوره سیب:

سیب‌ها را پوست کنده، چهار قسمت کرده و هسته‌ها را درآورید. آن‌ها را در ظرفی ریخته و یک استکان آب روی آن بریزید و روی حرارت بگذارید تا بپزد. سیب را له کرده و با سایر مواد مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود.

شکر را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید تا خنک شود. سیاه‌دانه را با مواد مخلوط کنید و داخل شیشه بریزید و بگذارید یک هفته بماند تا جا بیفتد.

ترشی سیب با ادویه مخصوص

دستور تهیه ترشی سیب درختی

مواد لازم جهت تهیه ترشی سیب درختی:

  • سیب درختی ۲ کیلوگرم
  • سیاه‌دانه یک قاشق غذا خوری
  • سرکه یک کیلوگرم
  • نبات صد گرم
  • دارچین یک قاشق غذا خوری
  • زنجبیل یک قاشق غذا خوری
  • گلپر کوبیده یک قاشق غذاخوری
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل دلمه‌ای رنگی به دلخواه
  • سیر درشت رنده شده به دلخواه

مراحل تهیه ترشی سیب درختی:

ابتدا سیب‌ها را پوست کنده و قاچ کنید و مقداری با سرکه بپزید تا نرم شوند. سپس گلپر کوبیده، زنجبیل، دارچین و سیاه‌دانه‌ها را همراه با نمک و نبات به سیب‌ها اضافه کرده و سرکه را به حدی بریزد که تمام مواد را بپوشاند.

این مخلوط را داخل ظرف سفالی یا شیشه‌ای بریزید. در این مرحله می‌توانید چند حبه سیر درشت رنده شده و فلفل دلمه‌ای خلال شده برای رنگین شدن ترشی اضافه کنید. در ظرف را محکم ببندید تا هوا به آن نرسد و ظرف را در جایی خنک قرار دهید. ترشی بعد از دو تا سه هفته آماده مصرف خواهد بود.

دستور تهیه ترشی سیب با پوست

مواد لازم جهت تهیه ترشی سیب با پوست:

  • سیب ترد با پوست و تکه‌تکه شده 400 گرم
  • پیاز ریز خرد شده 1 عدد
  • سیر خرد شده 1 قاشق سوپخوری
  • زنجبیل خرد شده 1 قاشق سوپخوری
  • شکر نصف پیمانه
  • سرکه سیب 1 لیوان
  • برگ ریحان 20 عدد
  • زردچوبه نصف قاشق چایخوری
  • دارچین نصف قاشق چایخوری
  • پودر فلفل نصف قاشق چایخوری
  • پودر میخک نصف قاشق چایخوری

مراحل تهیه ترشی سیب:

تمام مواد را با هم مخلوط کنید و روی حرارت هم بزنید تا شکر حل شود. سپس سیب‌ها را در شیشه ریخته و مواد سرکه را روی آن بریزید. بگذارید تا چند روز بماند و ترشی شما جا بیفتد.

همچنین بخوانید:

ترشی گیلاس : دستور تهیه ۳ مدل ترشی گیلاس در منزل

دستور تهیه ترشی لیته خرمالو به روشی ساده

دستور تهیه ترشی به + دستور تهیه ادویه مخصوص ترشی به

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل