توستر نان
توستر نان به نظر خیلیها یک وسیلهی غیرضروری است.
با این حال، تجربه نشان میدهد که برخی مردم با استفاده صحیح از این دستگاه، توانستهاند کیفیت زندگی خود را بهتر کرده و برخی مشکلات را کمتر کنند.
در ادامه، ابتدا به بررسی این بهبودها و نحوهی استفاده صحیح از توستر نان میپردازیم و سپس مدلها و قیمتهای مختلف را بررسی خواهیم کرد.
توستر نان چه کاربردی دارد؟
به طور فنی، توستر نان وظیفهی برشته کردن نان را با تابش مستقیم گرما انجام میدهد. (توجه داشته باشید که این نوع حرارتدهی شبیه به حرارت ذغال چوب است و با حرارتی که توسط فر برقی (آون توستر) یا ساندویچ ساز (اسنکر) ایجاد میشود، متفاوت است.)
این دستگاه در واقع برای برشته کردن نان تست طراحی شده است و در ایران برخی مدلهای آن برای برشته کردن نانهای ایرانی نیز استفاده میشود.
اما از نظر کاربردی، این وسیله نه از نظر مصرف انرژی به صرفه است و نه عملی خاصی انجام میدهد که بقیه روشهای گرم کردن نان نتوانند انجام دهند.
نکته اینجاست که توستر نان لذت خوردن نان داغ برشته شده را در کنار خانواده فراهم میکند.
داغ کردن نان روی گاز یا برشته کردن نان در فرهای برقی یا گازی از دیگر روشهایی هستند که بدون خرید توستر نان هم میتوان از آنها استفاده کرد، اما استفاده از این وسیله به شما این امکان را میدهد که این کار را سریعتر و در حین صرف صبحانه و بدون ترک میز انجام دهید.
شاید مهمترین مزیتی که استفاده از این دستگاه میتواند به دنبال داشته باشد :
تشویق کودکان به صبحانه خوردن است. بسیاری از والدین با این روش، مشکل صبحانه نخورده کودک خود را حل کردهاند.
کودک به طعم نان برشتهی داغ با کره و مقداری مربا علاقهمند میشود و آماده است صبح زود بیدار شده و بر سر سفره حاضر شود.
انواع توستر نان
-
توستر نان تک جایگاه کشیده
این مدل از توستر معمولاً کشیدهتر از بقیه انواع است و میتوانید دو تکه نان تست را در کنار هم در آن قرار دهید.
این نوع توسترها به دلیل فضای زیادی که دارند، برای توست کردن نانهای ایرانی مثل سنگک مناسبتر هستند.
مدلهای مولینکس ۱۷۶۵، براون ۶۰۰، براون ۵۵۰ و کنوود ۲۱۰ از این دسته هستند. این نوع توسترها بیشتر برای استفاده در آشپزخانه و سر سفره مناسباند.
-
توستر نان دو جایگاه
این مدل برای خانوادههای کم جمعیت مناسب است. اندازهی کوچک آنها برای استفاده روی میز غذا مناسب است.
-
توستر نان 4 جایگاه
به دلیل قیمت بالای این نوع توسترها، بیشتر در رستورانها استفاده میشود.
اما اگر خانوادهی پرجمعیتی دارید، میتوانید به این گزینه هم فکر کنید.
برخلاف دو مدل قبلی، توسترهای ۴ جایگاه دارای حجم بزرگتری هستند و بیشتر روی کار countertop آشپزخانه قرار میگیرند و جابهجایی آنها آسان نیست.
نکات مهم در خرید توستر نان
مواردی که میتوانید برای انتخاب در نظر بگیرید به شرح زیر است :
- خاموش کن خودکار : این ویژگی یکی از مهمترین نکات در انتخاب توستر است. توستری انتخاب کنید که در صورت بروز هر گونه مشکل به صورت خودکار خاموش شود.
- کشیدگی جایگاه : همانطور که گفته شد توستر…
“`html
بهترین برند توستر نان
بیشتر توسترهای نان موجود در بازار از برندهای معروفی مانند مولینکس، فیلیپس، بوش، براون، تفال و غیره دارای کیفیت مطلوبی هستند.
اما به یاد داشته باشید بهترین توستر نان، توستری است که شما به طور روزانه از آن استفاده کنید.
یعنی اگر این دستگاه را خریدید و تجربه لذتبخش نان برشته را برای خانواده خود به ارمغان آوردید، خرید موفقی داشتهاید.
در غیر این صورت، همانطور که همیشه تأکید کردهایم:
حتی گرانترین لوازم خانگی اگر در قفسههای آشپزخانه بیاستفاده بمانند، بیارزش و دستوپاگیر هستند.
پس پاسخ کوتاه به این سوال این است:
بهترین برند و مدل توستر، مدلی است که شما به طور روزانه با آن لذت ببرید.
