“`html
دستور ساده برای تهیه سس سیر خانگی خوشمزه
سس سیر برای غذاهای مختلفی مانند ساندویچها و غذاهای سرخکرده تا میگو و ماهی استفاده میشود. این سس طعمی خوشمزه و عطر تند سیر و لیمو به غذاها میبخشد.
طرز تهیه سس سیر خوش عطر و طعم خانگی
سس سیر یکی از سسهای محبوب برای کسانی است که طعم سیر را دوست دارند. اصلیترین ماده این سس سیر است که آن را ریز کرده یا پوره میکنند. هرچقدر سیر بیشتری استفاده کنید، سس خوشمزهتر خواهد شد.
شما میتوانید از سس سیر برای مزهدار کردن غذاهای مختلف خود استفاده کنید و این سس مناسب ساندویچها، پیتزا، قارچ سرخکرده و فیلههای مرغ است. در تهیه این سس هیچ تخممرغی استفاده نمیشود، بنابراین تهیه آن خیلی راحت است.
سس سیر یکی از سسهای پرکاربرد است و کالری کمتری نسبت به دیگر سسها دارد. اگر دوست داشته باشید میتوانید از سبزیجات معطر هم در آن استفاده کنید. همچنین این سس به دلیل وجود سیر، خواص سیر را هم دارد.
طرز تهیه سس سیر خانگی
در زیر طرز تهیه سس سیر که شبیه مایونز است قرار دارد. این سس به خاطر طعم تندش نهتنها به عنوان پیشغذا استفاده میشود بلکه میتواند گزینه خوبی برای گوشت، ماهی و سبزیجات باشد.
مواد لازم :
مقداری نمک
1 عدد تخم مرغ (25 گرم)
فلفل (به سلیقه)
6 حبه سیر (100 گرم)
1 فنجان روغن (150 میلی لیتر)
نصف لیمو فشرده (50 میلی لیتر)
1/4 قاشق چایخوری خردل (3 گرم)
1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز (3 گرم)
نحوه آمادگی :
سیر را پوست کنده و له کنید.
عصاره لیمو را اضافه کرده و خوب ترکیب کنید.
در حین هم زدن، تخممرغ و (خردل، فلفل و نمک) را اضافه کنید.
روغن را اضافه کنید تا بافت سس شبیه مایونز شود.
این سس را میتوانید با بیسکوییت، نان نرم، نان برشته، کرفس، هویج و غیره سرو کنید.
طرز تهیه سس پستو خوشمزه
مواد لازم:
سیر: 4 حبه
روغن زیتون: 4 قاشق سوپخوری
قارچ خرد شده: 250 گرم
نعنا، جعفری و ریحان خرد شده: هرکدام 50 گرم
پوره گوجه فرنگی: 500 گرم
نمک، فلفل سیاه و قرمز: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا سیرها را رنده کرده و کمی (به حدی که رنگش تغییر نکند) در روغن زیتون تفت دهید. سپس قارچ را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا آب قارچها خارج شود. بعد مخلوط قارچ و سیر را همراه با سبزیها در میکسر ریخته و کاملا میکس کنید تا یکدست شوند.
پوره گوجه فرنگی را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس مواد میکس شده را به آن اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا جا بیفتد. نمک و فلفل را اندازه کنید و هر از گاهی هم بزنید که ته نگیرد. وقتی سس غلیظ شد، شعله را خاموش کرده و اجازه دهید سرد شود.