با مطالعه سه بخش اول این راهنما (کاربرد، انواع و نکات مهم در خرید) به راحتی میتوانید به این هدف برسید.
مصرف برق توستر نان چقدر است؟
مصرف برق این دستگاه به اندازه یک بخاری برقی خیلی کوچک است.
زمانی که در مورد استفاده از این دستگاه صحبت میشود، مقایسه مصرف برق آن با هزینه گاز منطقی نیست، زیرا هم قابل توجه نیست و هم تجربه لذتبخشی که این دستگاه در سفره شما ایجاد میکند، بسیار باارزشتر است.
شیوه صحیح استفاده از توستر نان
استفاده از این دستگاهها بسیار راحت است.
تکههای نان تست یا تکههای نانهای ایرانی را (متناسب با اندازه دستگاه) در داخل آن قرار دهید.
درجه مورد نظر را تنظیم کنید و با فشار دادن اهرم به پایین، فرایند برشته کردن شروع شود.
در ابتدا از درجه کم شروع کنید تا با میزان برشتهکنندگی دستگاه آشنا شوید.
در دفعات بعدی درجه را افزایش دهید و این کار را ادامه دهید تا رنگ نان به رنگ و طعم مورد علاقه شما برسد.
به注意 داشته باشید که هرچه نان ضخیمتر باشد، درجه بیشتری نیاز است، اما برای نانهای ایرانی درجات پایینتر مناسبتر هستند.
مراقب باشید هنگامی که دستگاه روشن است از وارد کردن هر گونه جسم فلزی مانند کارد یا قاشق به داخل دستگاه خودداری کنید و برای حفظ سلامتی خود و خانواده این نکته را جدی بگیرید.
نکات مهم در استفاده از توستر نان
نکات زیر، مواردی هستند که ممکن است پیش از آشنایی کامل با دستگاه با آنها مواجه شوید:
- اگر نان در توستر گیر کرده باشد چه باید کرد؟
- اگر دود سیاه از دستگاه خارج شد: این نشانه این است که شما درجه حرارت بالایی برای ضخامت نان انتخاب کردهاید. در این صورت، دستگاه را خاموش کرده و از درجه حرارت کمتری استفاده کنید.
- آسیبدیدگی سیم برق: این موضوع فقط مختص این وسیله نیست و میتواند برای همه وسایل برقی پیش آید. در اینجا، باید به تعمیرگاه مجاز مراجعه کنید و سیم را تعویض نمایید. حتماً از سیمی با کیفیت استفاده کنید که قابلیت گذر جریان بالای برق را داشته باشد تا از مشکلات در عملکرد دستگاه جلوگیری شود.
“““html
هشدار: حتما در ابتدا توستر را خاموش کنید و اجازه دهید تا کاملاً سرد شود. سپس میتوانید نان را از توستر خارج کنید.
روشهای دیگر برای تست کردن نان
در اینجا یک مقایسه کوتاه بین استفاده از توستر نان و سایر روشهای گرم کردن نان داریم.
سادهترین روش داغ کردن نان روی گاز است. شما باید نان را با دست روی شعله جابجا کنید تا از سوختن یک قسمت جلوگیری کرده و تمام سطح نان داغ شود.
مزیت این روش این است که ارزانترین روش برای گرم کردن نان است.
اما این روش معایب بزرگی دارد که باعث شده تقریباً کسی از آن استفاده نکند.
- اولین مشکل این است که در این روش ممکن است دستتان بسوزد و استفاده از ابزار نیز به دلیل نیاز به حرکت دادن نان بر روی شعله بسیار دشوار است.
- دومین مشکل این است که در این روش نمیتوانید نان را به خوبی تست و برشته کنید و در نهایت باید به داغ شدن آن بسنده کنید.
علاوه بر این، نان به طور یکنواخت داغ نمیشود و برای این کار باید حتماً در کنار گاز باشید و این کار زمانبر است.
برشته کردن نان در فر برقی یا فر گازی یکی دیگر از روشهاست که بدون نیاز به خرید توستر نان نیز انجام میشود. مزیت این روش این است که میتوانید مقدار بیشتری نان را تست یا داغ کنید.
اما نقطه ضعف این روش این است که فضای کوچکتر آون توسترها نسبت به توستر نان، زمان بیشتری برای داغ شدن لازم دارد.
به علاوه تست کردن نان با آون توستر نیاز به دقت زیادی دارد (برای اجتناب از سوختن) که اغلب افراد انجام آن را دشوار میدانند.
در مقابل روشهای ذکر شده، استفاده از توستر نان امکان داغ کردن نان را به سرعت و راحتی و در حین صرف صبحانه و بدون ترک میز فراهم میکند.
دیگر مزایای این دستگاه شامل خاموشی خودکار و خروج خودکار تکههای نان است که در مقایسه با سایر روشها کنترل بیشتری را به شما میدهد.
بیشتر بخوانید :
سایت رضیم
“`